2011 Nisan Anneleri

topik olarak salavat ı tefricciye okumustuk canım esrayagmur topik açmıştı 4444 tane tamamladı..

2 ay öncesi 4 ay sonrası olacak inşallah yani toplamda 6 ay
ben geri işe dönmüycem ama yinede bu yasanın çıkması konusunu fena taktım

aynen bende dönmüycem de ama hiç değilse rapor açtırır çocuğumuzun masrafını doğum masrafınıçıkarırız
o zaman öncesi bize yaramaz ama sonrası için iyi hiç değilse biraz daha fazla alırız:)))
ayy çok para göz mü oldum ne ama 15 yıldır çalışıyorum ya olsun o kadar

slm kızlar bizz geldik nasılsınız?
gün boyu oğluşum sessizdi bende yorgundum 1 saat uyudum nasıl kımıldıyor

hakındır tatlım işverenler yedi hep hakkımızı napalım yani
valla bende işin o kısmına bakıyorum hep daha fazla alabilecem hiç değilse

slm canlar...bu gn yemek yaptım çeşit fazla oldu sanırım..bide tatalı yapınca zor oturdum yerime bu seferde yorgunluktan yemek iyemedim... eşim geldi bakalım umarım yiye bilirim. hazır öne gelince keyifli oluyo ama

tefriciyemiz tamalandı dağıttık çok şükür fakat okuyan arkadaşlarım eğer bitirdim--okudum derse listeye eklicem emin olucaz o şekilde

hoşgeldin tatlımmmmm
benim kızda acıktı hopluyo içerde şimdi
doyur çabuk miniği annesi

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın.. bebeğim benim yorulmuş demekki kıyamam ben ona:)
hoşbulduk tatlım sevindm iyi olmanıza bizde sabahçıyız bu hafta pazartesi sendromu yaşadık

SLM ANNECİKLER
# nisa_86
# Zeze80
# tuba335
# mesa+
# dscopur
# ALS17

BİŞİ SORCAM BU ŞEKER TARAMA TESTİ 24-26 HAFTALAR ARASIMI YAPILIYO... YANİ ÇARŞAMBA TAM 24. HAFTADA OLCAM... HAFTAYA Bİ GÜN 24+ LARDA GİTSEM OLUR HERHALDE DEĞİLMİ

ayyy kızlar çok komik ama kanalları gezerken esra erol ağlıyordu bi baktım hamileymiş bnmde gözlerim doldu ninni söylediler

ben anlamadım bana yazmamışmıydın tefriciye listene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…