2011 Nisan Anneleri

ben normal istiyorum cnm...maşallah bende dadanim süte yumurtaya..kuzum kolaymı 2 kilo yaru var karnında baskıda yapar... popoşini dayıyodur şimdi... ben bile nasıl fark ediyorum... ay b, garip oldum 16 hafta benimde:26: çok daha pöff

ay anam demeyin böyle heyecan basıyor yaa..valla öyle hesaplarsak benimde 12 hafta aman hiç gözüm almıyor gııı :90: oğlumda 37.bitiiği gün doğmuştu,fırlama nolcek
yerim ben onu... yarum benim ya..erkek adam öyle çok beklemez diyip gelmiştir
iyigeceler kızlarrr herkes nasıl keyifler yerindemii??

hoşgeldin..talım..nasılsınız ya...büyüttün bebişi unuttun bizi nerelerdesin..

yerim ben onu... yarum benim ya..erkek adam öyle çok beklemez diyip gelmiştir

hoşgeldin..talım..nasılsınız ya...büyüttün bebişi unuttun bizi nerelerdesin..

yok canım ya unuturmuyum valla oğlanla uğraşıyorum bi yandan birde tatilller falan çok yaptım gezdim geldim uzaklaştım ama buralardayım sen merak etme...

bende oğlumu normal doğum yapmıştım inş buda normal olur..bakalım..

oh maşallah cnm...epidural istiyodum onu bile istemiyorum cnm.... bazı komplikasyonları var çünkü riske atmak istemedim

oh maşallah cnm...epidural istiyodum onu bile istemiyorum cnm.... bazı komplikasyonları var çünkü riske atmak istemedim

canım aslında her doğum şeklinin riskleri var bunları şimdiden düşünme bence zaman neyi gösterirse o olursun.son zamanda belli oluyor neyin ne olacağı ama herşey normal gidiyorsa normal olur.doktorda terslik görürse riske atmaz seni yönlendirir.hepimiz inş sağlıcakla doğururuz..

Sağol bayans..Ben her gün sizleri takipteyim ama sık yazmıyorum..Stresli günler geçiyorsun..Bende zor günler geçiyorum ama iyi düşünmeye çalışıyorum..Geçmişte eşimle çok zor günler geçirdik..Yinede en güzel günlerim bunlar..Mutlu olduğum bir heyecan yaşıyorum..İnanıyorum Emirhan bize sağlıkla gelecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…