2011 Nisan Anneleri

walla canım ben hergün pilav yiyorum ekmek yemiyorum ama pilav yiyorum mide yanmamı bastırıyor cunku..
Bende ikisini bir arada tüketmiyorum ekmeği azalttım ama hiç tüketmemek olmuyor

Bizim yaşadığımız ilçede şimdiye kadar kepek ekmek yoktu canım geçen gün öğrendim yeni yeni kepek ekkmek yapıyorlar o da denk gelirse bilmiyorum tuhaf bir yer markette de yok, gaza gelince her halukarda gaz oluyor bende öyle çok sık yapmıyorum fasülye zaten aman ne bileyim işte ne yersen o sıkıntı
Kepek ekmeği kepekli makarna falandamı yok rejimde onları denesen

Yok ya kepek ekmeği de yok kepek makarnada köyden biraz büyükçe bir ilçede yaşıyorum vakti zamanında buraya ilçe demişler bizde nezaketen öyle diyoruz

ben uzun zamandir ekmege hasretim.burda ekmek ne gezer.sekerli pasta turu ekmekleri var.turkiyey gitsemde simdi bisicak pide yesem susamli.yada simit.offfff

slm hanımlar biz geldikkkk
bugün çok stresliyim çünkü bütün gece uyumadım kızımda inada bindirdi sabahtan bu yana fazla oynamıyo oy oy anasının kızı işte

slm hanımlar biz geldikkkk
bugün çok stresliyim çünkü bütün gece uyumadım kızımda inada bindirdi sabahtan bu yana fazla oynamıyo oy oy anasının kızı işte

hoşgeldin cnm.
uykusuzluk zor valla.olan bize oluyo onların rahatı yerinde içerde

hoşgeldin cnm.
uykusuzluk zor valla.olan bize oluyo onların rahatı yerinde içerde

ya sendede varmı tatlım bu uyku sorunu oturma odasında uyukluyorum yatağa geçince gözüme direk dikiliyo resmen 3 e kadar döndüm yatakta 1 değil 2 değil kaç gecedir böyle sabah 7 de kalk işe gel mahvoldum yaaa

Hoşgeldiniz kızlar benimde 20.haftadan 26. haftaya kadar uyku sorunum oldu ama çok şükür 2 haftadır kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum.Ilık süt iç demişti doktor yatmadan yarım saat önce deneyin bende pek yaramadı ama belki sizde yarar

ay yaaa geçsin şu günler
süt bende işe yaramadı tatlım gözüme direk dikilmiş vaziyette geziyom evin içinde bütün gece kocada horul horul uyuyo ohhhh

bidee acıkıyorum gecenin bi yarısı onu bunu yemek zorunda kalıorum bu iş hç sağlıklı değil kzlar ama sabah uyuyormda olmuyo dengesi bozuluo insanınn bide wc sorunu yaşayan warmı acaba sürekli kalkmak zorunda kalan benm gbi :)

Sağol canım bebişlerimiz yavaş yavaş biz farketmeden büyüyorlar ama tekmelerinden hissedebiliyorum zaten artık daha kuvvetli vuruyor
Kiloyuda dert ettiğimden değil ama normal doğum olmaz diye endişeleniyorum,ciddi problem olmadıkça normal doğum yanlısıyım.:85:

ya sendede varmı tatlım bu uyku sorunu oturma odasında uyukluyorum yatağa geçince gözüme direk dikiliyo resmen 3 e kadar döndüm yatakta 1 değil 2 değil kaç gecedir böyle sabah 7 de kalk işe gel mahvoldum yaaa

cnm benimde var hemde uzun zamandır.
bacak arana yastıkta koy demişlerdi bana oda bi işe yaramadı ama.
bide çok sık tuvalete kalkıyorum.ee uyku iice kaçıyo tabi..

kızlaaaaaaaaaaaar gorumcemde hamileymiş ay çok mutlu oldm yaaaaaaaaa

gözünüz aydın cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…