• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar sizce nilin yanına ne yakışır??
nil ismini çok beğeniyorum ama çok kısa kalıyo sanki
zeynep nil düşünmüştüm ama zeynepler çok çile çekiyo dediler yaa:44:

zeynep nil ismi bence güzel.
ben inanmıyorum başkalarının yaşadıklarıyla isimlerin alakası olduğunu.
rabbim güzel kaderler yazsın.

Selam kızlar biz geldik

hastaneden geliyoruz herşey yolundaymış

gözünaydın cnm.

kızlaar,dün oğluşuma bir örgü hırka başladım..
aslında çok iyi değilim örgü konusunda ama heveslendim kayınvalideme başlattım
ve gerisini ben örecem inş.öyle güzel bir his ki..örerken habire içinde onu hayal ediyorum
kokluyorum öpüyorum onu,yerim ben onuuuuuu:69::69::49::emir_bebek::nazar::69:

Son düzenleme:
geniş kapsamlı bi temizlik yapasım var bugün bakalım kaç saati bulur dinlenerek ben şimdi başlayayam. molalarda girer bakarım arık :)

yaa nasıl yapıyorsunuz böyle geniş kapsamlı temizliği vallahi anlamadım..
ben de temizlikçi alıcam,daha önceden de alıyordum 2 ayda bir..
hele bu halimle öyle cam,koltuk halı filan silemem ben..

Ben herzaman kendi işimi kendim yaparım...Bekarkende böyleydim kimseyi evin temizliğine karıştırtmazdım...Bu sefer yapamayacağım ama...Halılarımı yıkamaya verdim...Onları sermedim kirlenmesin diye...Kayınvalidemden eski halı aldım kullanmadığı onları serdim üşütmeyeyim diye malum sobalı evimiz...Doğuma 1 ay kala annemle kızkardeşim gelecek camları mutfak dolaplarını filan silecekler...Bende perdeleri yıkayıp ütüleyip onlara astırırm...Dolaplarımın içini kendim düzenlerim...Koltuklarımıda eşime sildireceğim...Ne güzel iş paylaşımı yaptım ama...

Ben herzaman kendi işimi kendim yaparım...Bekarkende böyleydim kimseyi evin temizliğine karıştırtmazdım...Bu sefer yapamayacağım ama...Halılarımı yıkamaya verdim...Onları sermedim kirlenmesin diye...Kayınvalidemden eski halı aldım kullanmadığı onları serdim üşütmeyeyim diye malum sobalı evimiz...Doğuma 1 ay kala annemle kızkardeşim gelecek camları mutfak dolaplarını filan silecekler...Bende perdeleri yıkayıp ütüleyip onlara astırırm...Dolaplarımın içini kendim düzenlerim...Koltuklarımıda eşime sildireceğim...Ne güzel iş paylaşımı yaptım ama...

canım bende kendim yaptığım zaman daha bir haz alıyorum ama artık maymun gözünü açtı..
haftanın 6 günü çalışıyorum zaten,birde evde kendimi temizlikle helak edersem 40ımızdan sonra çökeriz..hee çalışmıyor olsam tabi ben yaparım kendi işimi,hergün az az biryeri yapsam büyük temizlik de iş olmaz ozaman,ama çalışınca başka çaremiz yok ne yazıkki:50:

:40:

yaa nasıl yapıyorsunuz böyle geniş kapsamlı temizliği vallahi anlamadım..
ben de temizlikçi alıcam,daha önceden de alıyordum 2 ayda bir..
hele bu halimle öyle cam,koltuk halı filan silemem ben..

ay canım geniş kapsamlı derken öle cam halı değl tabi ki bende yapamam zaten korkarım bebişim için ..gelecek hafta kadın gelecek zaten cam kapı vs için yani benim geniş kapsamım koltuk minderlerini ne kaldırıp altlarını ne süpürdüm yerleri elimle sildim hep moplarla siliyorum ve etraflıca toz alıyorum ayrıntılı :))) normalde çok iş yapmayan biri olarak bana bu kapsamlı oluyor tabiii:))) ne yapalım kadın yardımcılar saolsu normal zamanda olsam yapıyordum ama bu dönem göze alamam bel fıtığımda var zaten kalkamam artık Allah korusun .

