2011 Nisan Anneleri

kızlar biz geldik kızımla doktor kontrolümüz iyi geçti çük şükür şekerden kaynaklı bebekte herhangi bir anormali yok çok şükür. inanmıyacaksınız ama 5 günde 200gr almış kuzum 958 gr olmuş.boyuda 32 cm. yine profilden poz verdi cimcimem. doktorumuz dahiliyeye yönlendirdi pazartesi gitcez şeker için diyete insüline falan başlatcak. 1 ayda 1 kilo almışız doktorumuz çok sevindi bu işe diyeti sıkı tutar dediklerimizi uygularsan sorunsuz geçer hamileliğin stres yapma dedi
sizlerden ne haber???

cnm ben tam bir ay olmuştu.bir ay önce 240 gr dı.ben de korkmuştum o zaman herkes 300 400 diyodu.şimdi maşallah

cnm gözün aydın maşallah nerdese 1 kilo olmuş bebişin Allah nazardan saklasın tombiş bi tızz olacak desene :) şekerinde inş.bi sorun yaratmaz sadece birazcık dikkat ,zaten son 3 ay,sonrası gebelik şekeri geçiyor bildiğim kadarıyla..
şimdi girdim foruma geçmişe bakmadım ama yazını görünce cevap yazmak istedim..

cnm bende bugun hastaneye gittim kızım 695 gr olmus hersey normal ama on sayfa da paylastığım idrar tahlilim kafamı karıştırdı acayip terimler nette baktım pek anlamadım doktorumuza eşim gosterecek bir hafta sonra falan

merhaba kızlarr..ayy olumsuz bişey yazmak istemiyorum ama gerçekten bunaldım ve paylaşabileceğim tek burası var çünkü kime bi kelime söylesem benden dertli oluyor,bi anlatmaya başlıyor ben kalakalıyorum..

dün ben doktordan geldim demiştim ya birazda yürümüştüm akşam bayagı kötüydüm zor yürüyordum,dinlenmeme rağmen iyi olmadım,biraz iyi gibiydim 9dan sonra dahada kötüleştim..Dün dr tahlil yapmıştı ve kum çıktı yine bende,ilaç vermedi ama bol su iç dedi işte..
suyuda normalde çok içerim ama son dönemde gerçekten içemiyorum havalarda soğuk olunca..dün doktor böbreklerimede eliyle baktı hafif vurarak yokladı ağrı varmı diye ,hafif gibiydi ama hiç tuvaletim yokken ,bi anda 2-3dk içinde idrarar sıkışıyorum hemde öyle böyle değil kasıklarıma bi saplanıyor 2 büklüm wcye zor gidiyorum nineler gibi kambur halde..akşam 9dan sonra böbreklerim belime vurdu belim zaten kötüydü ben kımıldayamaz oldum,yattım ama kalkamıyorum o derece..eşimde evde Allahım çocuga bi bak,kalkamıyorum diyorum öfür pöfür internette oyun derdinde..çocuk mandalinaları laminanta öyüyör üstüne basıyor ben yattıgım yerden kendimi yırtıyorum ama dinlermi ,eşime söylüyorum salondan pc başından bağırıyor..kalkamıyorum yerimden bi kalksam terör estircem o derece delirdim..çocuk madalinaları öydü,seccadeleri eve yaydı,oyuncakları heryere savurdu,topladıgım çamaşırlar vardı katlayacaktım güya belim tutunca kımıldayamadım,onları eve saçtı..ajandayı verdiler yazsın diye çocugun eline sayfaları kopardı ufakladı ufakladı evin ortasına..ben kalkamıyorum belimden :84: yattıgım yerden artık dedim naparsa yapsın sabah toplarım..kardeşim gelmişti onada söylüyorum o da vurdumduymaz orta 1 e gidiyor,oda okuldan geldi okul kıyafetlerini yaydı,çantası evin ortasında..ayy resmen çıldırdım..daha anlatsam sayfalar yetmez,sabahtan beri belim yine kötü,eiv toplayıp süpürdüm ama Allah biliyo ne halde ne eziyetle yaptıgımı..eşimde yardım ederim dedi sonra üstkata annesine kaçmaya çalıştı,ben sonunda çatım ağzımı yumdum gözümü,dedim git ben eşeğim bu halimle yaparım..

1. bebeklerini bekleyen anne adayları tadını çıkartsın bence çünkü 2. bebeklerinde bu kadar rahat olamayacaklar.seni çok iyi anlıyorum canım çünkü oğluma hamileyken kızım 1.5 yaşındaydı ve zor bir dönemdi.şimdi 3. bebeğimizi bekliyoruz artık abla,abi oldular daha rahatım.fakat şimdi de dersleri,sınavları,ön ergenlik ve ergenlik sorunları... derken yine bir sürü problemle uğraşıyorum.yani büyük de olsalar ,küçük de olsalar çocuklarımızın farklı zorlukları oluyor.ama bir artısı en azından hastalanınca sana bakıyorlarbu arada geçmiş olsun canım

ayy canım gözün aydın çok sevindim
maşallaaah prensesinee,kocaman olmuş tombik bir prenses olacak heral
kilo artışında çok iyi maşallaah,süpersin şekeri dert etmee

kızlar herkese selamlar gerci kmse yok galba herkes kocişi ile mi beraber yoksa bzde bugun arkadaşlarmza gttk bebişi vardı sevdk biraz sonrada gezdk bebeğime bebeğin güncesi adlı bi kitab aldm çok eglenceli bişey içi hep bebegin ilkleri ile dolu ilk emekledgi güldüğü an doğdgndaki fotoğrafı ay ay gelişimi falan bebişime ilerde muthiş bi hedye olacak sonra çok tatlı pembe bi elbse gördm dayanamadım aldım..şimdi de evdeyiz yorulduk biraz gezmekten..bu arada artık hamiş oldgun çok belli dyr eşim..bebek magazasnda bana bakıyrlardı göbüşüme..

