2011 Nisan Anneleri

bende senın gıbı düşünüyordum patolog bir arkadasım var onunla konusurkende mevzuu gectı dedim bir kac gun tutucam kendımı yemıcem felan kız gulmeye basladı hastalar hep boyle sanıyorlar ama hıc alakası yok 3 aylık ortalama alındığı ıcın knedını kasma normal beslenme düzenine devam et, hem kimi kandırıyorsun dedi

şimdi normal düzende gitmek önemlide ama 2-3 gün üst üste tatlı yeyip gittiğindede doğru sonuç almış olmuyorsun ki onu demek istiyorum

cnm benim vallahi senden başka kimse önemsemez seni..eşin bile bi yere kadar..onun canından can taşısanda fark etmiyo..hep dediğim gibi... sen kafana takma..duyarsız ol vurdum duymaz ol bak nasıl rahat olursun...

cnm anlamadım beişin 1 hafta geridenmi geliyo? ki geri demek ne kadar doğru çünkü malum 1 hafta normal daha fazla olursa risk sanırım..

erken doğuma sebeb olduğunu bilmiyordum..hayırlısı cnm içini ferah tut..rabbim daha iyi bilir.. elevit vs kullanıyomusun

tabı kullanıyorum elevıt balık hapı calsıyum-magnezyum kan hapı
drum gec dollenmış dedı normalde adet tarıhımı ılerı çekmıştık ama daha da gec dollenmış olabılır dedı bırde beslenmeden kaynaklanır dedı.bu teşhısler 5 aydan sonra ortaya çıkarmış zaten et balık sut yumurta on planda olcak dedı.

beslenmen nasıl cnm senden dolayı işte şunu yemiyorum etkisi olabilir dediğin bişey varmı

afiyet olsun kankiş :))))))

kızlar anlamı güzel erkek ismi önerilerinizi bekliyorum yoksa isimsiz kalcak benim kuzum

ayyy canım sende bendensin,biz yağız diyorduk vazgeçtik ama sen koyabilirsin ben çok seviyorum yağız ismini.
Beğendiğimiz diğer isimler aras,sarper,mirza.

allah yardımcın olsun cnm ben de bu tür şeylere çok kızıyordum eşimden birşey isteseler artık evlendiğini kabul etsinler evde bir bekar oğlanları daha var diyordum senin yazdıklarını okuduktan sonra benim ki hiç birşeymiş senin koca da bu kadar yüz vermesin cnm ... Neyse sabırlı olmaya çalışalım allahta anlayışsız insanlara biraz anlayış ihsan eylesin

beslenmen nasıl cnm senden dolayı işte şunu yemiyorum etkisi olabilir dediğin bişey varmı

yanlızdım butun gun dogru duzgun yemek yapamıyordum bı ara hep uyuyordum dogru suzgun yıyemıyordum annem geldı yanıma bır haftadır drum gordu şaşrdı benı baya ılerleme var dedı karnımda kçktu bır haftada buyudu.kızlar kıloyu felan dert etmeyın yıyın gercı ben dert etmıyordum da yıyemıyordum drum makarna pılav ekmek fazla yeme et çok onemlı dedı

ben de okudum kızlar

Canım bence de iyi beslenmeyle bebişin toparlar, ben de annem geldiğinde hemen kilo alıyorum ama annem gittiğinde çok fazla yemek yapamıyorum çok geç eve geliyorum düzenim bozuluyo.

Bugün şeker yüklememizide yaptırdık...Gidene kadar o 50mg glikozu hep nasıl içerim diye düşündüm ama limonata gibi götürdüm vallah...İlk kan için damar yolumu çok kolay buldular...Glikozu içip 1 saat bekledikten sonra tekrar kan almaya gittim ama inanırmısınız 1 saatte zor buldular...Delik deşik ettiler...Hele ilk kan buldukları damara tekrar girdiklerinde yandım vallah...Acıdan tutamadım kendimi bağırdım...Sonra bebeklerin damar yollarını bulan hemşirelerden çağırdılar...2 heşire gelince tırstım ama onlarda zor buldular ve elimin üstünden aldılar...Neyseki bunuda atlattık...Sonuçlarım bugün saat 15:30 çıkacaktı ama ben cuma gideceğim çünkü idrar tahlilimle idrar kültürümün sonucu ozaman çıkacak gitti mi hepsini birden gösteririm...

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN bende buugn gene işyerim fecii yogun
evde işler beni bekler eşimin kardeşide biizm kurumda işe başladı şimdilik bizde kalıyor bakalım ne kadar sürecek ne zaman ev tutacak hala net bişi yok . evde 2 erkek yemek ekmek beklerler vaalevi onalra sürürtücem
ama bende ocak sonu gibi kuzum için başlayacağım hazırlıga

Waow ne kalabalıksınız! Herkese selam.

# KEJA
# mesa
# sueylul
# guleysa
# landsarc
# ..ERVA..
# leegorkemm
# jbase
# funmak
# brcncvk86
# fguney
# WELCQME
# prentane
# ayca22
# laurelindorenan
# erenhava+

evt canım bır hafta gerıden gelıyor.drum ıstırahat etceksın ve ıyı beslenceksın dedı.evt erken dogum sebebı olabılır

canım sende güzel beslenmey çalış.dikkat et kendine.annen bikaç hafta daha kalsın sizde bak nur topu olur senin miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…