çok uykum geldi bu sabah hastane ve alısveriş heyecanından erkenden uyandım daha ezan bile okunmamıstı heyecanlanmısım diye tansiyonum da yüksek çıktı kendimi doğüuma giderken düşünemiyorum bile önce bir sakinleştirici vursalar iyi olacak :1::2::3::4::5::6::8::7::10::13:

BEN bu gün DETAYLI ULTRASON çektirdim.çok şükür her şey yolunda.fakat detaylıyı siyah beyaz çektiler,ben renkli yapıldığını duymuştum. acıbadem hastanesinde yaptılar.fiyatı 650 tl idi pazarlıkla 495'e yaptılar.yine de bana çok fazla geldi.detaylı yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum sizede mi renksiz çektiler merak ettim,yanıtlarsanız sevinirim:20:

ben bu gün detaylı ultrason çektirdim.çok şükür her şey yolunda.fakat detaylıyı siyah beyaz çektiler,ben renkli yapıldığını duymuştum. Acıbadem hastanesinde yaptılar.fiyatı 650 tl idi pazarlıkla 495'e yaptılar.yine de bana çok fazla geldi.detaylı yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum sizede mi renksiz çektiler merak ettim,yanıtlarsanız sevinirim:20:

ooo cnm ne kadar da pahalıymış ben devlet hastanesinde yaptırdım kısa sürdü ama renkli verdiler

BEN bu gün DETAYLI ULTRASON çektirdim.çok şükür her şey yolunda.fakat detaylıyı siyah beyaz çektiler,ben renkli yapıldığını duymuştum. acıbadem hastanesinde yaptılar.fiyatı 650 tl idi pazarlıkla 495'e yaptılar.yine de bana çok fazla geldi.detaylı yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum sizede mi renksiz çektiler merak ettim,yanıtlarsanız sevinirim:20:

495 TL mi :53: çok fazla geldi bana da :53: proflar bile özel muayenehanesinde 250 TL ye yapıyorlar diye duymuştum
Ben 150 TL ye yaptırıcam renkli yapıyorlar diye biliyorum :97:

Bu arada bebeğine maşallah :nazar:

Son düzenleme:

canım öncelikle gözün aydın..bebeğine maşallaah:nazar:
amaa fiyat çok fazlaymış gerçekten,Acıbadem için normal gerçi..ben 105 tl ye yaptırdım..
detaylı siyah beyazda yapılıyor,renkli doppler ile kan damarlarına bakılıyor sadece..

canım öncelikle gözün aydın..bebeğine maşallaah:nazar:
amaa fiyat çok fazlaymış gerçekten,Acıbadem için normal gerçi..ben 105 tl ye yaptırdım..
detaylı siyah beyazda yapılıyor,renkli doppler ile kan damarlarına bakılıyor sadece..

evet aynen öyle o da kan damarlarına baktı ama gerisi renksiz.doktor doçent bide.renkli olanı işin şow kısmıdır dedi bizim için gerekli olan renksiz olanıdır dedi.ben tatmin olmadım bilmiyorum.allahtan cd verdi!!!

Herşeyin yolunda ilerlemesi çok güzel...Maşallah...Yalnız fiyatı duyunca gözlerim uçukladı vallah...Ben araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım canım...Bana usg filan kağıdı vermediler ama renkli olarak bakıldı gördüm...Bıdığım dr. amcasını 1,5 saat uğraştırıp sonunda inceletti kendini...

Herşeyin yolunda ilerlemesi çok güzel...Maşallah...Yalnız fiyatı duyunca gözlerim uçukladı vallah...Ben araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım canım...Bana usg filan kağıdı vermediler ama renkli olarak bakıldı gördüm...Bıdığım dr. amcasını 1,5 saat uğraştırıp sonunda inceletti kendini...

hastane acıbadem,doktor doçent olunca böyle oluyomuş demekki:((:37:

İdrar Mikroskobisi

25/12/2010

H‎.‎S‎. ‎NADİR ‎
LÖKOSİT‎,‎5‎-‎6 ‎
EPİTEL‎,‎2‎-‎3 ‎CA ‎
OKSALAT ‎
KRISTALLERİ ‎
GÖRÜLDÜ‎.

KIZLAR BU NEDİR SİZCE İDRAR TAHLİLİM ŞİMDİ NETTEN CIKTI ALDIM ‎

ben medipoldeyaptırdım renkli olarakzaten kendi doktorumda orada ..245 verdik ssk lı olarak bence acıbadem insanları tavuk olarak görüyor benimkine bile ben çok pahalı demiştim :((

Back
X