2011 Nisan Anneleri

Sağol kuşum ya sohbetinizi okuyorum şimdi baya güzel ama benim bünyem o saate kadar oturmayı kaldırmaz çalışıyorum ya zaten geceleri çok sık uyanıyorum sabah işe giderken aptal gibi oluyorum göbüşüne ve cicileride hemen bakıyorum canım

bizde yaptk canım kahvaltmzı pehlivan gbi hem de szn yannza geldk
pehlivan gibi mi o nasıl oluyo kısss
bizde kahvaltı yaptık ama pehlivan gibi değil ay ilk aylara döndüm resmen sabahlaıı midem bulanıyo bebeğim için yapıyorum kahvaltıyı

Günaydınn hoşgeldiniz oğluşunla
öğleden sonra inşallah sen yorulmadan geçer

gecen bi tatlınınn atrfni merak etmştm netten bakayım dedim inanr mısın butun gece ruyamda o ttalıyı gordm yaa esme dyrm ki hamilelkte işte böle kotu bi bogaz ortaya çıkyr o da böle bAkyr bana

yani herseyden bol bol yiyerek tabi arada bazı şeyleri çok kaçırarak benm eşim öle yapar da kahvaltyı maaşallah gunun en degerli öğünüdr on için kahvaltı

gecen bi tatlınınn atrfni merak etmştm netten bakayım dedim inanr mısın butun gece ruyamda o ttalıyı gordm yaa esme dyrm ki hamilelkte işte böle kotu bi bogaz ortaya çıkyr o da böle bAkyr bana

ben doktordan çıkınca kızdım eşime, sen yanımda çok yediğin için ben de farketmeden yiyorum..
sen de artık az yiyeceksin,bana yasak olanlar sana da yasak dedim
haydaaa yine suç biz de diyooo

ay çok guldum tatlım yaa hepmzn hali bu inan eşler fosur fosur uyrken biz geznyrz valla zaten artık tuvalette yasyrm resmen :84:
Ay yok ben eşimi de uyumuyorum aynen o wc mevzusu bizde de var bide zar zor kalıyorum yataktan ayy işkence gibi

yani herseyden bol bol yiyerek tabi arada bazı şeyleri çok kaçırarak benm eşim öle yapar da kahvaltyı maaşallah gunun en degerli öğünüdr on için kahvaltı
Ne güzel ben de bol bol yiyemiyorum neden bilmiyorum mide bulantısı yapıyo kahvaltıda azıcık yiyip kalkıyorum bencede günün enn önemli öğünü kahvaltı
Günaydınn hoşgeldiniz oğluşunla
öğleden sonra inşallah sen yorulmadan geçer
inşallah canım ya öğleden sonra ki öğretmen grubunu çok seviyorum ama saat 5'e doğru hiç geçmiyo zaman
hadi kızlar ben çıkıyorum doğru aşıyaaa ordanda okula herkese hayırlı günler diliyorum.

hoşçakal canım acısız bir aşı olur umarım

gunaydin canm.afiyet osun.yarasin bebisine.bizim burdada saat gece 3.45 esimi uyuttum.bende hic uyku yok.adam bosiycak yakinda beni.

saol canim.ben kendimi cok komik buluyom vala.birde turkiyey gidicem bu ay sonu.o gobekle.

canım gözün aydın Türkiye'ye mi geliyorsun
Yanlış hatırlamıyorum değil mi annenlerin yanına geleceksin.. hamileliğin son zamanlarını onlarla beraber geçirmek ne güzel olur
ben de doğum iznine ayrılınca annemin yanıma gelmesini çok istiyorum,bakalım ayarlayacağız inşallah..

gunaydin kizlar.nasilsiniz.

günaydın canım biz bugün cok iyiyiz oğlumla sen nasılsın:)

günaydın canım sorma kilolar son ayda dert oldu hepimize inşallah şeker sorunun olmaz canım. herşeyin iyi olmasına cok sevindim..

gnaydın canım kolay gelsin sana:))

günaydın kızlar kötü uykusuz gecenin ardındfa birde işe gitcem artık geceleri çok zor uyuyorum belim kasıklarm ağrıyo sağa sola dönmek işkence zaten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşş.

günaydın cnm.. ben br haftadır gaviscon surup sayesinde uyuyorum şükür yoksa mide yanmamdan uyuyamıyrdum..

günaydın cnmm bizde iyiyiz doktora gidicez bugün cok heyecanlıyım kolay gelsin sizede:))

canım sölediğinde haklısın sana katılıyorum bana da zaman zaman denk geliyor arada kaynıyor sanırım mesela dün bir soruyu inan 3 kere arka arkaya sordum ve arada kanadı cewap gelmedi topik kalabalık olunca olabiliyor bazen..

canımmm günaydın hoşgeldinizzzzz:)))))

günaydın kızlar sabaha kadar öksürmekten uyumadım.bu halimlede işteyim şimdihiç ama hiç halim yok dün antibiyotik tedavisine başladım bana dua edin kızlar en kısa zamanda iyileşeyim ve öksürüğümün bebişe zararı olmaması için :18:

Çok halsizim kısslar duş alıp okula gitmem lazım ama yerimden kalkamıyacak kadar halsizim kokucam yaknda buz devrindeki miskin gibiyim

çok geçmiş olsun cnm
inşallah kısa zamanda geçer, sen içini ferah tut, öksürük bebeğe zarar vermiyordur..

gunaydn tatlımm szde hoşgeldnz

canım meyve ye bol bol ihmal etme bebişe bişey olmaz sen uzme kendnş

ayyy canım geçiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşalah..

ewt canim.alah kismet ederse bu ay sonu gidicem.memleketimi cok ozledim.hele ailemi.

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.. geçmişi okuyup mesaj yazıyordum yeni gördümo üzden:))

ben bugunlerde cok heyecanliyim.turkiyeye gidicem.bol bol alisveris yapiyorum.valla donuste ucaga almayabilirler diyor esim .ama gidicem diye direttim.almazsalar almasinlar.annemin yaninda dogururum.o yuzden hazirlikli gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…