- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.341
şeker yüklemesine gitmeyen ler için öneri en az 4-5 gün çok şekerli şeyler tüketmeyin ekmeği azaltın şeker yüklemesine gideceğiniz günün önceki akşamda saat 11 den sonra birşey tüketmeyin su içebilirsiniz pilav makarna az yiyin sonra yüksek çıkıyor
canım aslında bu doğru birşey değil,aksine normal yeme düzeni devam etmeli..sadece sabah aç karnına gidilmesi önemli,ki bana çok da aç olmana gerek yok demişlerdi,neticede biz hamileyiz..
ama şeker çıkmasın diye beslenmek de doğru değil,ozaman şeker testi yaptırmanın da anlamı yok..
saol canm..amin inşallaaah tün hastalık çekenlere Allah acil şifalar versin,bizim de rüyalrımız hayrolsun inş.
yaa ondan da olabilir tabi bende ara ara okuyorum,yada bu aralar iri bebek korkusu sardı ya beni
bende ona bağladım biraz..sanırım artık bu son 3 ay devamlı göreceğiz böyle rüyaları,hayır olsun inş.hepsi
sağol cnm gerçekten sakin olmaya çalışıyorum ama bak esrada şahit az çok biliyor ..hiç tükenmiyor dertleri,bi kaynanam bi görümcem,bi öteki görümcem ,eşim tek erkek ve sürekli onu öne sürüyorlar..
zaten normalde akşam 5ten 9 -9,5a dükkanda,işten geliyor yorgun uyuyor ,sonra dükkanda sonra geliyor yine yorgun..adama da birşey diemiyorum ama benim de halim ortada ,istiyorum ki şu çocuga olsun birkaç saat biri baksın kafamı dinleyeyim bir uzanayım,ne hamilelikten birşey anlıyorum ne hayatımdan..gerçekten bunaldım..yani en basiti şunu söylim adam kendi bacasını bile vurmaktan aciz ,ablası gelip eşimden rica ediyor..odun alıncak, kaynanam kayınpederim gidiyor..yani bir düşünmüyorlar bu adamda işten geliyor yorgundur,eşi ,çocugu var bir dinlensin,evde hamile karısı var diyen yok..
mrb kızlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız
bebgım bır hafta kçktu drumun yakın takıbı altındayız bır haftayla ılerlıyoruz hafta uzamamamış çok şukur bu arada bıde tokluk şekerım 159 çıktı yrn bırde 100luk yaptrcaz
cnm anlamadım beişin 1 hafta geridenmi geliyo? ki geri demek ne kadar doğru çünkü malum 1 hafta normal daha fazla olursa risk sanırım..
evt canım bır hafta gerıden gelıyor.drum ıstırahat etceksın ve ıyı beslenceksın dedı.evt erken dogum sebebı olabılır
erken doğuma sebeb olduğunu bilmiyordum..hayırlısı cnm içini ferah tut..rabbim daha iyi bilir.. elevit vs kullanıyomusun
tabı kullanıyorum elevıt balık hapı calsıyum-magnezyum kan hapı
drum gec dollenmış dedı normalde adet tarıhımı ılerı çekmıştık ama daha da gec dollenmış olabılır dedı bırde beslenmeden kaynaklanır dedı.bu teşhısler 5 aydan sonra ortaya çıkarmış zaten et balık sut yumurta on planda olcak dedı.
afiyet olsun kankiş :))))))
kızlar anlamı güzel erkek ismi önerilerinizi bekliyorum yoksa isimsiz kalcak benim kuzum
sağol cnm gerçekten sakin olmaya çalışıyorum ama bak esrada şahit az çok biliyor ..hiç tükenmiyor dertleri,bi kaynanam bi görümcem,bi öteki görümcem ,eşim tek erkek ve sürekli onu öne sürüyorlar..
Zaten normalde akşam 5ten 9 -9,5a dükkanda,işten geliyor yorgun uyuyor ,sonra dükkanda sonra geliyor yine yorgun..adama da birşey diemiyorum ama benim de halim ortada ,istiyorum ki şu çocuga olsun birkaç saat biri baksın kafamı dinleyeyim bir uzanayım,ne hamilelikten birşey anlıyorum ne hayatımdan..gerçekten bunaldım..yani en basiti şunu söylim adam kendi bacasını bile vurmaktan aciz ,ablası gelip eşimden rica ediyor..odun alıncak, kaynanam kayınpederim gidiyor..yani bir düşünmüyorlar bu adamda işten geliyor yorgundur,eşi ,çocugu var bir dinlensin,evde hamile karısı var diyen yok..
beslenmen nasıl cnm senden dolayı işte şunu yemiyorum etkisi olabilir dediğin bişey varmı
ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:500----okundu
mesa:100----okundu
tiancu:100----okundu
sarıssa:100----okundu
hnk:100----okundu
landsarc:100----okundu
sueylul:100----okundu
dscoper:100----okundu
rosaperle:100
iklimya:100
bambik:100----okundu
murun84:100----okundu
aysu87:100----okundu
polyanna:100----okundu
gulru37:100----okundu
rana62:200----okundu
balkupu:100
empatik:100
leegorkeem:100 ----okundu
life_city:150 ----okundu
skorpion:50----okundu
guleysa:100----okundu
serde82:100
mormaske:144----okundu
erva:300----okundu
esteem:200----okundu
fase2009:100----okundu
cicibebe_cicianne:200----okundu
prentane:200----okundu
dreamer35:100
happydays:100----okundu
esteem:100----okundu
bayans:200----okundu
yanlızdım butun gun dogru duzgun yemek yapamıyordum bı ara hep uyuyordum dogru suzgun yıyemıyordum annem geldı yanıma bır haftadır drum gordu şaşrdı benı baya ılerleme var dedı karnımda kçktu bır haftada buyudu.kızlar kıloyu felan dert etmeyın yıyın gercı ben dert etmıyordum da yıyemıyordum drum makarna pılav ekmek fazla yeme et çok onemlı dedı
seni seni uyumadın dimialışverişten sonra hop yatağa gircen dimi
kizlar biz kahvaltimizi yaptik.alisverise cikiyoruz.yuppiiiiiiiii
evt canım bır hafta gerıden gelıyor.drum ıstırahat etceksın ve ıyı beslenceksın dedı.evt erken dogum sebebı olabılır
yanlızdım butun gun dogru duzgun yemek yapamıyordum bı ara hep uyuyordum dogru suzgun yıyemıyordum annem geldı yanıma bır haftadır drum gordu şaşrdı benı baya ılerleme var dedı karnımda kçktu bır haftada buyudu.kızlar kıloyu felan dert etmeyın yıyın gercı ben dert etmıyordum da yıyemıyordum drum makarna pılav ekmek fazla yeme et çok onemlı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?