- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.901
walla canım ben hergün pilav yiyorum ekmek yemiyorum ama pilav yiyorum mide yanmamı bastırıyor cunku..
Bende ikisini bir arada tüketmiyorum ekmeği azalttım ama hiç tüketmemek olmuyorwalla canım ben hergün pilav yiyorum ekmek yemiyorum ama pilav yiyorum mide yanmamı bastırıyor cunku..
Bizim yaşadığımız ilçede şimdiye kadar kepek ekmek yoktu canım geçen gün öğrendim yeni yeni kepek ekkmek yapıyorlar o da denk gelirse bilmiyorum tuhaf bir yer markette de yok, gaza gelince her halukarda gaz oluyor bende öyle çok sık yapmıyorum fasülye zaten aman ne bileyim işte ne yersen o sıkıntıben beyaz ekmek yerine kepek yiyiyorum napıyım..birde fasulye olsun nohut olsun dokunmuyor mu canım..ben bi gün kuru yaptım yedim ama gece o gazı beni acaip etkiledi.. midemin ordan oraya olan hareketlerinden bir türlü uyuyamadım..şimdi de yemeye tırsar oldum..galiba beni çok etkilior muhtemelen bebiş sütten kesilesiye kadar da bunları yiyemicem gibi
Kepek ekmeği kepekli makarna falandamı yok rejimde onları denesen
Bende ikisini bir arada tüketmiyorum ekmeği azalttım ama hiç tüketmemek olmuyor
Bizim yaşadığımız ilçede şimdiye kadar kepek ekmek yoktu canım geçen gün öğrendim yeni yeni kepek ekkmek yapıyorlar o da denk gelirse bilmiyorum tuhaf bir yer markette de yok, gaza gelince her halukarda gaz oluyor bende öyle çok sık yapmıyorum fasülye zaten aman ne bileyim işte ne yersen o sıkıntı
Yok ya kepek ekmeği de yok kepek makarnada köyden biraz büyükçe bir ilçede yaşıyorum vakti zamanında buraya ilçe demişler bizde nezaketen öyle diyoruz
kızlar selam nasılısınzz
slm hanımlar biz geldikkkk
bugün çok stresliyim çünkü bütün gece uyumadım kızımda inada bindirdi sabahtan bu yana fazla oynamıyo oy oy anasının kızı işte
kızlar selam nasılısınzz
slm hanımlar biz geldikkkk
bugün çok stresliyim çünkü bütün gece uyumadım kızımda inada bindirdi sabahtan bu yana fazla oynamıyo oy oy anasının kızı işte
hoşgeldin cnm.
uykusuzluk zor valla.olan bize oluyo onların rahatı yerinde içerde
ben uzun zamandir ekmege hasretim.burda ekmek ne gezer.sekerli pasta turu ekmekleri var.turkiyey gitsemde simdi bisicak pide yesem susamli.yada simit.offfff
hoşbuldum tatlımmmmmmhoşgeldiniz kızlar :80:
ay bilmiyorumki tatlım ben bi çözüm bulamadım bu işe duş alıyorum yoğurt yiyiyorum süt içiyorum yok anacım yahoşbulduk iyiz bzde ay o uyku sorunu bendede var kızlar yaaanasıl bir çözüm bulabiliriz acabaa
kızlaaaaaaaaaaaar gorumcemde hamileymiş ay çok mutlu oldm yaaaaaaaaa
Hoşgeldiniz kızlar benimde 20.haftadan 26. haftaya kadar uyku sorunum oldu ama çok şükür 2 haftadır kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum.Ilık süt iç demişti doktor yatmadan yarım saat önce deneyin bende pek yaramadı ama belki sizde yarar
tekrar merhaba herkese ayy bir saat yoktum 9 sayfa biriktirmişsiniz oku oku bitmedi bende topluca bir rdan bir burdan yazayım dedim hepinizin iklosuna maşallah kısslar utanarak söylemeliyim ki sanırım ben de 10 kilo falan aldım ama aldığım bu kiloların 3te 2 sini ilk aylarda aldım son zamanlarda dikkat ediyorum ama bi kere almış bulundum amaaaaaaaaaannnnn napiyim yemişim kilosunu aldıysam aldım yani kilo aldım diye strese girince daha çok kilo aldığımı farkettim boşverin kısslar dikkat edin ama çok takmayınnn,
Estemmm canım maşallah bebişine kocaman olmuş
ya sendede varmı tatlım bu uyku sorunu oturma odasında uyukluyorum yatağa geçince gözüme direk dikiliyo resmen 3 e kadar döndüm yatakta 1 değil 2 değil kaç gecedir böyle sabah 7 de kalk işe gel mahvoldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?