- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.881
hoşgeldinnn canımm ben yeni yaşadığım için cevap vereyim soruna benim ki değiştirmişti renk ve yoğundu doktorum fitil ve antibiyotik verdi hamilelikte mantar oluşumu kolaylaşıyormuş rengi kokusu değiştimi sende:26:
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
akıntım benim başından beri var ama bu aralar daha yoğun sanki.
ben 65 ile hamile kaldim.suan 70 kiloyum.ama boyum var benm kurtariyorum.1.78 insallah baska almam.yoksa boyla beraber kuheylan gibi olacam vala.
canım sen hala yatmadın mı ??? Saat kaç sizin orda
canm soyluyourm ya uyuyamiyorum.esim artik kabullendi bu durumu.o uyuyasina kadar yaninda uzaniyorum.onu uyuttuktan sonra kaciyorum.saat suan burda sabah 5.30
hey allahı bende diyorum niye birden böyle depresif oldum:)) petek dinçözün programını seyredip ismail türüt seyrediyormusum acık kalmıs hiç farkındada diilim:))))
mrb arkdaşlarrr
dün oğluşumla doktordaydım 28+4 tük dün.
Bayağı büyük görünüyo bnm oğlumm
2 kg olmuş tam tamına.
Doktor iri bi bebek gibi görünüyor ama yinede bişey demeyeyim şimdilik dedi.
37.5 cm olmuş boyumuzda:)
uyyy çok şeker görünüyordu
doğuma yaklaşıyorum gün geçtikçe.mutlu oluyorumm tabiii:)
sezeryan olacağım için 10 haftam kaldııı:)
evet canım benimde bu aralar yoğum ama rengi ve kokusu yok sade sıvı gibi gerçi bu benim ilk hamilelğimdede olmuştu ben sumu geliyor acaba falan diye endişeleniyordum bilmediğim için ama doğum zamanı suyum geldiğinde bunun çok daha farklı olduğunu anladım ama bu aralar artınca biraz endişelendim yani haftaya kan uyuşmazlığı için iğne olacağım zaman doktora sormayı düşnüyorum.
sizlerde kan uyuşmazlığı olan varmı?
canım korkma istersen çünkü su gibiyse doktorum ilaçlardan sonra bnim düzeldi renksiz gelmesinden korkma doğal dedi sen yinede içini rahatlatmak için sor
hoşbulduk cnm
valla çokuğraşıyorum cnm.
sabahları erken kalktığım için gece erkenden uykum geliyo tv izlerken tam uyku moduna geliyorum bizimki başlıyo tepiklemeye.sağa yatıyorum yok sola yatıyorum yok uyutmuyo beni.napalım biz şimdiden alıştık uykusuzluğa.
hamilelikte rejim rezalet bişi.beni hamur işleri felan zorlamıyo ama tatlıya çok düşkünüm ve şeker çıktığı için malesef yiyemiyorum.
mrb arkdaşlarrr
bayağı büyük görünüyo bnm oğlumm
2 kg olmuş tam tamına.
doktor iri bi bebek gibi görünüyor ama yinede bişey demeyeyim şimdilik dedi.
mrb arkdaşlarrr
2 kg olmuş tam tamına.
boy varsa dert etme bence ...:)))) boy olmayınca sorun oluyor.. Insan yere yapışıveriyor walla :))
:))) hadi bakalım uyku vakti...
ama bebişinide uykusuz bırakıyorsun ... Biraz zorla kendini ve uyumaya çalış bence ...
Kız kapattın mı hemen... Allah muhafaza ikisi birden bünye kaldırmaz...
ayyy .... Az kalmış senin.... Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah...
mormaske canım tavsiyene uyamadım evde kalmamış limon sabahın köründede hastane çevresinde bulamadım ama çok pişman oldum akşamdan kontrol etmediğime.Bi dahaki sefere inşallah götürücem yanıma limonumu
tekrar merhaba herkese ayy bir saat yoktum 9 sayfa biriktirmişsiniz oku oku bitmedi bende topluca bir rdan bir burdan yazayım dedim hepinizin iklosuna maşallah kısslar utanarak söylemeliyim ki sanırım ben de 10 kilo falan aldım ama aldığım bu kiloların 3te 2 sini ilk aylarda aldım son zamanlarda dikkat ediyorum ama bi kere almış bulundum amaaaaaaaaaannnnn napiyim yemişim kilosunu aldıysam aldım yani kilo aldım diye strese girince daha çok kilo aldığımı farkettim boşverin kısslar dikkat edin ama çok takmayınnn,
Estemmm canım maşallah bebişine kocaman olmuş
Limon ne işe yarıyormuş tatlım
mrb arkdaşlarrr
2 kg olmuş tam tamına.
