- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.321
slm hatunlarrr bugün çok şükür dünden daha iyiyim..yatak odamı ve mutfagı toparladım bi size bakayım dedim..maş. ne kalabalığız , selam herkese :
,ayca22,KEJA,esrayagmur+,mavili34,cimcimenaz+,Messene,sueylul,landsarc,gülfuren,laurelindorenan,mefunihi,mormaske,esteem,mesa,tatlişoğlum,
slm kızlar nasılsınızm bütün annişler toplanmış
afiyet olsun kankiş :))))))
kızlar anlamı güzel erkek ismi önerilerinizi bekliyorum yoksa isimsiz kalcak benim kuzum
canım şunlar olabilir;
doruk , kaan ,yiğit , alp , yalım , yağız , emir , erden ,eren..
Aklıma gelenler
hoşgeldin kankiş..bu ne hamaratlık..maşallah..
kızlaar selamm..:92:
ancak gelebildim yine yerime,sabah hastaneye gittik
kayınbabamı dr.a götürdüm,şeker hastası ama ayaklara vuruyor artık damar tıkanıklığı var..
gitmişken kan tahlili verdim,bakalım duruma göre demir ilacını bırakıcam belki,eleviti bıraktık zaten bebek önden gidince,iyi oldu ilaç içme düzenini hiç sevmem zaten,bakalım demir noolcak..
öğlene kadar ordan oraya gitim yoruldum geldim,artık dizlerim ağrıyor böyle çok yorulunca
normal dimi kızlaar,böyle sızım sızım sızlıyor,bende romatizma filan yoktur bu son dönemde başladı..
bu arada,bugün rüyamda oğluşumu gördüm(hayır olsun),sizde erken doğum konuşmuşsunuz zaten..
bu aralar gibi filan birden doğuruyorum ama kimsenin haberi yok..1 gün içinde ben doğurup geliyorum kalabalık ailenin içine halen beni ve bebeği görmeyen bilmeyen var,en yakınlarım,annem eşim filaan..
garipti ama bebeğim çok güzeldi,minicikti boncuk boncuk gözleriyle bakıyordu,çok duygulandım..
bu arada,bugün rüyamda oğluşumu gördüm(hayır olsun),sizde erken doğum konuşmuşsunuz zaten..
bu aralar gibi filan birden doğuruyorum ama kimsenin haberi yok..1 gün içinde ben doğurup geliyorum kalabalık ailenin içine halen beni ve bebeği görmeyen bilmeyen var,en yakınlarım,annem eşim filaan..
garipti ama bebeğim çok güzeldi,minicikti boncuk boncuk gözleriyle bakıyordu,çok duygulandım..
şeker yüklemesine gitmeyen ler için öneri en az 4-5 gün çok şekerli şeyler tüketmeyin ekmeği azaltın şeker yüklemesine gideceğiniz günün önceki akşamda saat 11 den sonra birşey tüketmeyin su içebilirsiniz pilav makarna az yiyin sonra yüksek çıkıyor
hoşgeldinnn:80::80:
slm kızlar nasılsınızm bütün annişler toplanmış
hosgeldin canim.
ancak gelebildim yine yerime,sabah hastaneye gittik
kayınbabamı dr.a götürdüm,şeker hastası ama ayaklara vuruyor artık damar tıkanıklığı var..
gitmişken kan tahlili verdim,bakalım duruma göre demir ilacını bırakıcam belki,eleviti bıraktık zaten bebek önden gidince,iyi oldu ilaç içme düzenini hiç sevmem zaten,bakalım demir noolcak..
öğlene kadar ordan oraya gitim yoruldum geldim,artık dizlerim ağrıyor böyle çok yorulunca
normal dimi kızlaar,böyle sızım sızım sızlıyor,bende romatizma filan yoktur bu son dönemde başladı..
canım şunlar olabilir;
Doruk , Kaan ,Yiğit , Alp , Yalım , Yağız , Emir , Erden ,Eren..
