2011 Nisan Anneleri

aynenn gece 2 de beni mutfakta tıkınırken bulmaya çok alıştı kocam oda benimle birlikte takılıyo adamda göbek yaptı sayemde sabaha karşıda wc sıkıntısı başlıyo yakında banyoda uyuycam

cnm benimde var hemde uzun zamandır.
bacak arana yastıkta koy demişlerdi bana oda bi işe yaramadı ama.
bide çok sık tuvalete kalkıyorum.ee uyku iice kaçıyo tabi..

gözünüz aydın cnmm.

bu 9 ay bitene kadar bizde tükeneceğiz sanırım :86: :86: :86: :86:

olsun canım takma bak showtvde teksen çamlıbel var bbek gelişimi için anne beslenmesi de önemli diyor ortalama 12 kilo kesin alınmalıymış:)))
ay onu az önce ebnde dnledm az kilo alnlarn beişleri daha zayf doğar erken doğum tehlkesi vardr dedi bide ilerde kalp hastası olablyrmş o bebişler
canım prnç yerne bulgur pilavı yap evet pilavsz olmyr valla

ay sorma canm bende artık tuvalette yasyrm dyorum eşim gece artık yeter ayt dedi bana ben de dedim bide beni düşün sabaha kadr kalkyrm böle..gece acıkmalrı bende de olmaya başladı suyada sut içiyurm kalktgmda

Aysucuğum aramızda ikinci annede sen olacaksın sanırım,Senin bebiş kaç kilo ve doğum tarihi verdiler mi sana?

cnm benimde var hemde uzun zamandır.
bacak arana yastıkta koy demişlerdi bana oda bi işe yaramadı ama.
bide çok sık tuvalete kalkıyorum.ee uyku iice kaçıyo tabi..

gözünüz aydın cnmm.
saol tatlımm
canım tebrik ederimmm .. benim görümce de 8 haftalık hamile.. ikimizin miniğine de akran kuzen gelecek inşallah desene
ay evet arka arkaya olacklar bakalım
hadi gözünüz aydın tatlımmmmm

saol kuzucumm

Aysucuğum aramızda ikinci annede sen olacaksın sanırım,Senin bebiş kaç kilo ve doğum tarihi verdiler mi sana?

cnm ben geçen salı gittim doktora ultrasonda biraz büyük çıktı oğlum 28+2 çıkmıştı 1.186 gram çıktı.
bu hafta 29+2 olmuş oluyorum nerdeyse 7. ayım biticek ultrasona göre.
daha tarih vermediler cnm perşembe yada cumartesi gidicem doktora o zaman konuşucam bakalım.

benimde eltimle aramda 3 hafta var.o benden sonra doğum yapıcak.benim oğlumda onunla akran olucak.eltiminde kızı olucak inşallah.

life_city 28 haftalık ve 38 haftada doğuma gidecek,doğumu erken olmuyor mu o zaman:44:
ve 28 haftasına göre 2 kilo bebişi life_city kafamızı karıştırdın bize açıklama yap
aysucuğum hayırlı olsun maşallah oğluşunasiz Allah izin verirse daha erken gireceksiniz valla sizin adınıza ben heyecanlanıyorum.Hangi hastanede doğum kısmetse ve normal sezeryan karar verdin mi?

kızlar belkide vücut kendni psikolojk olarak uykusuz gecelere haazırlıyodr su içmeye korkar oldm bide son aylarda 8-9 ayda fln iyice uykusuz kalıomşun annem dioki ohoo bu neki daha diyoo saol anne dedm yaa

benimde eltimle aramda 3 hafta var.o benden sonra doğum yapıcak.benim oğlumda onunla akran olucak.eltiminde kızı olucak inşallah.

Hayırlı olsun canım ya benim de eltim hamile aramızda bir buçuk ay var ben nisanda inşallah o da haziranda doğum yapacak

amanın herkesn akrabası hamile n eguzle yaa su hamile haberni almak

doğum tarihleri konuşulunca daha da heyecan basıyoo yaa
hayırlısıyla 10 hafta sonra şu doğuma gitti, bana doktor şu günü söyledi, yarın sezeryan olucam filan yazacağızzz
Hayırlısıyla hepimizin miniği vaktinde gelsin sağlıkla

çok saol cnm.normalmi sezeryanmı belli değil ben normal istiyorum ama ters dönmüştü bebeğim en son gittiğimde.hastaneyede hala karar veremedik.aslında özel çapaya gidiyodum ama ordan vazgeçtik kesinlikle.sanırım kendi doktorumda yapıcam doğumu oda osmanoğlunda çalışıyo.geçen hafta konuştuk benim fiyatlarım fazla gelirse özel huzur hastanesinde arkadaşım var oraya yönlendirebilirm dedi.artık bu haftalarda karar vericez bakalım.

cnm bizde de var kan uyuşmazlığı...28.haftada da iğnemi olucam inşallah.

selam herkese kızlarrr

amanın herkesn akrabası hamile n eguzle yaa su hamile haberni almak

Canım güzel ama ne bileyim benim eltim tuhaf biraz birazda kıskanç bir yıldır çocuk istemiyoruz diyorlardı nasıl ayarlamışlarsa benimkini öğrendikten bir birbuçuk ay sonra onun hamilelik haberi geldi eşimin memleketine gittim gittiğimizde ben 19 o da 14 haftalık hamileydi nerdeyse ben buna hizmet ettim yerinden kalkmıyo sürekli ağlak bi ifade ben etrafıma gülücükler saçarken o sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyip yatıyodu akşama kadar eşinin eve gelmesine yakın yataktan kalkıp bulaşığa yemeğe yardım ediyordu eşi gelince de kızıyodu eltime niye iş yapıyosun hastayım diyosun bide bizde böyyyle eşimle bakakalıyoduk yani ama herkes farkında kıskanç olduğunu ben kayınvalidemi her arayışımda onun durumunu sorarım kontrollerini sorarım kendi bebeğime aldığım kıyafetlerden onada alırım ama o bir kere beni sormuş değil ayy neyse gerildim günahlarını dökmeyimm bari

23. haftadayım. doktor reflu riskine karşın (hem de kilo almayım diye) 8 den sonra bişey yeme dedi. açlıktan uyuyamıyorum bazen:)) eğer sorun açlık değilse kitap okumak çok işe yarıyor bende. uzandıktan sonra en fazla 10 sayfa okuyabiliyorum. Çok sürükleyici olmasın kitap. yoksa iyice uyku kaçırabilir :)

inşallah canım inşallah sağ salim alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…