- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.741
kızlar sizce nilin yanına ne yakışır??
nil ismini çok beğeniyorum ama çok kısa kalıyo sanki
zeynep nil düşünmüştüm ama zeynepler çok çile çekiyo dediler yaa:44:
Selam kızlar biz geldik
hastaneden geliyoruz herşey yolundaymış
geniş kapsamlı bi temizlik yapasım var bugün bakalım kaç saati bulur dinlenerek ben şimdi başlayayam. molalarda girer bakarım arık :)
Ben herzaman kendi işimi kendim yaparım...Bekarkende böyleydim kimseyi evin temizliğine karıştırtmazdım...Bu sefer yapamayacağım ama...Halılarımı yıkamaya verdim...Onları sermedim kirlenmesin diye...Kayınvalidemden eski halı aldım kullanmadığı onları serdim üşütmeyeyim diye malum sobalı evimiz...Doğuma 1 ay kala annemle kızkardeşim gelecek camları mutfak dolaplarını filan silecekler...Bende perdeleri yıkayıp ütüleyip onlara astırırm...Dolaplarımın içini kendim düzenlerim...Koltuklarımıda eşime sildireceğim...Ne güzel iş paylaşımı yaptım ama...
yaa nasıl yapıyorsunuz böyle geniş kapsamlı temizliği vallahi anlamadım..
ben de temizlikçi alıcam,daha önceden de alıyordum 2 ayda bir..
hele bu halimle öyle cam,koltuk halı filan silemem ben..
ben bu gün detaylı ultrason çektirdim.çok şükür her şey yolunda.fakat detaylıyı siyah beyaz çektiler,ben renkli yapıldığını duymuştum. Acıbadem hastanesinde yaptılar.fiyatı 650 tl idi pazarlıkla 495'e yaptılar.yine de bana çok fazla geldi.detaylı yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum sizede mi renksiz çektiler merak ettim,yanıtlarsanız sevinirim
BEN bu gün DETAYLI ULTRASON çektirdim.çok şükür her şey yolunda.fakat detaylıyı siyah beyaz çektiler,ben renkli yapıldığını duymuştum. acıbadem hastanesinde yaptılar.fiyatı 650 tl idi pazarlıkla 495'e yaptılar.yine de bana çok fazla geldi.detaylı yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum sizede mi renksiz çektiler merak ettim,yanıtlarsanız sevinirim
BEN bu gün DETAYLI ULTRASON çektirdim.çok şükür her şey yolunda.fakat detaylıyı siyah beyaz çektiler,ben renkli yapıldığını duymuştum. acıbadem hastanesinde yaptılar.fiyatı 650 tl idi pazarlıkla 495'e yaptılar.yine de bana çok fazla geldi.detaylı yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum sizede mi renksiz çektiler merak ettim,yanıtlarsanız sevinirim
ooo cnm ne kadar da pahalıymış ben devlet hastanesinde yaptırdım kısa sürdü ama renkli verdiler
canım öncelikle gözün aydın..bebeğine maşallaah
amaa fiyat çok fazlaymış gerçekten,Acıbadem için normal gerçi..ben 105 tl ye yaptırdım..
detaylı siyah beyazda yapılıyor,renkli doppler ile kan damarlarına bakılıyor sadece..
495 TL miçok fazla geldi bana da proflar bile özel muayenehanesinde 250 TL ye yapıyorlar diye duymuştum
Ben 150 TL ye yaptırıcam renkli yapıyorlar diye biliyorum :97:
Bu arada bebeğine maşallah
Herşeyin yolunda ilerlemesi çok güzel...Maşallah...Yalnız fiyatı duyunca gözlerim uçukladı vallah...Ben araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım canım...Bana usg filan kağıdı vermediler ama renkli olarak bakıldı gördüm...Bıdığım dr. amcasını 1,5 saat uğraştırıp sonunda inceletti kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?