2011 Nisan Anneleri

evet canım bitti raporum. başladım ama bugün bi deneyeceğim kendimi ii hissetmezsem tekrar rapor alacağım. kontrolüme daha 2 hafta var

bncede canım yorma kendni önemli olan bebişin ve senn saglın zaten.. merak etme 2 hafta sonra tosuncuk bi kızın oldgnu goreceksin annesi guzel baktı ona

günaydın kızlar yenı yılınız kutlu olsun huzurlu mutlu bebişlerinizle eşinizle sevdiklerinizle beraber bi yılolur inşallah.yeni yıla girince ben bebeğime kavuşmaya az kalmış gibi hissediyorum günler azalıyor yavaş yavaş.kurban olurum ben ona pıtırım benim.

günaydın şekerim iyi seneler sana ve sevdiklerine bizim pıtırcık da dün den beri hareketli artık dışarıdan bile görünüyo :2:

kizlar gunaydin dedim ama gormediniz beni.lutfen benm icin dua edin.az once turkiyeyyi aradim eski calistigim hastaneyi.biliyosunuz memurluga esimin yanina gelmek icin ara vermistim.geri donemk icin basvuruda bulunuyom sendikam araciligiyla.insallah kabul olur.benm icin dua edin nolur.yoksa bu ulkede kafayi yiycem artik.

günaydın kızlaar,
ne var ne yok,nasılsınız?
ben pek iyi değilim,sanırım üşüttüm acayip halsizlik var üzerinde heryerim ağrıyor..
dün akşamdan beri iyi değilim,işe geldim ama biraz işlerimi halledip eve gidicem sanırım..

cnm gözünaydın kocaman olmuş miniğin.
yeni cicilerinide güle güle kullanır inşallah.

cnm geçmiş olsun bence topuğunu ortadepi doktoruna göster.bu yürümekle olucak bişi benzemiyo.
dikkat et kendine inşallah bişi çıkmaz cnm.

cnm benim diyet sıkı gidiyo kaçamak felan yapmıyorum.
dün akşam görümceme gittik yemek saatim gecikti bide görümcemin kızı çok düşkün bana 2.5 yaşında oda rahat bırakmadı yemek yerken baya uzadı yemek yemem.20 dk yediğim yemeği belki 1 saatte yemişimdir.tokluk şekerimi ölçerken ilk defa 130 çıktı.sanırım uzun yemekten oldu.
benimde kontrolüm çarşamba günüymüş.ben cuma sanıyodum.tarihhe bakınca çarşamba olduğunu farkettim çok sevindim.çünkü arada tatlı yemek için izin isticem.verir herhalde şekerim yüksek değil ç
nkü sınırda bile değil.belki hastanede kan tahlilide yaparlar.inşallah iyi şeyler söyler doktor.

cnm günaydın öncelikle.
inşallah iş başvurun kabul edilir.
sende huzura kavuşursun

günaydın cnm
geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
işlerini halledip eve geç bencede dinlen bol bol.c vitamini al.

Günaydın Kızlar uzun zamandır nete giremiyordum rapor aldım evdeydim dinlendim gezdim.Yılbaşı falan derken bugün iş başı ne kadar zor geldi.3-4gündür mide bulantılarım geri döndü böbreğimdenmi kaynaklanıyor yoksa mide asitindenmi anlayamadım.2.5 haftadır kilo almak yerine 0.600gr vermişim kontrolümüzde 21 ocakta... bakalım artık

Günaydın canım Allah yardımcın olsun,hayırlısı ise isteğin gerçekleşsin inşallah.

insalah canim.cok istiyorum bunu.ulkemi ailemi ve isimi cok ozledim.

günaydın cnm
öncelikle geçmiş olsun.mide bulantıların mide asidinden olabilir bende yemeklerden sonra mide yanması yaşıyorum bunun için az yemeye çalışıyorum.
dikkat kendine cnm.

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

Günaydın hatunlar
yıl sonu işlerin yoğunluğundan dolayı bende sohbetlere giremesem de sık sık kalbim buradaydı herkes iyidir umarım..brz okuyabildim geçmişi çoğu arkadaş diyette sanırım bakalım benmi şeker yüklememde 2 hafta sonra bende şimdiden merak ediyorum durumumuzu
bu arada esteem beğendiğim ve aklıma gelen erkek isimleri; Yusuf , Berke

günaydın erva,teşekkür ederim önerin için,oğlumun adını Mehmet Yağız koyacaktım,rüya gördüm,rüyamdaki ses yağız ismini koymamamı koyarsam eğer oğlumun 6 ay yaşayacağını söyledi,çok etkilendim rüyadan yağız isminden vazgeçtim.Şimdi Mehmet'in yanına isim arıyorum.Berke ismi düşündüğüm isimlerden bitanesi.Aras iminide hoşuma gidiyor ama daha henüz karar veremedik:18:

esteem
angel74
ayca22
mefunihi
mesa
sueylul
Ve sabah burda olan ve kkya yeni gelecek olan herkese günaydınnnnnnnnnn:79::79::79::79::79:

cnm gözünaydın kocaman olmuş miniğin.
yeni cicilerinide güle güle kullanır inşallah.

Sağol canım evet kocaman olmuş miniğim inşallah hayırlısıyla bir an önce kavuşuruz bebişlere ama sanırım benim bebişinde pozisyonu ters dr son aylara düzelir dedi inşallah düzelir çünkü normal doğum istiyorum hayırlısıyla

Günaydın canım inşallah Allah yar ve yardımcın olsun umutsuz olma hakkında hayırlıysa inşallah dualarını kabul eder Allah'ım

aras çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…