Aklıma gelenler
bende töreyi ilave edeyim
canim ben emin efe vericem allah kismet ederse.emin babamin adi.
hşbulduk canımmm nasılsın
iyiyim canim saol.birasdan kahvalti yapicaz.esimin uyanmasini bekliyorum.sonra bebek icin biseyler almaya cikicaz.aksama eklerim topige bakarsiniz.
yok kız keşke hamarat olabilsem ağzım burnum tıkalı :) sinirden işe sardım..adam daha işten yeni gelmişti zaten sabah bir arkadaşıyla işi varmış geç geldi..gelir gelmez 1 saat geçmedi kaynanam zile bastı ,görümcemin kızı rahatsızdı onu dr götüreceklermiş,sen dükkana git diyor..hastalık başka şeye benzemez hemen kalktı gitti ama bizim kızdıgımız eniştenin umursamazlığı !!! çocuk 1 haftadır hasta ve adam işe gündüz 2de gidiyor ,bi doktora götürmemiş,madem çocuk o kadar kötü ne bekletiyorsun ? kaynanam tıkanmış hava verdirmeye götürcez dedi..yani bu kadar rahatlık pes dedirtiyor..işin diğer sinir bozucu yanı adam her işte böyle rahat ve umursamaz davranıyorve kabak hep bize patlıyor!! böyle olunca kaynanam koşuyor,öyle oluncada eşim dükkana yapışıyor mecbur
kızlar dua edin şu dükkan bir önce satılsın yoksa bir gün kendimi tutamayacağım ,herkesin kalbi kırılcak,valla özel hayat kalmadı i 2 günde bir iş çıkıyor..milletin işinden kendimize vakit ayıramaz olduk..
canım kayınbabana geçmiş olsun Allah şifa versin vucüdun ağırlaştığı için bacakların ağrıyordunr canım yarın doktoruma gidicem sorarım istersen
bende bu gece bebeğimi gördüm gelmesin erken diye ağlıyordum:2::2:
galiba bizleri erken doğum korkusu sardı bende gece rüyamda kendimi doğum yapmış gördüm ama çok garipti doğurmusum ama nasıl dogurdugumu bile bilmiyorum annemi arayıp soruyorum normal mi dogurmusum sezeryan mı diye bebek iyi diyorlar onu da görmemişim daha sanki herkes hastanede ben evdeyim cok garipti
şeker yüklemesine gitmeyen ler için öneri en az 4-5 gün çok şekerli şeyler tüketmeyin ekmeği azaltın şeker yüklemesine gideceğiniz günün önceki akşamda saat 11 den sonra birşey tüketmeyin su içebilirsiniz pilav makarna az yiyin sonra yüksek çıkıyor
hoşbuldum kızlar çok sağolun
cnm kayınpederine geçmiş olsun Allah şifa versin..rüyanıda Allah hayretsin inş..
tşkler önerileriniz için ama içimin ısındıgı bir isim yok
efe abimin oğlu,eminde eşimin dayısının adı ve dibimizdeki evde oturuyor .. o yüzden düşünmüyorum cnm yanlış anlama sakın..ismiyle aşasın bebişin..
ayçacığım sende sağol ama kafama yatan bi isim yok malesef :78:
töre de cıkss ıhııı ..
landsarc cnm geçmiş olsun.... rüyalarda tedirginliktendir cnm bende görmüştüm bu doğum topiklerini okuyunca..sonra karar verdim okumucam... şimdi bide karnım kasılıyomu k die şüpheler içindeyim.. çocuk popo dayasa acaba ne şimdi bu die bi garibim...öfff
amaan canım yaaa,senin de ne çok derdin varmış valla,Allah kolaylık versin sana..
durumunu senin kadar bilmemiz anlamamız mümkün değil ama nolur kendini sıkma,stresini mümkün olduğunca dışa vur,içine atma,gerekirse vur kır dök ama dışa vur..benim şuana kadar öğrendiğim çok net bişey var,insanı hasta eden tek şey SİNİR,STRES.. oyuzden kendine etme,bak 2 tane dünya güzeli oğlun olacak inş.daha onlara güzel gelecek hazırlayacaksın,hep güzel şeyler düşün hayal et,ok:34:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?