2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin aysucuğum,oğluşunu şimdiden gece uyumaya gündüz uyanık tutmaya alıştır sonra zorlanırsın
ayyy hamilelikte rejim hiç çekilmiyor yaaa bundan sonra bende rejim yapıcam mecburen:18:

canım bir arkadaşım şeker çıktığı için diyet yapıyor, kilo alması durdu, hatta son ay 1 kilo bile vermiş.. diyete uyduktan sonra sorun kalmıyor..Mesele diyete uymak

hoşbulduk cnm

hoşgeldin aysucuğum,oğluşunu şimdiden gece uyumaya gündüz uyanık tutmaya alıştır sonra zorlanırsın
ayyy hamilelikte rejim hiç çekilmiyor yaaa bundan sonra bende rejim yapıcam mecburen:18:

valla çokuğraşıyorum cnm.
sabahları erken kalktığım için gece erkenden uykum geliyo tv izlerken tam uyku moduna geliyorum bizimki başlıyo tepiklemeye.sağa yatıyorum yok sola yatıyorum yok uyutmuyo beni.napalım biz şimdiden alıştık uykusuzluğa.
hamilelikte rejim rezalet bişi.beni hamur işleri felan zorlamıyo ama tatlıya çok düşkünüm ve şeker çıktığı için malesef yiyemiyorum.

aysu87 canım diyetinin saatinde kaçamak olmaz mı bir sor bence yarın doktora. benim araları 2.5 saat olacak tek zamanlamam bu. kiloyuda takma kafana çünkü bu şeker bize kilo aldırmayı bırak kilo bile verdirecek bu gidişle

canım bir arkadaşım şeker çıktığı için diyet yapıyor, kilo alması durdu, hatta son ay 1 kilo bile vermiş.. diyete uyduktan sonra sorun kalmıyor..Mesele diyete uymak

cnm ben diyetisyene gebeliğimin 3. ayındada gitmiştim ilk gittiğimde biraz uydum sonra bırakmıştım.yani listeyi yapıyodum ama tatlılarıda götürüyodum yanında.
ama şimdi saati saatine uymak zorundayım oğluşum için.benden çok onun sağlığı için.çok kilolu doğabiliyomuş annede şeker olan bebekler.allah korusun ölümüne bile sebep olabiliyo dedi doktor.daha ben asla kaçamam yapmam yani.

bugün bizim kontrolümüz var teyzeleri umarım kızçem güzel pozlar verir annesine bende kilo aldım çok maşallah iştahımda yerinde umarım çok almam

slmmm kızlar bizz geldik nasılsınız?

İnş. tez zamanda herşey yolunda olur cnm bu diyettebol bol dinlen evde olmanın tadını çıkar çok imreniyorum evde olan arkadaşlara bizimkide gece uyanık çaresini bulursan bana da muhakkak yaz gündüz uyansınlar gece uyusunlar alışkanlık yapıcak diye korkuyorum

hey Allahı bende diyorum niye birden böyle depresif oldum:)) petek dinçözün programını seyredip ismail türüt seyrediyormusum acık kalmıs hiç farkındada diilim:))))

ama biz mecbur izliyoruzzz şuan

diyetisyenim kahvaltıyı 8 e yazdı üstelik 9-9.30 gibi kalkıyorum dememe rağmen.
kahvaltı 8.00
ara öğün 10.30
öğle 13.00
ara öğün 16.00
akşam 19.00
ara öğün 22.00

saatleri böle verdi ama ben 8.30 da kalkıp 9 da ediyorum kahvaltımı ona görede 1 saat kaydırıyorum hepsini.gece yemeğinden sonra 2 saat uyumaman gerek dedi zaten uyuyamıyorumki.bende kaydırdım saatleri.ama yarın gittiğimde sorucam.bide ben doğuma kadar böle hergün 6 kere şekerimimi ölçücem yaa?
senin şekerini nasıl kontrol ediyolar ölçümsüz?

mrb arkdaşlarrr

dün oğluşumla doktordaydım 28+4 tük dün.
bayağı büyük görünüyo bnm oğlumm
2 kg olmuş tam tamına.
doktor iri bi bebek gibi görünüyor ama yinede bişey demeyeyim şimdilik dedi.
37.5 cm olmuş boyumuzda:)
uyyy çok şeker görünüyordu
doğuma yaklaşıyorum gün geçtikçe.mutlu oluyorumm tabiii:)
sezeryan olacağım için 10 haftam kaldııı:)

maşallah canımn bebişineee Allah nazarlardan korusun sen mi istedin sezeryanı

slm kızlar maşşallah epey kalabalık topiğimiz nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?sizlerdede akıntı oluyormı kızlar bende bu aralar epey çok???

bugün bizim kontrolümüz var teyzeleri umarım kızçem güzel pozlar verir annesine bende kilo aldım çok maşallah iştahımda yerinde umarım çok almam

cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

hoşgeldiniz cnmm
valla bi çaresini bulursam yazarım kesin.
doğum yapan arkadaşlarım anne karnındayken nasılsa doğduklarındada öyle oluyomuş uyku düzenleri.

cnm maşallah oğluşuna kocaman olmuş.

slm kızlar maşşallah epey kalabalık topiğimiz nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?sizlerdede akıntı oluyormı kızlar bende bu aralar epey çok???

hoşgeldinnn canımm ben yeni yaşadığım için cevap vereyim soruna benim ki değiştirmişti renk ve yoğundu doktorum fitil ve antibiyotik verdi hamilelikte mantar oluşumu kolaylaşıyormuş rengi kokusu değiştimi sende:26:

hoşgeldiniz cnmm
valla bi çaresini bulursam yazarım kesin.
doğum yapan arkadaşlarım anne karnındayken nasılsa doğduklarındada öyle oluyomuş uyku düzenleri.

uykusuz geceler bizi bekler o zaman

mormaske canim bu arada aksamlari girersen mutlaka konusuruz niye konusmayalimki.biz tanimadiklarimizla bile konusuyoruz.baska topiclerden.
CANIM BENİM BENDE SENİ ÜZMEK İÇİN SÖLEMEDİM BENDE GEÇENLERDE KÜSTÜM GİTTİM BAKTIM KİMSE BENİ MERAK BİLE ETMEDİ PUSTURUP KUYRUĞU GERİ DÖNDÜM KENDİ KENDİME TRP YAPTIM YANİ
BU HAMİLELİK ADAMI NE HALE GETİRİYOR
AYNEN ÖÖLE İLGİ İLGİ BEN MESELA KKOCAMA PEK EZİYET EDİYORUM AĞLAYIVERİYORUM
CANIM MAŞALLAH OĞLUŞUNA BEN LİMON GÖTÜRMÜŞTÜM FAYDASI OLMUŞTU İNŞALLAH BİDAHAKİNE RAHAT RAHTA İÇEBİLİRSİN....
VE 100 LÜĞE GEREK KAALMAZ ÇÜNKÜ BİLDİĞİN ÇİN İŞKENCESİ YANİ

MAŞALLAH
VAY BE 10 HAFTAMI
DARISI BAŞIMIZA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…