- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.021
kaburga agrilari bebegin oraya yaptigi bakidan kaynaklaniyormus yetersiz kalsuyum tuketiminden bol bol sut ve sut urunleri tuket canim insallah iyi gelir ve elinden geldigince dik otur egilerek oturuyor isen ondanda olabilir agrilarin
hoşgeldin tatlım panik atak diyince aklıma geldi bazen çok cesur oluyorum bazen de doğumu düşünüp kalp atışlarımın hızlandıgını hissediyorum biraz çabuk heyecanlanan bir yapım var geçen eşimle sinemaya gittik av mevsimi orada kızı ameliyat ederlerken kız korkudan şoka girdi eve geldik eşime ya ben de korkudan şoka girersem dedim sürekli iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama arada atkilendiğim şeyler olabiliyor inşallah şu doğumu hayırlısı ile atlatırız allah yardımcımız olsun
hosbuldum canim bende aynen oyleyim iste kafama olmayan seyleri takiyorum birgun bi icimde kimildamadigini hissedeyim hemen panik oluyorum niye kimildamyiyor yoksa kalbimi durdu ALLAh gostermesin biseymi oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum o degil esimide huzursuz ediyorum boyle evet abartiyorum belki ama yillar sonra bu duyguyu tadinca insan en kucuk seyde panik yapiyor istemiyerek gece ne uyku var ne yemek yiyebiliyorum bu yuzden ya kendime ceki duzen vermeliyim ama nasil :2:
CNM BEN BEBEĞİN SADECE DOĞUMU İLE İLGİLİ ENDİŞE DUYUYORUM ONUN HARİCİNDE SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ HİÇ KÖTÜ BİRŞEY AKLIMA GELMİYOR HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ GÜNLÜK TUTUYORUM HERGÜN BİR SAYFA TELKİN CÜMLESİ YAZIYORUM HEP OLUMLU CÜMLELER BELKİ DE BUNLARIN FAYDASI OLDU İSTERSEN SEN DE YAZ BİR DENE DERİM
eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
kaburga agrilari bebegin oraya yaptigi bakidan kaynaklaniyormus ve yetersiz kalsuyum tuketiminden bol bol sut ve sut urunleri tuket canim insallah iyi gelir ve elinden geldigince dik otur egilerek oturuyor isen ondanda olabilir agrilarin
ben bu zamana kadar bu kadar kalabalığa şahit olmamıştım
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 3 ziyaretçi)
iremsu_ leegorkemm cicibebe_cicianne+ yssknk tiancu babybaby86 life_city dreamer35 sueylul landsarc ALS17 cimcimenaz hnk angel74 WELCQME gizemarben ozz83 300110 KEJA mesa gsahan Sarissa esteem fguney
maşallah sübhanallah
aynen canım bende biraz duruşumda bozukluk var aslında dik durabiliyorum da yamuk durmak rahatıma geliyordu herhalde
benim dik duruş korsem var kollardan giyiliyor sırtıma acaba onu taksam sensörünü açmasam iyi gelir mi ki
CNM BEN BEBEĞİN SADECE DOĞUMU İLE İLGİLİ ENDİŞE DUYUYORUM ONUN HARİCİNDE SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ HİÇ KÖTÜ BİRŞEY AKLIMA GELMİYOR HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ GÜNLÜK TUTUYORUM HERGÜN BİR SAYFA TELKİN CÜMLESİ YAZIYORUM HEP OLUMLU CÜMLELER BELKİ DE BUNLARIN FAYDASI OLDU İSTERSEN SEN DE YAZ BİR DENE DERİM
bunu deniyecegim gulum cok sagol aslinda aklima gelmisti bi ara gunluk tutmak sonradan vazgecmistim kim ugrascak diye okadar bos vaktim var bari oyle degerlendireyim cok sagol ..
kızlarr size bişey danışayımm
bizim burda cuma kuranları yapılıyor ve haftaya cuma ben aldım
yapacaklarımda tam emin diilim ama menümü yazayım
sizde fikir verin.
1.börek
2.sarma
3.patates salatası veya patates ezmesi üzeri yoğurtlu
4.kurabiye
5.kek
sizde fikir verin???
Mrb kızlar off ne kalabalık burası maşallah....
Ya bugün dayanamadım yarım bardak fanta içtim,canım çok fena istedi.Ama sonra 1 saat kendimi yedim niye içtim diyeBi üzüldüm ki anlatamam.İnşallah kötü etkilemez oğluşumu
sizde fikir verin.
1.börek
2.sarma
4.kurabiye
5.kek
sizde fikir verin???
sizde fikir verin.
1.börek
2.sarma
4.kurabiye
5.kek
sizde fikir verin???
eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
mrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................
:97: :97: :76: :97: :97:
borek guzel sarmada ok patates salatasida ok ama kurabiye yapiyorsan kek yapma kek yapiyorsan kurabiye yapma bence onun yerine makarna salatasi yapabilirsin bu benim fikrim :)
Life city bana biraz menü az geldi.
Gittiğin kişiler ne kadar yapıyorlar bilemiyorum ama sanki çeşidi artırmak lazım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?