ay canım maaşallah ne guzel bende bekarken örmştüm annemn ısrarlarna dayanamyıp 2 tane tabi o zmanlar böle duygularn olmyr... ne guzel bebişin gule gule gysn
ay canım benm çok sevndm bak telaşlanacak bişey yokmuş şurda bi kaç ayın kaldı dkkat ettn mi tammmdr bu iş halledersn sen baksana kilo almnda çok guzel bebişe de maaşallah ya kocamn olmuş annesi

canımm ya durumun çok zor evet biz daha bitanesne sahp olamadgmz için anlamyrz ama hamleyken zaten insan duygusal olarak kötü oluyr kmse de destek vermeynce sana kötü olmş gecmş olsuın canım benm....

cnm öncelikle gözünaydın.bi sorun olmadığına çok sevindim.
bizim detaylıda siyah beyazdı ama renklide baktı.fakat oğlum yüzünü kapadığı için renkli resim vermedi ama cd de kayıtlı.
fiyatıda gerçekten çokmuş cnm.ama olmuş artık takma.

gözünaydın cnm.sen doktorunu dinle şeker meker kalmaz inşallah.

ayy cnm yaaaa
bu erkekler çok sorumsuzlar valla.tavrını koy valla biraz yardım etmesi gerek artık bide başka çocuğunda varmış.
dinlen cnm sen bol bol yapsın eşin.

kızlarr bizde geldik.
yengemler gittiler biraz önce birazcık yoruldum ama dinlenince geçer.
şimdi akşam yemeğimide yedim artık daha bişi yemicem bugün sabah 6 da 100lük şeker yüklemesi için gidicez bakalım ne çıkıcak sonuç.

dinlen tatlım biraz sen en iisi....inş şeker yuklemen de de bi sorun çıkmaz hiç skma canını

ay canım inşallah geçer ama doktorumuz ilerde bir şeker hastası adayısın dedi sende zor birgün geçirmişsin canım ya valla kimseden hayır yok Allahım muhtaç etmesin bizi kimselere
maşallah canım kızına.değerlerini gördüm ama bende pek birşey anlamadım:78:
ayy canım gözün aydın çok sevindim
maşallaaah prensesinee,kocaman olmuş tombik bir prenses olacak heral
kilo artışında çok iyi maşallaah,süpersin şekeri dert etmee
canım ailecek obeziz o da bize uyacak ama çok şükür doktorum kilo artışının şekerden olmadığını söyledide biraz rahatladım. şu 3 ayıda bir atlatsak hayırlısıyla.
hadi geçmiş olsun canım .inş şeker yüklemende iyi geçer

Slm kısslar herkese iyi aşamlar,
dreamer canım maşaşallah bebişine sağlıkla kilo alsın büyüsün inşallah
bayans erkeler bizim gibi derin düşünemiyorlar o bebeği taşımadıkları sürece anlamazlar halimizi benim eşim o konuda dikatli gibi görünüyor ama bazen dikkat ediyorum sofraya bir şey getirmek için 10 defa kalkam sesini çıkarmıyor, üstelik kalkaren tutuan tutana nefes nefese kalkıyorum bazekızıyorum öyle yardım ediyo ama ben istiyorum ki kendiliğinden düşünsün yapsın oda erkek yapısı canını sıkma en iyis de öyle

ay kızlar saat 7den önce girmiştim ya nete tam geçmişi okudum bi sürü alıntı yaptım tak internet koptu deli oldum,az önce geldi.tabi ben 2,5saattir patladım sıkıntıdan tvdede bişey yoktu uyuz oldum :44:

leeegorkem tatlım sen il dışında deil miyidn nasılsın bebişin nasıl

canım benim şimdi gördüm evet şehirdışındaydım dün gece geldim. bu arada geçmiş 50 sayfa olmuş bende hepsini tek tek okudum. bebiş ii dün biraz yorulduk tabi 5 saat otobüs zorladı. 3 kere kaza yapıyordukçok şükür sağ salim döndük bebiş artık günden güne bile çok farkediyorgöbiş git gide büyüyo. dün eşim karşıladı. karnımı görünce gözlerine inanamadı 1 günde bile büyümüş benim kızım diyorsen nasılsın canım senin bebiş nasıl

ellot ,cimcimenaz;aysu87 sağolun kızlar yorumlarınız için..eşim aslında genelde yardım ederdi ama son dönemde bunaldı sanırım birçok sebepten , o yüzden boşverdi bayağı ama benimde durumum belli,valla kusura bakmasında hamile olup hormonları değişen benim..bunalım hakkımı kimseye kaptırmam

selam kızlar herkese. bugün eşimle bi dışarı çıkalım dedik aman yarabbim eminönünde bi kalabalık var iğne atsan yere düşmezdi. bizde pek bişey yapamadık açıkçası ben de kalabalıktan bunaldım baya bii başıma ağrılar fln girdi. gerçi son bi kaç gündür var bu baş ağrısı sanrım hamilelikle ilgili bi durumdur die çok düşünmüyorum geçmesini bekliyorum sabırla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…