2011 Nisan Anneleri

Mrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................

aynen canım ben de bir uyandım mı tamam tuvalete git yok sağa dön yok sola dön zaten dönemiyorum
7 kilo almışım ama dönemiyorum sağa sola hep uyanıyorum dönerken daha ilerde herhalde hiç uyuyamıycaz

aynen benimde sol kaburgam çok kötü eşim biraz masaj yapıyor geçiyor yine ağrıyor uzun süre oturunca çok ağrıyor

aynen canım ben de bir uyandım mı tamam tuvalete git yok sağa dön yok sola dön zaten dönemiyorum
7 kilo almışım ama dönemiyorum sağa sola hep uyanıyorum dönerken daha ilerde herhalde hiç uyuyamıycaz

evet 2,5 da uyandığımda sebep tuvalet ve susama sonrada uyu uyuyabilirsen bazen gözlerim kapalı gitmeye çalışıyorum uykum kaçmasın diye yidim kafayı

eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
tatlım ya çok zor bi durum ama vardır herşeyde bi hayır allahım bebişinin yüzüne bakacaktır eminim eski düzeni tutturursunuz inşallah en kısa zamanda

Mrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................
gel tatlımgel bende uykumu arıyorum seninkini bulursan sor benimkinide görmüşmü

ay yaa tatlım işin var senin gerçi bizimkide başlar yakında
valla bir an önce geçse zaman sağsalim alsak kucağımıza

valla doktoruma soruyorum napıcam diye herzamanki verdiği cvp aynı hamilesin olacak o kadar bu en iyi günlerin daha ilerde kilo aldın mı daha çok ağrıycak dpor filan hiç demedi ama denemek lazım tabii

Mrb kızlar off ne kalabalık burası maşallah....

Ya bugün dayanamadım yarım bardak fanta içtim,canım çok fena istedi.Ama sonra 1 saat kendimi yedim niye içtim diye Bi üzüldüm ki anlatamam.İnşallah kötü etkilemez oğluşumu

eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....

ay canım yaa allah bı yoluna koyar inşallah.sen çok stres olmamaya calış Allah yar ve yardımcınız olsun.kımseyı açıkta koymaz gel görki kısmetınız nerede.bebişin kısmetıne yenıden işe girer inşallah.

senin oğlanın canı istemiştir canım onu
bi tadına bakmışsın sadece üzülme bende yapıyorum çoğu zaman nescafe cips v.b.

aynen benimde sol kaburgam çok kötü eşim biraz masaj yapıyor geçiyor yine ağrıyor uzun süre oturunca çok ağrıyor

ahh canım napıcaz ben de sadece benim mi ağrıyo diyordum bende uzun süre ayakta kalınca bir de oturunca ağrıyor yatınca geçiyor çok şükür o da iyi gelmese napıcam bilmiyorum

ahh canım napıcaz ben de sadece benim mi ağrıyo diyordum bende uzun süre ayakta kalınca bir de oturunca ağrıyor yatınca geçiyor çok şükür o da iyi gelmese napıcam bilmiyorum

kaburga agrilari bebegin oraya yaptigi bakidan kaynaklaniyormus ve yetersiz kalsuyum tuketiminden bol bol sut ve sut urunleri tuket canim insallah iyi gelir ve elinden geldigince dik otur egilerek oturuyor isen ondanda olabilir agrilarin

aaa lahanaya bayılırım. yiyim o zaman zevkle saol cnm

hoşgeldin cnm..Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
senin için çok daha başkadır tabi, bu kadar yıldan sonra..

hayırdır canım neyse de fazla sıkma canını,bebişini düüşün hep..
bak herşey yolundaymış önemli olan bu

benim oğlan da öyleydi..maşallaah akrobasi yapıyorlar içerde ama bize de çektiriyorlar dimi,napalım katlanacaz canım onalr iyi sağlıklı olsunlar da,biz çekeriz o ağrıları

gözün aydın cnm..maşallaah oğluşuna..ama tuz önemli,biran evvel çözmen lazım,
zira birkaç hafta sonra son 3 aya gireceksin,daha da zorlayacaktır bu tansiyon seni,Allah korusun..
gecelik pijama için İst.da isen eminönüne bakabilirsin ama orda hep aynı çeşitler var,ben beğenmemiştim,kom % 50 indirimdeyken uygun birşeyler aldım,sen de öyle bilindik iyi markalara bakabilrsin,illa lohusa tk.olması gerekmiyor,işlevi sağlasın yeter..

Selam Kızlaaar biz geldiiiik,
Valla yine sayfalar dolusu kaynatmışsınız..maşallah

Kundağın çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Bebişin kemik yapısını da düzeltiyormuş ayrıca uyurken de eli kolu yüzüne gözüne çarpamadığı için ooole uzun uzun uyuyormuş..bizi annem hep kundakta büyütmüş Rabbim izin verirse bende kundaklıcam bebişimi
Hamilelikte Edilmesi Gereken Dualar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
sueylul , sık kullanılanlarıma ekledim paylaşımını.Çok teşekkürler uygulayabildiğimi uygulamayı düşünüyorum inş.

Hoşgeldiiiin iremsu,Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip eder inş:13:
Sen de hoşgeldiiin,sıkıntılı durumunuz için Allah kolaylık versin , en kısa zmnda güzel bir kapı açar inş. bebişlerin eve bereket getirdiğini düşünüyorum inş. bebişle beraber evinize berekette girer.. Ayrıca sonuçların için geçmiş olsun..gözün aydın bakalım darısı başıma inş.
oh oh bebişine maşallah sübhanallah..kaburga ağrısı için de uzanmaya fırsatın var ise evde isen falan tani uzanmanı öneririm..kökten çözmese de rahatlatıyor

mrb,hoşgeldin cm..kendini yiyip bitirme,merak etme,yarım bardaktan birşey olmaz devamlı içmiyorsun yaa,arada böyle kaçamaklar olacak tabi,hamileyiz biz

ooo burası bayağıı kalabalıkmışş
bnde gldimmmmm

bnmde kaburgama çok ağrı yapıyor.
bebeğin duruş şeklinden ve rahimin büyümesindenmiş

Kızlar hepsini tek tek okuyamıyorum,yetişemiyorum,cevap veremiyorum.

Toptan yazayım bari :) Bebişini görenlere ve muayenesi güzel geçenlere gözünüz aydın ve maşallah diyorum

Ağrıları olanlara geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum.

ben bu zamana kadar bu kadar kalabalığa şahit olmamıştım

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 3 ziyaretçi)
iremsu_ leegorkemm cicibebe_cicianne+ yssknk tiancu babybaby86 life_city dreamer35 sueylul landsarc ALS17 cimcimenaz hnk angel74 WELCQME gizemarben ozz83 300110 KEJA mesa gsahan Sarissa esteem fguney

maşallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…