2011 Nisan Anneleri

cnm çok geçmiş olsun aman çok dikkat et bol bol dinlen c vitamini al.
öksürüğede küçük bi kase balın içine biraz tarçoın ve bi kaç damla limon sıkıp yersen iyi geliyo.

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

BİŞİ SORCAM BU ŞEKER TARAMA TESTİ 24-26 HAFTALAR ARASIMI YAPILIYO... YANİ ÇARŞAMBA TAM 24. HAFTADA OLCAM... HAFTAYA Bİ GÜN 24+ LARDA GİTSEM OLUR HERHALDE DEĞİLMİ

cnm 24-28 haftalarda yapılıyo.
sen 24+ larda gittiğinde yaparlar.

cnm güle güle kullanın aldıklarınızı valla çok iyi fiyata almışsınız.

aynı sorun bende de var canım koonu komsu doyuruyor beni

Ay yemek yaptım :26: Hiç yemedim nedense kendi yemeklerimi iyemiyorum ya offf

Ah ah ben de yemek yapsam yiyemesem kilo almasam midem bulansa falan filan olur mu bigün acaba

kızlar ben de çıkıyorum kocam gelecek ben daha yemek yapmadım artık bilgisayarı yediririm bugün çok kaldım burada
ben hamilelik sürecinde çok alıştırmadım yemeğe bi yemek yapıyorum iki gün yiyo garibim bugün üç çeşit yemek yaptım garibimin bünyesi kabul etmedi herhalde saatlerdir yatiyo o yemeğin üstüne uyansın hemen tatlı çay vereyim mide fesadı geçirmese bari

cnm güle güle kullanın aldıklarınızı valla çok iyi fiyata almışsınız.

kızlar selam ... nasılsınız?? ben dayanamadım okulda çok kötüydüm tahtaya yazı yazcam yerimden kalkamıyorum. penguen gibi yürüyorum çok komik ve acı maalesef çıkışta doktoruma gittim. kasılmaları falan dinledi çok şükür birşey çıkmadı. kendimi çok yorduğum için olmuş. dinlen,bol su iç dedi...ama önce bir erken doğum lafı çıktıki ağzından yüreğim ağzıma geldi doğrusu. valla diyetisyenim kusura bakmasın benden bu kadar bir daha yürüyüş bandında çalışmak mı

merhaba topiğinize birden daldım:97:
ben 2010 ocak annesiyim yazdıklarınızı okuyunca hamileliğimi hatırladım birden
şimdi 1 yasına girecek bir kızım var dünya tatlısı bıcırık
Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim bebeklerinizi o küçük mucizeleri kucaklarınıza hayırlısıyla alın

Canımmmm benimm yapma böyleee.İnsanın bu dönemde kendine olan güveni yıkılabiliyor bazı zamanlarda ama güçlü olmalıyız başta kendimiz için.Sonra da bebişlerimiz için.Sıkma canını.Hepsi geçecek veee biz bebişlerimizin büyüdükleri her anı paylaşacağız hayırlısıyla.
Şeker problemin olduğunu okudum inş bir an önce normale döner tatlım.Dayanamadım yazdıklarını görünce meslektaşım

Hoşbulduk şeker anneler...
Bizde bugün çarşıya gezmeye çıktık babişkomuzla...Babamızın aklına geldi ateş ölçer cihazı...Bebek mağazasına sorduk 80-90 ytl fiyat dediler çok geldi bana...Eczanede sordum çin malı var dedi 20 ytl dedi güvenemedim...Yoktur niyetiyle girdim beko mağazasına ama sorayım dedim şansımıza var dedi...25 ytl dedi 2 yıl garantili ve aldık hemen...O sırada gözümüze mama ısıtıcı çarptı...Sanırım 45 ytl dedi 30 ytl veririm dedi bende 25 olursa alırım dedim ve 25 ytl onuda 2 yıl garantili aldım...
[/QUOTE]

walla bravoo kız ben de kayseriliyim die geziniyorum ortalıklarda. sen baya sıkı bi pazarlık yapmışsın tuttum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…