glikoz veriyorlar şeker yüklemesinde glikozun içine sıkıyorlarmış,kabul ederlermi bilmiyorum ama
şekerden miğdesi bulananlara çözüm.
slm kızlar maşşallah epey kalabalık topiğimiz nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?sizlerdede akıntı oluyormı kızlar bende bu aralar epey çok???
valla tatlım son 15 gündür ara ara bende de bu akıntı epey fazla.birde benim ilk doğumum olduğu için bilmediğimden kokrtumda ilk zmnlar..hatta bilmediğim için bi ara "suyum falan mı geliyo laa" yoksa"erken doğum mu" "düşük mü" diye endişelendim..evet canım benimde bu aralar yoğum ama rengi ve kokusu yok sade sıvı gibi gerçi bu benim ilk hamilelğimdede olmuştu ben sumu geliyor acaba falan diye endişeleniyordum bilmediğim için ama doğum zamanı suyum geldiğinde bunun çok daha farklı olduğunu anladım ama bu aralar artınca biraz endişelendim yani haftaya kan uyuşmazlığı için iğne olacağım zaman doktora sormayı düşnüyorum.
sizlerde kan uyuşmazlığı olan varmı?
olsun canım takma bak showtvde teksen çamlıbel var bbek gelişimi için anne beslenmesi de önemli diyor ortalama 12 kilo kesin alınmalıymış:)))
yani bide herkesin bünyesi farklı bence ben oldum olası kilo almaya meyilliydim hep dikkat ederdim ve hiç iştahsızlığım olmazdı hamilelikte de öyle oldu napiyim yani bir de bişey sorucam kısslar ekmek makarna pilav yok peki biz ne yiycezz Allah aşkınıza gerçekten merak ediyorum mesela benim akşam yemeğe kuru fasülye pilav var şimdi ekmeksiz pilavsız kaşık kaşık kuru fasülye yenir mi hiç yemesem daha iyi valla ne yapacağımı şaşırdım,
Bir de şu akıntı meselesi bende de oluyor eskiden de olurdu şimdi daha yoğun ama ben önemsemedim normal olduğunu düşündüm drla görüşsemmi
ben beyaz ekmek yerine kepek yiyiyorum napıyım..birde fasulye olsun nohut olsun dokunmuyor mu canım..ben bi gün kuru yaptım yedim ama gece o gazı beni acaip etkiledi.. midemin ordan oraya olan hareketlerinden bir türlü uyuyamadım..şimdi de yemeye tırsar oldum..galiba beni çok etkilior muhtemelen bebiş sütten kesilesiye kadar da bunları yiyemicem gibiyani bide herkesin bünyesi farklı bence ben oldum olası kilo almaya meyilliydim hep dikkat ederdim ve hiç iştahsızlığım olmazdı hamilelikte de öyle oldu napiyim yani bir de bişey sorucam kısslar ekmek makarna pilav yok peki biz ne yiycezz Allah aşkınıza gerçekten merak ediyorum mesela benim akşam yemeğe kuru fasülye pilav var şimdi ekmeksiz pilavsız kaşık kaşık kuru fasülye yenir mi hiç yemesem daha iyi valla ne yapacağımı şaşırdım,
Bir de şu akıntı meselesi bende de oluyor eskiden de olurdu şimdi daha yoğun ama ben önemsemedim normal olduğunu düşündüm drla görüşsemmi
yani bide herkesin bünyesi farklı bence ben oldum olası kilo almaya meyilliydim hep dikkat ederdim ve hiç iştahsızlığım olmazdı hamilelikte de öyle oldu napiyim yani bir de bişey sorucam kısslar ekmek makarna pilav yok peki biz ne yiycezz Allah aşkınıza gerçekten merak ediyorum mesela benim akşam yemeğe kuru fasülye pilav var şimdi ekmeksiz pilavsız kaşık kaşık kuru fasülye yenir mi hiç yemesem daha iyi valla ne yapacağımı şaşırdım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?