2011 Nisan Anneleri

ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.

başlayalım cnm... nasıl yapalım mesela ben 500 tane alimmi yoksa kalabalığız bölelimmi biraz...100 tane 100 tanemi alalım..

konu basligi ac canim sen.ben pek bilg.aram yok.kac kisi katilacaksa esit sekilde boleriz.okumaya baslariz.olmazmi.ama bugun haalletmeye calisalim.

tamam cnm açıyorum topic..orda toplaya toplaya gideriz artık..

kızlar bence önce topic açılsın orada 2-3 gün bekleyelim isim yazdıranları sonra kişi sayısı kaçsa ona göre bölelim . gebelik sırasına göre okumaya başlayalım ..

Canım Zeynep Nil gerçekten güzel bir isim. Benim tanıdığım Zeynepler hiçte çile falan çekmiyor. Çok şanslı ve başarılılar. Biri doktor biri mühendis diğerleride maddi açıdan iyi durumda

ooo çok iyiymiş .. zaten zor bi iş isim işi tam karar vermiştik ama etraftan arkadaşlar komşular hep zeynepler özellikle eşlerinden çok çekmiş oluyormuş ya aldatılmış ya mutlu olmamış falan gözümü korkuttular canım yaaa.

aboooooooooo banane yaa baaakkk ben daha erken doğururum

amann kızlar önce isim koyucam diye erken doğurayım falan demeyin:89:
nil ismini bende çok severim ve zeynep ismiyle çok uyumlu olmuş.Bu dönemde ikinci isim olarak zeynep ismini çok koyuyorlar.Bebişler isimleriyle güzel yaşasınlar

amin canım benim allah uzun ömür versin hepsine

ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.

başlayalım cnm... nasıl yapalım mesela ben 500 tane alimmi yoksa kalabalığız bölelimmi biraz...100 tane 100 tanemi alalım..

konu basligi ac canim sen.ben pek bilg.aram yok.kac kisi katilacaksa esit sekilde boleriz.okumaya baslariz.olmazmi.ama bugun haalletmeye calisalim.

cnm medipolde betül yorgunlar var arkadaşımın kardeşi,bana uzak olduğu için ben gidemiyorum ama özelden yazarsan ismimi vereyim ilgilenir kendisi iyi bi bayandır ve normal doğum yanlısıdır.[/QUOTE]

ben medipol hastanesine gidiyorum ..seval pata doktorum çok memnunum son 2 kontrolümdede gittiğimde normal doğuma girdi şahidim buna ..zaten bende onun hakkında öyle diyenler var diye onu seçmiştim .

Evet çok haklısın tatlım hiçbirşey bebişlerimizi üzecek kadar önemli değil. Bu aralar en hassas dönemlerimizi yaşıyoruz. O nedenle takılmayacak şeyleri kafamiza takıyoruz sanırım. Bende rahat olmaya çalışıyorum. Önceden okulda bazı şeylere daha çok sinirlenirdim ama hamile kaldığımdan beri bazı şeyleri görmezden geliyorum. Bebişim boşu boşuna stres olmasın diye.

Kayınvalidelerde ne kadar iyi olursa olsun kendi annen gibi olmuyor sonuçta. Benimki iyidir. Hiçbirşeyime karışmaz. Kötü bir şey söylemez.Ama hiç arayıp sormaz. Evlenirkende şimdide ev taşıyacağım. Hiç gelip yardım etmez. Bütün yükümü annem çekiyor. Ama Allah var oda benden hiçbirşey beklemez. O yüzden hiç sorun etmem. Yine benim kayınvalidem ve kayınpederim çoğu kişininkine göre altın sayılır

merhabaaaa kızlarr nasılsınızzzz:))))
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın

:)) canım sağlıklıca doğsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah ve kaderleri güzel olsun
noolacak aynı olsun kızlarımızın isimleri:)
aynen tatlım allah adlarıyla uzun ömür versin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…