2011 Nisan Anneleri

ay bu mudurler ne kadar düşünces oluyr yaaa zaten az kaldı senn iznine deil mi kaç saat verdler tatlım bikaç gunu mi yaymışlar

ya sinir oluyorum böyle idarecilere ne sanıyorlar kendilerini çocuk gibi programla güç gösterisi yapıyolar, bizim müdür de bi arkadaşa geçen gün boş bi ders var ona gir demiş kızcağızın da o anda işi varmış mazeret bildirmiş girmemiş üstelik branş öğretmeni boş derslere girmek zorunda değil, sen misin derse girmeyen kızın programını bir değiştirmiş ki sorma cuma günü boştu tamamen perşembe akşamından merkeze ailesinin yanına gidiyordu, kızın cumayı doldurmuş hemde 2 saati ilk ve son saatlere vermiş arada 4 saat boşluk var aklınız başınıza gelsin demiş böyle birşey var mı ya

ay bu mudurler ne kadar düşünces oluyr yaaa zaten az kaldı senn iznine deil mi kaç saat verdler tatlım bikaç gunu mi yaymışlar

canım 26 saat dersim var zaten rica ettim benim ev ile okul arası servisle 25 dk. ne yaparsanız yapın araya boş ders koymayın dedim.o ne yapmış ? sabah ilk iki saat, öğleden sonra son 2 saat ders koymuş arada 4 saat boş dedim ben napcam 4 saat okulda toplamda 26 saat dersim ama 33 saat okulda olcam sayelerinde yaaaa... 5 hafta idare edin etcez mecbur sanki başka seçeneğimiz var

var işte canım benimde pazartesi aynı arkadaşınınki gibi olmuş. müdür yardımcısına ben kibar kibar saygılı bir üslupla durumumu ifade edip ricada bulundum başıma bu geldi.onla kavga eden cadıların programları fıstık gibi. boşuna dememişler deveye diken .... tövbe tövbe yaaa hala çok sinirliyim

tüh ya :26:
ne biçim yapmışlar , neyse canım ya sabır de, bir süre daha dayan.. Sonra izin alınca o suratlardan uzak olacaksın, güzel güzel evinde olacağın zamanlara az kaldı

arkadaşlar kanz bugün %50 indirime girdi ne var yok aldım alışveriş yapmak isteyenlere duyrulur çünkü bir iki gün içinde hiç bişey kalmıyo.çok güzel şeyler var tabi beden bulursanız.

doğum günün kutlu olsun şekerim,bundan sonraki yaşlarında kızınla eşinle ve sediklerinle geçirirsin umarım,yaşın yaşlansın sen hep genç kal İyi ki doğdunnnnn

tüh ya :26:
ne biçim yapmışlar , neyse canım ya sabır de, bir süre daha dayan.. Sonra izin alınca o suratlardan uzak olacaksın, güzel güzel evinde olacağın zamanlara az kaldı
sağol canım ya elden başka birşey gelmiyor öyle yapcaz işte...
bu arada doğum günün kutlu olsun,sağlıkla nice yıllara inşallah

herkesin orusu ama bizim dotordan ses seda yok bakalım bu cuma bende kontrole gidip sorayım benden istemedi böyle bişey
bizim doktordan da ses seda yoktu aradım bugün,geldiğinde yapıcaz aç tok farketmez dedi 50 gr olacağı için etkilemez dedi.
Şeker tarama testini ne kadara yapıyorlar yapanlar bilgi verebilir mi,bu özel hastanelerde biride bizden olsun demezler sömürebildikleri kadar sömürüyorlar

50 gramlık 3.5 tl 100 gramlık 14 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…