- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.001
Mrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................
hafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü
aynen canım ben de bir uyandım mı tamam tuvalete git yok sağa dön yok sola dön zaten dönemiyorum
7 kilo almışım ama dönemiyorum sağa sola hep uyanıyorum dönerken daha ilerde herhalde hiç uyuyamıycaz
tatlım ya çok zor bi durum ama vardır herşeyde bi hayır allahım bebişinin yüzüne bakacaktır eminim eski düzeni tutturursunuz inşallah en kısa zamandaeşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
gel tatlımgel bende uykumu arıyorum seninkini bulursan sor benimkinide görmüşmüMrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................
ay yaa tatlım işin var senin gerçi bizimkide başlar yakındasenin bebişine de maşallah canım şekerin de iyi çıkmış maşallah
ayyy bir an önce sağlıklı doğsalarda benim kaburgalarım daha ilerde kilo alınca ne olacak valla bilemiyorum batıyor resmen sol göçtü benim
Hoşgeldiniz kızlar,maşallah bebişlerinizeals17 canım spor yap ,yapabiliyorsan plates yap çok iyi geliyor omurga ağrılarına.cicibebe cicianne canım çatı nra muayenesi falan olmuşsun,biz son haftalarda oluruz heralde doktor bahsetmedi.Gecelik için falan eminönüne bakabilirsin canım bende gidip orda bakıcam çok kaliteli ürünlerde var fiyatlarıda dışarıya göre uygun oluyor.
eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
Mrb kızlar off ne kalabalık burası maşallah....
Ya bugün dayanamadım yarım bardak fanta içtim,canım çok fena istedi.Ama sonra 1 saat kendimi yedim niye içtim diyeBi üzüldüm ki anlatamam.İnşallah kötü etkilemez oğluşumu
aynen benimde sol kaburgam çok kötü eşim biraz masaj yapıyor geçiyor yine ağrıyor uzun süre oturunca çok ağrıyor
ahh canım napıcaz ben de sadece benim mi ağrıyo diyordum bende uzun süre ayakta kalınca bir de oturunca ağrıyor yatınca geçiyor çok şükür o da iyi gelmese napıcam bilmiyorum
masallah allah yuzunu hep guldursun insallah saglikli kucagina almayida nasib eder rabbim insallah tansiyon icin lahana sarmasi dedi benim annem vucuddaki fazlalik tuzu aliyormus bende senin gibi tuza cok duskunum malesef ama ileride bize siskinlik verecek bile bilede birakamiyoruz malesef
selam tum anne adaylari ben bu sitede bayadir uyeyim yanliz okumaktan baska bi ise yaramadim simdi bende araniza katilmak istiyorum beni araniza alirmisiniz :78:
26 yasindayim belcikada yasiyorum 4sene cocugum olmadi ve sonunda tedavi ile hamile kalanlardanim
su an 24 haftalik hamileyim ALLAH izin verirse bi kizim olacak ..
hayırdır canım neyse de fazla sıkma canını,bebişini düüşün hep..selam kızlar...
baya uzun zamandır giremiyordum biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz bu aralar...
sağlığımız gayet iyi durumda ama... detaylı usgmiz çok güzeldi şeker yüklememizde sorun çıkmadı filan herşey yolunda yane...
sizler nasılsınız geçmişi ookuyamadım bi kaç yüz sayfa birikmiş tabi....umarım herkes iyidir...
hafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü
merhaba kızlaaar
doktordan yeni geldik. ayy oğluşum kocaman olmuş. yüzünü de görebildik. tostik bi üst duduşu vardı. ya da öyle görünüyor bilemiyorum. bu arada küçük tansiyonum yüksek çıktı tuzlu yeme dedi doktor. ahhh şu tuzdan bi vazgeçebilsem elimden tuzluk düşmüo napcam bilmiyorum. şeker yükleme 3 hafta sonra yapılcakmış. bu arada vajinal muayene fln yapıldı işte herhangi bi enfeksiyon riski fln varmı die. bi de rahim genişliği ölçüldü normal çıktı o da. özetle gayet güsel geçti bu kontrol. çıkışta da gecelik vs baktım kendime ama hiç uygun bişeyler bulamadım yaa. bana tavsiyesi olan var mı nerde satılır bu çeşitler bi de çok uçuk fiyatlı şeyler almak istemiyorum :26:
Kundağın çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Bebişin kemik yapısını da düzeltiyormuş ayrıca uyurken de eli kolu yüzüne gözüne çarpamadığı için ooole uzun uzun uyuyormuş..racıım bişey sorcam sen bebişine kundak yapmayı düşünüyormusun şimdi netten bikaç siteye baktımda bazıları kundak yapın muhakkak çok rahat oluyor falan diyor kimileride kalça çıkığına sebep oluyor yapmayın diyor senin fikrin ne bu konuda?
sueylul , sık kullanılanlarıma ekledim paylaşımını.Çok teşekkürlerHamilelikte Edilmesi Gereken Dualar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Hoşgeldiiiin iremsu,Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip eder inş:13:selam tum anne adaylari ben bu sitede bayadir uyeyim yanliz okumaktan baska bi ise yaramadim simdi bende araniza katilmak istiyorum beni araniza alirmisiniz :78:
26 yasindayim belcikada yasiyorum 4sene cocugum olmadi ve sonunda tedavi ile hamile kalanlardanim
su an 24 haftalik hamileyim ALLAH izin verirse bi kizim olacak ..
selam kızlar...
baya uzun zamandır giremiyordum biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz bu aralar...
sağlığımız gayet iyi durumda ama... detaylı usgmiz çok güzeldi şeker yüklememizde sorun çıkmadı filan herşey yolunda yane...
sizler nasılsınız geçmişi ookuyamadım bi kaç yüz sayfa birikmiş tabi....umarım herkes iyidir...
Sen de hoşgeldiiin,sıkıntılı durumunuz için Allah kolaylık versin , en kısa zmnda güzel bir kapı açar inş. bebişlerin eve bereket getirdiğini düşünüyorum inş. bebişle beraber evinize berekette girer..eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
oh oh bebişine maşallah sübhanallah..kaburga ağrısı için de uzanmaya fırsatın var ise evde isen falan tani uzanmanı öneririm..kökten çözmese de rahatlatıyorhafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü
Hamilelikte Edilmesi Gereken Dualar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Allah razı olsun canım,çok yararlı bilgiler
rica ederim canm.ama keske hepimiz uygulayabilsek.
Mrb kızlar off ne kalabalık burası maşallah....
Ya bugün dayanamadım yarım bardak fanta içtim,canım çok fena istedi.Ama sonra 1 saat kendimi yedim niye içtim diyeBi üzüldüm ki anlatamam.İnşallah kötü etkilemez oğluşumu
hoşgeldin cnm..Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
senin için çok daha başkadır tabi, bu kadar yıldan sonra..
tsk ederim canim ALLAH rari olsun insallah sende sag saglim kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?