- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.321
günaydınn kızlarrr
yeni bir yıl yeni mutluluklar yeni sevinçler yeni umutlar...
bugün daha kimsecikler uğramamış topiğimize.
Günaydın herkese......................
günaydın hanımlar nasılsınız bu sabah ben ve kızım pek gerginiz rahim büyüyor sanırımson 3 aya girdik kolay mı desenize
kızlar günaydın.. dün gece güzel eğlendik. bu arada dr kontrolümüz iyi geçti.. bebek makat gelişi duruyomuş. eğer önümüzdeki aya kadar başaşağı inerse tamamdır. eğer inmezse dönme şansı da kalmıomuş.. öle bi durumda sezeryan olucakmış.. önemli olan hayırla dünyaya gelmesi..
kızlar günaydın.. dün gece güzel eğlendik. bu arada dr kontrolümüz iyi geçti.. bebek makat gelişi duruyomuş. eğer önümüzdeki aya kadar başaşağı inerse tamamdır. eğer inmezse dönme şansı da kalmıomuş.. öle bi durumda sezeryan olucakmış.. önemli olan hayırla dünyaya gelmesi..
Tünaydın hatunlar...Nasılsınız...
Biz gayet iyiyiz...Akşam saat 03:00 falandı yattık sabah 07:15 uyandık ve birdaha uyutmadı oğluşum annesini...Çok uykum var ama uyuyamıyorum...
Oğlumun şansına aldığım bilette sadece amorti çıktı kızlar...8 numara...
Bende diyordum bu bıdık neden hem vajinama doğru tekmeliyor ve dıştan görülmüyor diye...Nedeninin şimdi anladım...Daha ters dönmedi demekki...Ters döndümü hareketleri tekmelerini daha iyi görebileceğim...Ayyy bu konuda cahil kalmışım sanırım...
herkese mutlu sağlıklı bebişlerle güzel bir yıl diliyorumo kadar çok yedikki dün akşam oğluşum coştu sabah da kıpır kıpırdı. bu ters dönme olayını ben de bilmiyodum tam olarak. ben doğuma yakın başaşağı dönüyo diye biliyodum yani kaçıncı haftada dönüyomuş kiii ?
selam kızlar herkese bebişleriyle ve eşleriyle beraber mutlu yıllar diliyorumdün akşam misafirlerim vardı arkadaşlarla bizde toplandık yedik içtik güzeldi ama çok yoruldum bugünde günüm vardı iki gün misafir olunca zor oldu çabuk yoruluyorum artık ama atlattım çok şükür dünle bugün birkaç kere göbeğimin sağ tarafı acıdı yorgunluktan oldu galiba
Yeni yilin ilk gününden herkese merhaba..Tekrardan yeni yiliniz kutlu olsundün aksam bizde kayinvelidem toplandik eltimle baraber.gerci kayinvaliden dün trden geldi.tabi hazirliklari biz yaptik öyle cok yoruldum ki sanki sag bacagimi kesip atsalar iyiydi öyle kötü agirdi,bide belimin civisi cikmis gibiydi yorgunluktan (ayakta kalmaya hic gelemiyorum bide inanilmaz po.oma kramplar giriyo normalde yürürken bile.neyse yedik,ictik güzel bir gece gecirdik.sabah 4 te yattim, bugün 4 te kalktim ama hafiften basim agriyo hepinizi öpüyoruz bebi$imle
sizlerede mutlu yıllar cnm
baya yorulmuşsun 2 gün üstüste olunca tabi.
bence uzat ayaklarını güzelce dinlen cnm.
seninde yeni yılın kutlu olsun cnm.
sende baya yorulmuşsun.aman dikat et cnm uzan dinlen bence bol bol.
biz evdeydik dün akşam ve eşimle başbaşaydık.hiçç yorulmadım valla sıradan bi gece gibiydi.zaten ben diyette olduğum için hiç bişi yiyip içemedim.
evet canım baya yoruldum birdaha böyle üstüste misafir almiycam yarın evdeyim bolbol dinlenicem senin diyet nasıl gidiyor canım?sizlerede mutlu yıllar cnm
baya yorulmuşsun 2 gün üstüste olunca tabi.
bence uzat ayaklarını güzelce dinlen cnm.
seninde yeni yılın kutlu olsun cnm.
sende baya yorulmuşsun.aman dikat et cnm uzan dinlen bence bol bol.
biz evdeydik dün akşam ve eşimle başbaşaydık.hiçç yorulmadım valla sıradan bi gece gibiydi.zaten ben diyette olduğum için hiç bişi yiyip içemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?