- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.721
benm oglanda hic durmuyo.tekmeleyip duruyo.ha kizlar bu arada ben turkiyeye gidicem ya simdi.benm kiz kesin kiskanicak vala kardesini.bi sekilde alistirmam lazim dimi.cok ozledim ya kizimi bir an once kavusmak istiyorum.
canim daha dogmadan görecegi icin cabuk alisacaktir.o artik baya büyüdü kiskansada cabuk atlatir herhalde.ne kadar kalacaksin Türkiyede.
esracim ilkokula baslamadan ikinci yap sana tavsiyem.cocugun ilkokula basladigi zaman 1.sinifta ona yardimci olamazsin sonra.
benm oglanda hic durmuyo.tekmeleyip duruyo.ha kizlar bu arada ben turkiyeye gidicem ya simdi.benm kiz kesin kiskanicak vala kardesini.bi sekilde alistirmam lazim dimi.cok ozledim ya kizimi bir an once kavusmak istiyorum.
ay evet cnm kesinlikle..belki 4-5 yaş sonra yapmak daha iyi gibi geliyo insanlara ama şunu düşünemiyolar..1. sınıfa başlayan bi çocuğun ilgiye daha çok ihtiyacı oluyo..bi dönem çünkü okul hayatı..ödevler özellikle çileden çıkartıyo..yok okuldan kimi zaman alcan çocuğu yok..kış günü okul zaten gribi hastalığı falan derken.. örnekleri var çünkü.. kimide dio ki. yok çocuk büyümeden ikinci olursa diğernin ne suçu var sevgiye doymadan..yok o bu..er yada geç olucak..kimi çocuk çabuk kabullenir kimi biraz daha geç..ama kıskanç çocuk 3 yaşındada kıskanır 8 yaşındada.. en ideali ara açmadan şahsen yapmak..
kesinlikle cnm..ilk hissettiğimde net bi şekilde korktum biliyomusun..bi garip oldum..içimde bi canlının olması ne bilim düşününce ürküttü ama anlık..sonra zamanla bi alışıyosun.. bambaşka bişey ya.. vallahi doğumu kolay olurda yavrum beni çok yormazsa niyetim fazla ara açmadan ikinciyi yapmak.. 2 yaşından sonra hemen..
cnm ya.. bilmiyomu kardeş geliceğini..yaşı büyük..kıskanç yapısı varmı..annesinide özlemiştir biraz hassas bi durum olabilir..çabuk atlatırsınız inş cnm..
8.ayima kadar kalicam.ama turkiyeden donuste ucaga almiyabilirler diyo esim.olmazsa turkiyedeki bir doktordan imzali kagit alirim.aman almazsalarda orda dogururum kizimdan onemlimi.cok hircinlasmis son zamanlarda mutlaka gitmem lazim canm.aklim hep onda.
8.ayima kadar kalicam.ama turkiyeden donuste ucaga almiyabilirler diyo esim.olmazsa turkiyedeki bir doktordan imzali kagit alirim.aman almazsalarda orda dogururum kizimdan onemlimi.cok hircinlasmis son zamanlarda mutlaka gitmem lazim canm.aklim hep onda.
ewt biliyor canim.kiyametleri koparmis.aslinda dogumdan sonra gidicektim.hem o zamana kadar hastandeki isimde olacakti.ama kizimin durumu planlarimi deistirdi.gidip yaninda olmam lazim.
artik sizlerle mersinden yazisiriz.ne guzel olur dimi.
olmazmı cnm.. mersinde amca oğlu var bizimde.. yaza belki bebişle geliriz oraya..kaptan çünkü..ev tutucak inş iş ona yardım hemde tatil... bakarsın görüşürüz..
doktordan yazili kagitla almalari lazim.sen git onlarinda islemlerini yaptirin hep beraber dönün sonra abd ye en iyisi
canm geri donecegim ama burda surekli yasamak istemiyorum.devet hastanesindeki isime geri donmeye karar verdim.onun islemleride yaza ancak biter.simdilik planim bole.esim istemiyo ama.bilmiyorum bi gidiyim simdilik turkiyeye belki biraz deisime ihtiyacim var.bunaldim cunku burdan.
aaaaaaaaaaa ne kadar guzel olur.gelirseniz sizi misafir ederim her konudada yardimci olurum.bizim yazlik var zaten deniz kenarinda istedigin zaman gel tatil yap canim.
sağol cnm...ah ah benim başımda bi koca var 1 sene çok uğraştım azcık sözün geçermi die ama tık yok..kandırırsam gelmişken zati görüşürüz.. ama bizimde ayvalıkta yazlık var adam yüzme bilmiyo die benide yollamıyo denize kıyıda tatil yapıyorum ahahah
esracim sana soz vermistim bebegin icin hediye.ben ataturk havalimanina inicem.daha gitme tarihim belli deil.ama bu ay mutlaka allah kismet ederse gidicem.ozellikle istedigin bisiy varsa onu aliyim.havalindan alabilirmisiniz.cunku ben 1 saat bekleyip adana ucagina binerim buyuk ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?