2011 Nisan Anneleri

bende şekerli şeyleri sevmem yarın bende yaptırcam limon alıp gidicem kan vermeye

ayy anam maş.amma muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi bari alıntı yaptıklarımı cevaplıyaım sonra devamına bakayım dedim

maş.bebeiğine cnm kocaman oldular artık yaa ne güzel

evet cnm bendede oluyor,kasıklarımı bazen öyle sıkıştırıyori ama korkma normal bunlar..

ayy cnm aman kötü birşey olmasında ,bu çok şükür tehlikeli bişe değil..ama insan hakkaten korkuyor,hamileliğin ilk zamanında aynısı banada oldu..ahh bu hemoroidler ahh..

maş.bebeişine tocaman bir tızz olmuş

kızlar belkide vücut kendni psikolojk olarak uykusuz gecelere haazırlıyodr su içmeye korkar oldm bide son aylarda 8-9 ayda fln iyice uykusuz kalıomşun annem dioki ohoo bu neki daha diyoo saol anne dedm yaa

evet cnm şaka bir yana gerçekten Allah yardım edip insanı uykusuzluga hazırlıyor,çünkü bebek olunca öyle çok uyanıyorsunki,daha önce hamişliktede çok uyanınca o kadar zor gelmiyor insana

ayy bu olayada hastayım yaa ,hamile kalır kalmaz hemen birileri haile kalıyor yaa ayar oluyorum..bende evlendim 6 aysonra abim evlendi..ben 1 yıl çocuk düşünmüyodum ama eşim ısrarla isteyince çocuk yapmaya karar verdik 6 ay sonra ve çok şükür hemen aynı ay hamile kaldım..abimde yeni evli ve gelin daha benim yaşım küçük hemde korkuyorum 1yıl kesin yapmıcam diyor her fırsatta, vee 1,5 ay geçmiyorki hamileyim diye uça uça haber veriyor..yani zaten nerdeyse 1,5aylıkken hamile oldugun belli oldugunu düşünürsen hemen niyetlenip yapmışlar yani..bu taraftada görümcem benden 2 ay büyük hamileydi..ay ilk hamileliğimden hiç bişey anlamamıştım sürekli karşılaştırma gına gelmişti..yok onun karnı büyük seninki küçücük hiç hamile gibi durmuyorsun ,yok senin karnın küçük nası tıkanıyorsun a onun gibi olsan fln..diorum ya gına gelmişti..
şimdide teyzem yeni gelin aldı aramız 3dk fln ,ben çok bunalınca teyzemi çağırıyordum yada ona gidiyordum..3 gün önce öğrendimki gelinde hamileymiş..

yani öyle bir ayarlıyorlarki bir yalnız olarak hamile olma keyfi bırakmıyorlar insanda..:84:

Welcome cnm ben de oyle sobalı evde oturuyom işten gidince buz gibi eve girmiş oluyoruz dediğin gibi dışarısı daha sıcak bebek doğunca ne yapacaz sürekli onu düşünüym oldum olası sobalı odada uyumaya korkarım hem hergün yatak mı yapacm ne yapsam bilmiyorum kışı ayrı dert yazı ayrı yazında çok sıcak oluyo bu yaz hep klima ile uyuduk allah yardımcımız olsun

Aynen dediğin gibi canım benimde durumum...

ay canım yazık sana yaaa yolla kız oğlanı arada ben bakarım ver kargoya sıkma canını geçecek hepsi evide salla gitsin ya gelene müsait değilim de geç gitsin...

kızlar sağolun valla Allah razı olsun moral oluyor yazdıklarınız..Valla ufak tefek şeye zaten yatamıyorum malum nasıl yatayım çocuk başımda,eşimde 24 saat işte 48 saat evde ayni 2gün evde 1 gün çalışıyor, adam evde olunca yemek yap madanda olmuyor.. ama gerçekten kötüyüm yani normalde bir bakan olsa yataklık hastayım resmen ama nerdeee yetmak..

Welcome bebişini görmüşsün gözün aydın canım. Maşallah bebişine de

Bayans salla gitsin yaa, hem çocuk var hem hamilelik seni ayıplayacak olan da evine gelmesin bi zahmet.

Son düzenleme:

ay maş.bebeğine şaştım valla 2kg deyince ,ayy 10 hafta diye yazınca gözüm korktu..bende artık haftaalrı azaltıyorum hayırlsıı artık..

edepli oğlanın annesi :) üzmekendini şekerde bi şekilde hallollur..

ben şanslı sayılırım ailede tek hamiş benim görümcemlerde eltimlerde yaşça büyükler yapmazlar çocukları da büyük zati ben şuan tekim haziranda bir eltim olucak zaten hazirana kadar benim bebiş doğar

Welcome bebişini görmüşsün gözün aydın canım. Maşallah bebişine de

Bayans salla gitsin yaa, hem çocuk var hem hamilelik seni ayıplayacak olan da evine gelmesin bi zahmet.

sağol şekerim valla sallıyom birkaç gün ama bakıyom artık kendim çileden çıkıom sanki pislik içinde kalmışım gibi..zaten normalde tel.etmeden gelmez kimsede ama eşimin akrabalrı hep yakınız dipdibe has kaza canı sıkılan biri öyle çatkapı gelecek diye rahat edemiyorum yinede..
ama valla yakalanırsamd ao halde kimse kusura bakmasın çünkü bi Allahın kulu yardıma gelmiyor..kayananm,görümcem çalşıyor..bir annem gelirdi o da şimdi dedem anjiyo oldu ev dolup boşalıyor gelemiyor haliyle..

Hiç sevmem habersiz misafiri.
Dedene de geçmiş olsun bu arada.

Seni kınayacak olan gelsin temizlik yapsın..Boşver,bende takmamaya çalışıyorum..Benim de zor günümde gelenim gidenim yok..İnsanlar iyi gün dostu olmuş..Zaten bende anne,kaynana kısaca kimse yok..Olanlarda hamilelikte uzaklaştı..Bende dün acile gittim..Doktorum erken doğum olasılığım çok fazla demişti..Kasılmalar başladı ağrılı bir şekilde..Dün bebekte hiç hareket yoktu..NTS bağladılar..Hafif kasılmalar var dedi,fazlalaşırsa ve ağrın çok olursa hemen gel dedi..Doktoruma bugün gittim..Erken doğum olmasın diy ilaca başladı..Eşde en alta kanama riskim çok fazla..Hiç yorulma,iş yapma diyor..Dediğin gibi insan da tamamen evi bırakamıyor..Ayda bir kadın geliyor..Senin oğlunda küçükmüş,llah yardımcın olsun..Allah razı olsun eşim yardım ediyor,oğlumda akıllıbeni yormuyor..Allah hepimizi bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Biz de zor bir sürece girdik,bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…