2011 Nisan Anneleri

yokk anacım valla hep ben acıkta kalıyorum valla ama tuhaf rüyaları eşim görüyoro konuda da bombamız var gece uyandımbir gün üstüm acık bu cekmiş tüm yorganı uyandırdım yorganı ver diyorum ben neye sarılcam o zman diyorben ne örtcem peki dedim bende

valla alemsiniz kızbu bomba da iyiymiş tabi adam tam sarılmış sen de yaniben de eşime sırtımı dönüyormuşum uyuduktan sonra. o da sırt dönmeye gıcık olur. beni çevirmeye çalışıyormuş ben de uykuda direniyormuşum yüzümü çevirmemek içinuykuda bile inatsın keçi diyor

uyku konusunda en rahat benim eskiden küçücük yerde yatardım şimdi eşim küçücük yerde yatıyor ben gerile gerile ohhh sefam olsun

seninkide iyiymiş canım uyurken nasıl inat ediyorsunbende ağlıyormusum bazen uykumda eşimde beni uyandırıyor bende adama kızıyorum ne oldu diye hamilellikten sonra basladı bende uykuda ağlamak:26:doğumdan sonra gecer insallah..ben agladığmı bilmiyorum da eşim uyuyamıyor..uyku düzenimde yok gerci ama

ay ben de bi ara hep kabus görüyordum geçti çok şükür. tamamen bilinçaltı işte endişeler açığa çıkıyor. uyuyamıyormusun canım?

yaaa ben de isim bulamıyorumerkek olsaydı rahattıkk ya kayınpederin ismi olcaktı eşim tarafı hep öle valla dede torun hep aynılar bize de farz olmuştu yani.hadi yanına bi isim daha koyardık bitti gitti.efe yiğit mert çok seviyorum.ama kızıma hiç bi ismi yakıştıramadımben yakıştırsam kociş beğenmiyo aman ne zormuş yaaaevet yazıyorum bana da fikir verin lütfeen

inci (ki eşimin çok beğendiği tek isim), pelin, zeynep (bunları da beğeniyo), damla( ben istiyom), ırmak, nilsu,cansu( annem beğeniyo)

ama hamileyken daha rahat uyuyorum sanki maşallah nazar değmesin kızımda uykumu bölmüyor mışıl mışıl uyuyoruz onla zaten eşim 5 çocuk istiyor bunu doğrurup diğerlerine geçmemiz lazım
ohhh yayıl tatlım yayıl hakkımızdır valla. biz 2 kişilik yer kaplamak zorundayız rahat et şöyleee

ay ben de bi ara hep kabus görüyordum geçti çok şükür. tamamen bilinçaltı işte endişeler açığa çıkıyor. uyuyamıyormusun canım?

uyuyorum canım ama 2 saate bir uyanıyorum bebişe hazırlık yapıyor bünye galibabazende sabah cok erken uyanıyorum bebiş sabah cok hareketli oluyor babamızı yollarken kıpır kpır sonrada beni uyutmuyor

Ay kızlar az gülmedim rüyalarınıza uykulu iken yaptığınız davranışlara...Bende anlatayım bir tane ozaman...1-2 hafta önce eşim gece uyurkenhorluyor diye uyandırayım dedim...***Canım diyorum horluyorsun sağına dön...Dönmem diyor...Horluyorsun ama diyorum...Hayır sağa dönmem orası paralı diyor...Ne parası diyorum...Orası paralı yol diyor...Gece gece güme krizine girdim ama eşimde uykusunda yine gülüyor benle...Dön diyorum hala dönmem diyor...***Daha neler neler var ama bu enson yaşadığımız olay...

cansu yu bizde düşünüyorduk canım. bence güzel bir isim. damla da en yakın arkadaşlarımdan birinin ismi. çok severim. ama seçtiğiniz tüm isimler güzel. ayy biz de tam karar vermedik kelin merhemi olsainsan gerçekten evladına hiç bir ismi yakıştıramıyor.

inci masal inci derin inci duru inci ipek inci selen inci gülce

nilsu ismini bende sevmiyorum canım..inci ismini de..incilerde mızmız olyor aramızda inci yok dimidamla bence de güzel

2 isimli olsun bence ne eşin ne sen kırılma inci damla olsun

ayy canım sizinkide süpermiş bu adamlar hep böyle desene

ama hamileyken daha rahat uyuyorum sanki maşallah nazar değmesin kızımda uykumu bölmüyor mışıl mışıl uyuyoruz onla zaten eşim 5 çocuk istiyor bunu doğrurup diğerlerine geçmemiz lazım

5 miiii:86:hey maşşallah anam tabi siz bunu yapar yapmaz hemen diğer tura geçin bencede anca yetişirama ne güzel kalabalık bir aile olursunuz ne mutlu

uyuyorum canım ama 2 saate bir uyanıyorum bebişe hazırlık yapıyor bünye galibabazende sabah cok erken uyanıyorum bebiş sabah cok hareketli oluyor babamızı yollarken kıpır kpır sonrada beni uyutmuyor

ayy benim de wc durumu berbat gece onun için kalkıyorum ama onun haricinde maşşallah bende de bi uykudemekki anneyle oynamak istiyor sabah kerata

canım seninki de tam bombaymış yaniayy evet ya aynı evin içinde neler yaşanıyor demi neler paylaşılıyor. şöyle bir 10-20 senenin sonunda kitap bile çıkar bunlardanbizim de epey maceramız var. bazen diyorum tam tencere kapağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…