2011 Nisan Anneleri

canımyaa kasılma dediğin nasıl bişey ağrılımı yoksa bebek bitarafa toplanıyormuş gibi oluyor öylemi

canımyaa kasılma dediğin nasıl bişey ağrılımı yoksa bebek bitarafa toplanıyormuş gibi oluyor öylemi

karnımda sertleşme oluyor ve bebek sanki bir yerde toplanıyormuş gibi rahim top gibi oluyor..Elini karnına koyunca hissediyorsun zaten,aynı zamanda karın ve bel ağrısı oluyor...

dediğin bendede oluyor ama belim ağrımıyor benim,bu gittiğimde doktora söyleyeyim

Söylemende yarar var..Doktorun seni yönlendirir..Zaten benim doktorum erken doğumdan korktuğu için erken tedbir amaya çalışıyor..Yorulmamaya ,ayakta 10 dakikadan fazla kalmamaya çalış..aten ben fazla ayakta kaldığımda daha da ağrıları tetikliyor..

tamam sağol canım, aman sen de dikkat et bu işin şakası yok

tamam sağol canım, aman sen de dikkat et bu işin şakası yok

Sağol canım,dün bana iyi bir ders oldu..Kesinlikle dinleneceğim..Biz bayanlar alışıkda değiliz devamlı yan gelip yatmaya heralde,böyle amanlarda az yatsak bile bütün gün hiç bir şey yapmamışız gibi geliyor..Ama bundan sonra full dinlenme..

doğru söylüyorsun birazda yapı meselesi ben biraz otursam rahatsız oluyorum bişey yapmam gerekiyormuşta yapmıyormuşum gibi

aman cnm sen beni boşver ,sakın elini bişeye sürme ,erken doğum riskin varmış ,rabbim yardımcın olsun inş.en hayırlı zamanda doğar..boşver herşei hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil..

dalmışım cnm ya..bu arada maşallah bebişine..kıskandım vallahi 2 kilo diyince..bende görcem inş o günleri...10 hafta kaldı dedin ya için bi garip oldu ya...

ay anam demeyin böyle heyecan basıyor yaa..valla öyle hesaplarsak benimde 12 hafta aman hiç gözüm almıyor gııı :90: oğlumda 37.bitiiği gün doğmuştu,fırlama nolcek

bnde şaşırdım ama çok süt içiyorum peynir yiyorum etkisi varmış gerçekten.
darısı başına inş. bnden bi kaç hafta snrada sen kavuşucan
nomalmi istiyodun doğumu sen?

ayy bnmde belim çok diil ama kaburgalarım çok feci batıyor.
yukarda bnmki heralde ondan böle..kırılmış gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…