- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.141
ayyy Allah iyiliğinizi versin. Nasıl güldüm anlatamam. Komşular kafayı yemiş evde tekbaşına gülüp duruyo diyecekler çocuk behlüle mi benziyormuş yoksa geçen bıyıklıydı şimdi şaşı. yoksa sen tüm yorganı üstüne alıp eşini açıktamı bırakıyosun adamcağız da sabaha kadar şaşı bıyıklı uğraşıp duruyor tabi
yokk anacım valla hep ben acıkta kalıyorum valla ama tuhaf rüyaları eşim görüyoro konuda da bombamız var gece uyandımbir gün üstüm acık bu cekmiş tüm yorganı uyandırdım yorganı ver diyorum ben neye sarılcam o zman diyor ben ne örtcem peki dedim bende
valla alemsiniz kızbu bomba da iyiymiş tabi adam tam sarılmış sen de yani ben de eşime sırtımı dönüyormuşum uyuduktan sonra. o da sırt dönmeye gıcık olur. beni çevirmeye çalışıyormuş ben de uykuda direniyormuşum yüzümü çevirmemek için uykuda bile inatsın keçi diyor
uyku konusunda en rahat benim eskiden küçücük yerde yatardım şimdi eşim küçücük yerde yatıyor ben gerile gerile ohhh sefam olsun
valla alemsiniz kızbu bomba da iyiymiş tabi adam tam sarılmış sen de yani ben de eşime sırtımı dönüyormuşum uyuduktan sonra. o da sırt dönmeye gıcık olur. beni çevirmeye çalışıyormuş ben de uykuda direniyormuşum yüzümü çevirmemek için uykuda bile inatsın keçi diyor
nasıl yani aynı yataktamı yoksa başka yataklardamı
seninkide iyiymiş canım uyurken nasıl inat ediyorsunbende ağlıyormusum bazen uykumda eşimde beni uyandırıyor bende adama kızıyorum ne oldu diye hamilellikten sonra basladı bende uykuda ağlamak:26:doğumdan sonra gecer insallah..ben agladığmı bilmiyorum da eşim uyuyamıyor..uyku düzenimde yok gerci ama
aynı yatak 160 yatağımız
ohhh yayıl tatlım yayıl hakkımızdır valla. biz 2 kişilik yer kaplamak zorundayızrahat et şöyleee
ay ben de bi ara hep kabus görüyordum geçti çok şükür. tamamen bilinçaltı işte endişeler açığa çıkıyor. uyuyamıyormusun canım?
yaaa ben de isim bulamıyorumerkek olsaydı rahattıkk ya kayınpederin ismi olcaktı eşim tarafı hep öle valla dede torun hep aynılar bize de farz olmuştu yani.hadi yanına bi isim daha koyardık bitti gitti.efe yiğit mert çok seviyorum.ama kızıma hiç bi ismi yakıştıramadımben yakıştırsam kociş beğenmiyo aman ne zormuş yaaa evet yazıyorum bana da fikir verin lütfeen
inci (ki eşimin çok beğendiği tek isim), pelin, zeynep (bunları da beğeniyo), damla( ben istiyom), ırmak, nilsu,cansu( annem beğeniyo)
yaaa ben de isim bulamıyorumerkek olsaydı rahattıkk ya kayınpederin ismi olcaktı eşim tarafı hep öle valla dede torun hep aynılar bize de farz olmuştu yani.hadi yanına bi isim daha koyardık bitti gitti.efe yiğit mert çok seviyorum.ama kızıma hiç bi ismi yakıştıramadımben yakıştırsam kociş beğenmiyo aman ne zormuş yaaa evet yazıyorum bana da fikir verin lütfeen
inci (ki eşimin çok beğendiği tek isim), pelin, zeynep (bunları da beğeniyo), damla( ben istiyom), ırmak, nilsu,cansu( annem beğeniyo)
Ay kızlar az gülmedim rüyalarınıza uykulu iken yaptığınız davranışlara...Bende anlatayım bir tane ozaman...1-2 hafta önce eşim gece uyurkenhorluyor diye uyandırayım dedim...***Canım diyorum horluyorsun sağına dön...Dönmem diyor...Horluyorsun ama diyorum...Hayır sağa dönmem orası paralı diyor...Ne parası diyorum...Orası paralı yol diyor...Gece gece güme krizine girdim ama eşimde uykusunda yine gülüyor benle...Dön diyorum hala dönmem diyor...***Daha neler neler var ama bu enson yaşadığımız olay...
ama hamileyken daha rahat uyuyorum sanki maşallah nazar değmesin kızımda uykumu bölmüyor mışıl mışıl uyuyoruz onla zaten eşim 5 çocuk istiyor bunu doğrurup diğerlerine geçmemiz lazım
uyuyorum canım ama 2 saate bir uyanıyorum bebişe hazırlık yapıyor bünye galibabazende sabah cok erken uyanıyorum bebiş sabah cok hareketli oluyor babamızı yollarken kıpır kpır sonrada beni uyutmuyor
Ay kızlar az gülmedim rüyalarınıza uykulu iken yaptığınız davranışlara...Bende anlatayım bir tane ozaman...1-2 hafta önce eşim gece uyurkenhorluyor diye uyandırayım dedim...***Canım diyorum horluyorsun sağına dön...Dönmem diyor...Horluyorsun ama diyorum...Hayır sağa dönmem orası paralı diyor...Ne parası diyorum...Orası paralı yol diyor...Gece gece güme krizine girdim ama eşimde uykusunda yine gülüyor benle...Dön diyorum hala dönmem diyor...***Daha neler neler var ama bu enson yaşadığımız olay...
nilsu ismini bende sevmiyorum canım..inci ismini de..incilerde mızmız olyor aramızda inci yok dimidamla bence de güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?