- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.081
canımyaa kasılma dediğin nasıl bişey ağrılımı yoksa bebek bitarafa toplanıyormuş gibi oluyor öylemiSeni kınayacak olan gelsin temizlik yapsın..Boşver,bende takmamaya çalışıyorum..Benim de zor günümde gelenim gidenim yok..İnsanlar iyi gün dostu olmuş..Zaten bende anne,kaynana kısaca kimse yok..Olanlarda hamilelikte uzaklaştı..Bende dün acile gittim..Doktorum erken doğum olasılığım çok fazla demişti..Kasılmalar başladı ağrılı bir şekilde..Dün bebekte hiç hareket yoktu..NTS bağladılar..Hafif kasılmalar var dedi,fazlalaşırsa ve ağrın çok olursa hemen gel dedi..Doktoruma bugün gittim..Erken doğum olmasın diy ilaca başladı..Eşde en alta kanama riskim çok fazla..Hiç yorulma,iş yapma diyor..Dediğin gibi insan da tamamen evi bırakamıyor..Ayda bir kadın geliyor..Senin oğlunda küçükmüş,llah yardımcın olsun..Allah razı olsun eşim yardım ediyor,oğlumda akıllıbeni yormuyor..Allah hepimizi bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Biz de zor bir sürece girdik,bakalım
canımyaa kasılma dediğin nasıl bişey ağrılımı yoksa bebek bitarafa toplanıyormuş gibi oluyor öylemi
karnımda sertleşme oluyor ve bebek sanki bir yerde toplanıyormuş gibi rahim top gibi oluyor..Elini karnına koyunca hissediyorsun zaten,aynı zamanda karın ve bel ağrısı oluyor...
dediğin bendede oluyor ama belim ağrımıyor benim,bu gittiğimde doktora söyleyeyim
Söylemende yarar var..Doktorun seni yönlendirir..Zaten benim doktorum erken doğumdan korktuğu için erken tedbir amaya çalışıyor..Yorulmamaya ,ayakta 10 dakikadan fazla kalmamaya çalış..aten ben fazla ayakta kaldığımda daha da ağrıları tetikliyor..
tamam sağol canım, aman sen de dikkat et bu işin şakası yok
Sağol canım,dün bana iyi bir ders oldu..Kesinlikle dinleneceğim..Biz bayanlar alışıkda değiliz devamlı yan gelip yatmaya heralde,böyle amanlarda az yatsak bile bütün gün hiç bir şey yapmamışız gibi geliyor..Ama bundan sonra full dinlenme..
Seni kınayacak olan gelsin temizlik yapsın..Boşver,bende takmamaya çalışıyorum..Benim de zor günümde gelenim gidenim yok..İnsanlar iyi gün dostu olmuş..Zaten bende anne,kaynana kısaca kimse yok..Olanlarda hamilelikte uzaklaştı..Bende dün acile gittim..Doktorum erken doğum olasılığım çok fazla demişti..Kasılmalar başladı ağrılı bir şekilde..Dün bebekte hiç hareket yoktu..NTS bağladılar..Hafif kasılmalar var dedi,fazlalaşırsa ve ağrın çok olursa hemen gel dedi..Doktoruma bugün gittim..Erken doğum olmasın diy ilaca başladı..Eşde en alta kanama riskim çok fazla..Hiç yorulma,iş yapma diyor..Dediğin gibi insan da tamamen evi bırakamıyor..Ayda bir kadın geliyor..Senin oğlunda küçükmüş,llah yardımcın olsun..Allah razı olsun eşim yardım ediyor,oğlumda akıllıbeni yormuyor..Allah hepimizi bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Biz de zor bir sürece girdik,bakalım
benn burdaymm esracımm nbr nasıllsınn
ii gceler kızlar ne var ne yok nasılsınız benm belm çok agryr yaaa
HAYIRDIR CNM..İŞ Yptın..ayakta durdun ondanmı ki...
yok canm bişeyd e yapmadım bugun iki gındr böleyim ya bel agrm var goren 9 aylğım da tasıyamyrm zanneder yaa
ağılık merkez noktası değişiyo sanırım cnm..dönem dönem oluyomuş
dalmışım cnm ya..bu arada maşallah bebişine..kıskandım vallahi 2 kilo diyince..bende görcem inş o günleri...10 hafta kaldı dedin ya için bi garip oldu ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?