2011 Nisan Anneleri

canim daha dogmadan görecegi icin cabuk alisacaktir.o artik baya büyüdü kiskansada cabuk atlatir herhalde.ne kadar kalacaksin Türkiyede.
benm oglanda hic durmuyo.tekmeleyip duruyo.ha kizlar bu arada ben turkiyeye gidicem ya simdi.benm kiz kesin kiskanicak vala kardesini.bi sekilde alistirmam lazim dimi.cok ozledim ya kizimi bir an once kavusmak istiyorum.

canim daha dogmadan görecegi icin cabuk alisacaktir.o artik baya büyüdü kiskansada cabuk atlatir herhalde.ne kadar kalacaksin Türkiyede.

8.ayima kadar kalicam.ama turkiyeden donuste ucaga almiyabilirler diyo esim.olmazsa turkiyedeki bir doktordan imzali kagit alirim.aman almazsalarda orda dogururum kizimdan onemlimi.cok hircinlasmis son zamanlarda mutlaka gitmem lazim canm.aklim hep onda.

esracim ilkokula baslamadan ikinci yap sana tavsiyem.cocugun ilkokula basladigi zaman 1.sinifta ona yardimci olamazsin sonra.

ay evet cnm kesinlikle..belki 4-5 yaş sonra yapmak daha iyi gibi geliyo insanlara ama şunu düşünemiyolar..1. sınıfa başlayan bi çocuğun ilgiye daha çok ihtiyacı oluyo..bi dönem çünkü okul hayatı..ödevler özellikle çileden çıkartıyo..yok okuldan kimi zaman alcan çocuğu yok..kış günü okul zaten gribi hastalığı falan derken.. örnekleri var çünkü.. kimide dio ki. yok çocuk büyümeden ikinci olursa diğernin ne suçu var sevgiye doymadan..yok o bu..er yada geç olucak..kimi çocuk çabuk kabullenir kimi biraz daha geç..ama kıskanç çocuk 3 yaşındada kıskanır 8 yaşındada.. en ideali ara açmadan şahsen yapmak..

benm oglanda hic durmuyo.tekmeleyip duruyo.ha kizlar bu arada ben turkiyeye gidicem ya simdi.benm kiz kesin kiskanicak vala kardesini.bi sekilde alistirmam lazim dimi.cok ozledim ya kizimi bir an once kavusmak istiyorum.

cnm ya.. bilmiyomu kardeş geliceğini..yaşı büyük..kıskanç yapısı varmı..annesinide özlemiştir biraz hassas bi durum olabilir..çabuk atlatırsınız inş cnm..

kesinlikle katiliyorum.buyudugu zaman yaparsan hem kiskanir alismasi zaman alir.hemde dersleriyle ilgilenemzsin.bebegi bahane ederek odevlerinide yapmaz.aklinda olsun.

yap canim tavsiye ederim.bak benimki 3 yasina geliyo kardeside dogmus olucak kismetse..2 yasini 4 ay gecmisti hamile kaldim.gerci planim daha farkliydi ama kismet olmadi eger diger bebegim ölmeseydi 9 aylik olacakti yas aralari daha az ama kismet degilmis(ikisi bir büyüsünler istedim bende hep.5 yil cocuk yapmadim sonrada arka arkaya...

cnm ya.. bilmiyomu kardeş geliceğini..yaşı büyük..kıskanç yapısı varmı..annesinide özlemiştir biraz hassas bi durum olabilir..çabuk atlatırsınız inş cnm..

ewt biliyor canim.kiyametleri koparmis.aslinda dogumdan sonra gidicektim.hem o zamana kadar hastandeki isimde olacakti.ama kizimin durumu planlarimi deistirdi.gidip yaninda olmam lazim.

e cnm sen haziranda gitmicekmiydin..kara değiştirdin dimi?

doktordan yazili kagitla almalari lazim.sen git onlarinda islemlerini yaptirin hep beraber dönün sonra abd ye en iyisi

ewt biliyor canim.kiyametleri koparmis.aslinda dogumdan sonra gidicektim.hem o zamana kadar hastandeki isimde olacakti.ama kizimin durumu planlarimi deistirdi.gidip yaninda olmam lazim.

oh oh herşeyde bi hayır vardır..bak haziranda gidicektin tr ya şimdi öne çektin... hayırlısıyla git özlem gider yavrunla... geçer hırçınlığı..malum özlemiştir seni

Son düzenleme:
olmazmı cnm.. mersinde amca oğlu var bizimde.. yaza belki bebişle geliriz oraya..kaptan çünkü..ev tutucak inş iş ona yardım hemde tatil... bakarsın görüşürüz..

aaaaaaaaaaa ne kadar guzel olur.gelirseniz sizi misafir ederim her konudada yardimci olurum.bizim yazlik var zaten deniz kenarinda istedigin zaman gel tatil yap canim.

doktordan yazili kagitla almalari lazim.sen git onlarinda islemlerini yaptirin hep beraber dönün sonra abd ye en iyisi

canm geri donecegim ama burda surekli yasamak istemiyorum.devet hastanesindeki isime geri donmeye karar verdim.onun islemleride yaza ancak biter.simdilik planim bole.esim istemiyo ama.bilmiyorum bi gidiyim simdilik turkiyeye belki biraz deisime ihtiyacim var.bunaldim cunku burdan.

bir git hava degisimi yapta sonrasini sonra düsünürsün cocugun bir hayirlisiyla dogsun canin sikilmaya vaktin olmaz simdi bos bos yapcak birsey yok sikiliyosun tabi.ileride öyle olacagini sanmiyorum..

aaaaaaaaaaa ne kadar guzel olur.gelirseniz sizi misafir ederim her konudada yardimci olurum.bizim yazlik var zaten deniz kenarinda istedigin zaman gel tatil yap canim.

sağol cnm...ah ah benim başımda bi koca var 1 sene çok uğraştım azcık sözün geçermi die ama tık yok..kandırırsam gelmişken zati görüşürüz.. ama bizimde ayvalıkta yazlık var adam yüzme bilmiyo die benide yollamıyo denize kıyıda tatil yapıyorum ahahah

esracim sana soz vermistim bebegin icin hediye.ben ataturk havalimanina inicem.daha gitme tarihim belli deil.ama bu ay mutlaka allah kismet ederse gidicem.ozellikle istedigin bisiy varsa onu aliyim.havalindan alabilirmisiniz.cunku ben 1 saat bekleyip adana ucagina binerim buyuk ihtimal.

kafayı yedim ya...arada kalkıp buzdolabı içi siliyorum.. gecenin bu saati.. hayılısıyla akıl sağlığım gitmeden doğsunda oğlum.. babası şüphe etmeye başladı çünkü benden..adam bakıyo 12 den sonra başlıyo bu hatun iş yapmaya hayde... çok merak ediyorum..oğlumun uyku düzeni nasıl olcak

cnm benim ya...ne sözü inan düşünmen yeter..böyle içten samimi dile getirmen bile bi başka.. inş ozaman olsun gelirim havalimanına o kolay cnm.. seni görmek için gelirim.. ama olur şımarıklığım tutarsa.. isterim cnm.. sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…