2011 Nisan Anneleri

cnm ben de bebişin kilosunu çok merak ediyorum en son 29 kasım da gittim 340 gr dı jojop la günümüz aynı onun altı yüz doksan gorunce hemen eşime mesaj attım boyle boyle altıyuz doksanmıs cumartesi randevumuz var bizim de belki 700 cıkar diye cok sabırsızlanıyorum son 3 gün kaldı

canım benim de en son 21+6 da 510 gramdı. şimdi 24+2 de gidicem bakalım ne kadar farketti 700 falan oldu mu acaba diye merak ediyorum:)))

merhaba kızlar. benim diğer iki hamileliklerimdede şekerim yüksek çıkmıştı hatta ikincisinde 9 kilo almama rağmen yüksek çıktı. sanırım bunda da çıkar.napalım diyete devam.bu arada bebek arabası soran arkadaşlara önereceğim tek araba maclaren.ben geçen hafta aldım maclarenin techno xt modelini.hafif mükemmel açması kapaması kolay.doğumdan itibaren kullanılıyo. 5 yaşına kadar.bana güvenin başkada hiç bişeye bakmayın.

kraft matriix fiyatı ne canım?çift yönlü kullanılıyor mu?
inşallah bu bebeğinde yüksek çıkmaz şekerin canım.bende bu arabaya bir bakayım?çift yönlümü kullanımı?

kraft matriix fiyatı ne canım?çift yönlü kullanılıyor mu?

inşallah bu bebeğinde yüksek çıkmaz şekerin canım.bende bu arabaya bir bakayım?çift yönlümü kullanımı?

çift yönlü kullanma özleliği yok diye hatırlıyorum. baston tipi(katlanınca az yer kaplıo), travel sistem 2'li set. e-bebekte 600 tl fiyatı ama indirim var 480 tl ye alabilrsin

Pierre Cardin Alüminyum Çift Yönlü Bebek Arabası 2010
Benzerlerinde çok hafif (sadece 6.9 kg)
Çift taraflı kullanım özellikli
Kol yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
Komple kapanan tül pencereli üst tente
Üç kademe ayarlı sırt dayanağı
Çıkabilen ön bar ve komple kumaş
5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları
Geniş açılı 360 derece dönebilen ön ve arka tekerlekler
Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık
Pratik takılabilen rüzgarlık
Sportif sepet
Tek elle kapanabilme mekanizması
Çift emniyet kilidi
Katlandığında sırtta taşıma askısı
Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır.
Tüm arabaların katlanış biçiminden farklı olarak bu araba ilk kapatma işleminden sonra içeriye doğru ikinci defa katlanarak, boyutları ve hafifliği (6,5kg) ile pratik baston bebek arabası boyutlarına ve ağırlığına eş değer ölçüde olmaktadır. Bu sebeple ileride ihtiyaç duyacağınızı düşündüğünüz daha hafif ve küçük bebek arabası ihtiyacınız da ortadan kalkmış olacaktır.
özellikleri tam istediğm gibi yaa nerden bulurum bu arabayı?

buldumm
Bebek Arabaları > Travel Pusetler-takım bebek arabaları > pierre cardin 2010 vip serisi çift yönlü set

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…