2011 Nisan Anneleri

bu hafta hep carsiya cikarim heralde.hem bebege hemde kizima biseyler alirim.gitmeden herseyi aliyim istiyorum.burda daha ucuz cunku.sabah gene carsiya cikicaz.oglene kadar gelmemiz lazim malum esim ise gidicek.

bu hafta hep carsiya cikarim heralde.hem bebege hemde kizima biseyler alirim.gitmeden herseyi aliyim istiyorum.burda daha ucuz cunku.sabah gene carsiya cikicaz.oglene kadar gelmemiz lazim malum esim ise gidicek.

oh maşallah gez tabi.. erken derken.. ay bende almadım bak nezamandır bişeyler...of..

hmm...ne kadar cnm tek gelişmi almıştın.. bide o aldıklarına baktım battaniyemi o paketlerde olan...

canm paketlerdekiler kotton 3 lu ince battaniye.nisana gelicek ya dogumumuz o yuzden biraz ince aldim.yazinda rahatikla kullanirim.hem terletmiyomus.4 dolara aldim.turk parasiyla sanirim 5.50 tl felan.3 tanesi toplam bu fiyata gercekten cok ucuz.20 tane agiz mendili o kuzuk paketlerdekinide 5 dolara aldim.

ahaha ucuzme resmen bedeva cnm...burda ince battaniye ne şekilde olursa olsun..polar vs birim fiyatı 10 tlden başlıyo.. güle güle giysin yavrun ama 1 tanede biraz kalın al öyle kışlık olmasada..gerçi orda nasıl nisan ayı bilmiyorum ama burda 1 ay azcık serin olur.. sonra çok güzel bir yaz inş.

canim kalinlardanda yarin alicam.babies rus diye bi yer oraya gidip alicaz.oradda fiyatlar cok uygun.burda kalin battaniyeler 6 dolardan basliyo 10 dolara kadar.yarin eklerim alinca bakar begendigin olursa solersin,

:26: göğüslerim baya çatladı..gerçekten krem kulansaydım engellemiş olurmuydum acaba...şimdi kullansam nasıl olur..yada aman zati çatlağım var boşvermi desem

:26: göğüslerim baya çatladı..gerçekten krem kulansaydım engellemiş olurmuydum acaba...şimdi kullansam nasıl olur..yada aman zati çatlağım var boşvermi desem

canim bu catlama isi genetikmis yada vucut yapisina bagliymis.ben doktoruma sordum ne kullanirsan kullan catliycagi varsa catlar dedi.kremler sadece vucudu rahatlatirmis.ben ilk gebeligimde catlamadim hiz.kremde kullanmamistim.simdide catlagim yok kremde kullanmiyorum.hos catlasamda krem kullanma aliskanligim hic yoktur.yuzume elime bile surmeye usenirim.

bende öyle düşündüğüm için kullanmadım cnm...kullanan arkadaşlarda hiç olmadığı için.. hani düşündürdü beni biraz...

aman ben hic takmiyorum artik.catlagi felan.zaten oyle cok suslude deilimdir.makyaj felan hic yapmam.sadece dudak renginde parlatici ruj kullaniyorum.benim kiz cok susludur.kokana.

bende makyajı çok severdimde sağolsun..evimin ışığı kocam benim ışığımı söndürdü...şimdi düğün kına artık allan ne verdiyse takip ediyorum o zaman anca makyaj yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…