2011 Nisan Anneleri

oh oh bebişine maşallah sübhanallah..kaburga ağrısı için de uzanmaya fırsatın var ise evde isen falan tani uzanmanı öneririm..kökten çözmese de rahatlatıyor[/QUOTE]
evet bana bu aralar en iyi gelen şey uzanmak o zaman rahatlıyorum sağol canım

bnmde kaburgama çok ağrı yapıyor.
bebeğin duruş şeklinden ve rahimin büyümesindenmiş[/B][/QUOTE]
canım seninde duruşunda bir bozukluk var mı yani eğri mi oturuyosun ondan da baskı yapabilir mi acaba dedim

bu gece uyuyamama sorunu bende de var.....gece 3 gibi bi uyanıyorum wc ye zor yetişiom...hadi oondan sonra uyu uyuyabilirsen sabaha kadar dön dur yatakta...kızımda maşallah baya hareketli oluyor geceleri bazen o uyandırıyor...neyseki çoğu gitti azı kaldı...[/QUOTE]
aynen bizlerde öyleyiz son üç ay bizim daha zor olacak allah hepimize sabır versin
evet arada bir eşime ovduruyorum uzanmakta iyi geliyor başka yapabileceğimiz bir şey yok zaten

yok cnm ben bulunmayacak şeyler yazmadımki:)
burda ço kkişi var diye fikir alayım dedim ama diğer topiğede yazdım orayı görmemşştim.

ben geçen sene hakkarideydim öyle şeylere hasret kaldımki şaşarsın yok olmayınca yok yapcak bişeyde olmyor bulunmadımı bulunmuyor haftada 2 gün sebze kamyonu geliyrdu dükkanlar bi sabah kalkıyorsun kepenk kapatıyor falan
ben sadece topiği söyledim sen bilirsin.....

bu enfeksiyon ıcın olan vajınal muayene nasıl yapıldı canım elle mı yapıor yoksa yıne ultrasonla mı?

Kızlar bende çatlaklar oluşmaya başladı

kac kilo aldinki canim catlaklar olusmaya basladi bide bu insanin deri yapisindan kaynaklaniyormus eger cok siki bi derin varsa cabuk yirtliyormus benim su ana kadar biseyim yok ama galiba yavas yavas baslicak cunku cok kasiniyor karnim ve goguslerim

hımm haklı olabilirsn evett.
neyse orayada yazdım inş. fikir verebilirler bana.

Son düzenleme:
onlarda pasta börek yapıyorlar cnm
yani sence daha ne ekleyebilirim?
5 çeşit azmı
25 30 kişi oluyoruz
çokta yormak istemiyorum kendimi

Getirenler olacaksa sorun yok tabii.
Bizde genellikle üç çeşit tatlı, üç çeşit tuzlu yapıyorlar da onun için dedim.
Hamur işi olarak diyorum, sarma salata hariç yani

ayyy maşallah maşallah bu ne kalabalıkk:92:selam herkese.valla bi geçmişi okumaya çalışıyım öğlenden beri yokum ama baya kaynatılmış.annemde gün vardı onu yaptım geldim bi güzel.herkes iyidir umarım

bende bır ara lahana sarması yıyordum ama sonradan hamılelıkte fazla tuketılmemesı gereken besınlerden oldugunu ogrendım ödem sokturucu ozellıgı varmıs aklınızda olsun.

köri, lahana, sinameki, ananas, maydanoz ozellıkle suyu kullanılmamalıymıs diye duydum

kızlar bir şey soracaktım
benim doktorum beni 3 hafta sonra tekrar çağırdı tam 28. hafta da olucam bana iğne verecekmiş 1 günlük sabah akşam olucam bebğin erken doğma riskine karşı akciğerlerini geliştirmek içinmiş size böyle birşey verdi mi doktorunuz

nasıl oluyor canım önce.bende daha başlamadı

kac kilo aldinki canim catlaklar olusmaya basladi bide bu insanin deri yapisindan kaynaklaniyormus eger cok siki bi derin varsa cabuk yirtliyormus benim su ana kadar biseyim yok ama galiba yavas yavas baslicak cunku cok kasiniyor karnim ve goguslerim

bnmde yanda simitler çatlamaya başladı
moralim bozuluyor

Çok kilo almadım aslında. Toplamda 7 kilo.
Ama yapıyla ilgili demek ki
Özellikle sağ tarafında 2 cm civarında 6-7 çizgi var.
Küçücük başlıyor sonra boyları uzuyor
Yağ da sürüyorum ama oluyor işte.
Daha çok sağda olduğu için bazen tabak almak için filan uzanıyoruz ya ondan mı oluyor diye düşünüyorum.
Annem çok uzanma çatlak oluşr demişti.

hakli olabilirsin canim bende annemin dediklerini uyguluyorum yanliz annem hamileligi boyunca haftada bi lahana yermis sukur hepimiz saglikli sekilde dunyaya geldik bilemiyorum belki bunyeden bunyeye degisiyordur

maşallah ben de bacaklarıma klaptopu koymuşum yazıyorum habire biraz sehpaya indireyim bari kaburgam ağırdığı için napçamı şaşırmışım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…