- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.101
inşallah canım bebeğimi de üzmek istemiyorum ama gülsem bile ne bileyim birşey izlerken iş yaparken hep aklımda. haftaya cumartesiye kadar bana rahat yok ve tabi eşime de adama kan kusturdum resmen 2 haftadırbenim eşim streslendiğinde saçı kepek olur. cildiyecide demişti aşırı stres sen de kepek yapıyor diye. 2 haftadır adamın saçını bembeyaz yaptım yakında boşasa beni yeridir yani hiç olmadığı kadar başının etini yedim çok haklısın aslında ama kalbime söz geçiremiyorum.
canım bu arada senin kontrol ne zamandı kaçırmadım değilmi tarihini
cnm hayrıdır noldu??bebişin gelişimi mi gerideymiş??hiç moralini bozma çünkü geçen aylarda iki arkadaşıma aynı şeyi söyleyip o kadar çok korkuttular ki son ayları zehir oldu.yok erken doğum iğneler kontroller vs..yok boyu önde bacağı geride ne bilim kafası 1 hafat geri falan filan..ikise de nur topu gibi ellerine aldılar yavrularını ve sıkıntıları üzüldükleri yanlarına kaldı.hiiiç strese sokme kendini ve bebişini.allaha emanet her bebeğin gelişimi bir olmuyo bence abartıyolar.gerçi doktorun ne dedi tam okuyamadan yazıyorum amaa
benim dr.da 3 haftaya çekti kontrolleri,28.haftada çağırdı oda..ama iğne filan demedi..
o iğneyi biliyorum erken doğan bebeklerde akciğer gelişimi için yapılıyor ama doğmadan veya
doğum olayı olmadan yapılmasını bilmiyorum,gittiğinde detaylı sorarsın cnm..
ay sorma ya erkek dediklerinde pat diye YAMAN olsun demiştik ama şimdi 2 aydır kızıma bir isim bulamadım. Hazal soğuk geliyor bana diye vazgeçtim. içinde ince sesler olan isimleri seviyorum ben. Ece ağırlıkta sanırım sizlerinde desteğiyle
Dilara çok güzel bir isim canım eşimin kuzenin adı. ve tanıdığım tüm Dilaralar çok güzel hatunlar oluyor. Aylinide severim.Görkem unisex bir isim olduğu için tercih listemden çıkardım veee Görkemler isminin ağırlığıyla asi ukala şımarık oluyor gibi. sınıfımda bir öğrenci var gıcık oluyorum çocuğa gerçi o erkek ama birde kız va Görkem su başka sınıfta o da pek hoş tanınan bir öğrenci değilisimlerinin etkisi ne kadar tabi onu da bilemiyorum ama işte ön yargu oluşuyor ister istemez. ece naz telafuzuda zor ya.zaten iki isim istemiyorum
doktorlar işte hep kötü olanı söylüyorlar ki tedbir alasın diye dinlenme iyi gelmiştir inş.bişey yoktur allaha emanet bebklerimiz
ay sorma ya erkek dediklerinde pat diye YAMAN olsun demiştik ama şimdi 2 aydır kızıma bir isim bulamadım. Hazal soğuk geliyor bana diye vazgeçtim. içinde ince sesler olan isimleri seviyorum ben. Ece ağırlıkta sanırım sizlerinde desteğiyle
Dilara çok güzel bir isim canım eşimin kuzenin adı. ve tanıdığım tüm Dilaralar çok güzel hatunlar oluyor. Aylinide severim.Görkem unisex bir isim olduğu için tercih listemden çıkardım veee Görkemler isminin ağırlığıyla asi ukala şımarık oluyor gibi. sınıfımda bir öğrenci var gıcık oluyorum çocuğa gerçi o erkek ama birde kız va Görkem su başka sınıfta o da pek hoş tanınan bir öğrenci değilisimlerinin etkisi ne kadar tabi onu da bilemiyorum ama işte ön yargu oluşuyor ister istemez. ece naz telafuzuda zor ya.zaten iki isim istemiyorum
yok hayatım kacırmadın hala bekliyorum haftaya insallahcok özledim oğlumu ama o unutturmuyor kendini kıpır kıpır
eveet canım aynenibir arkadaşımın kızının adı ecem naz,ben dahil herkes ece diyor..
bence hiç gerek yok öyle takmalara ek isimlere..iki isime bende oldum olası karşıyım,heleki kız çocuklarında çok daha karşıyım,yarın birgün evlenince 2 soyisimi de almak istese destan yazar kızcağız
Gerçekten çok yaa ama doğana kadar yolu var.rekor wallahi.. Allah bereketini artırsın topiğimizin...
bu isim konusu ne zor işmiş... Ben çocuğu yaparken bu kadar zorlanmamıştım :))))) eşim annesinin adını koymak istiyordu ama sanırım vazgeçirdim :)))) benimde annem hayatta değilken ben koymuyorum senin annen hayattayken neden koyuyoruz dedim.. Kendi kızına neden koymamışda biz koyuyoruz dedim ... Sağolsun anlayışla karşıladıda vazgeçti :)))) bizde serra ekin adına karar verdik gibi şimdilik... Buket yada betülde koyabiliriz... En azından birşeye odaklanabildik :)))
Evet, görkem i eşim biraz da unisex olduğu için istemiyor.Dilara çok güzel bir isim canım eşimin kuzenin adı. ve tanıdığım tüm Dilaralar çok güzel hatunlar oluyor. Aylinide severim.Görkem unisex bir isim olduğu için tercih listemden çıkardım veee Görkemler isminin ağırlığıyla asi ukala şımarık oluyor gibi. sınıfımda bir öğrenci var gıcık oluyorum çocuğa gerçi
o erkek ama birde kız va Görkem su başka sınıfta o da pek hoş tanınan bir öğrenci değilisimlerinin etkisi ne kadar tabi onu da bilemiyorum ama işte ön yargu oluşuyor ister istemez. ece naz telafuzuda zor ya.zaten iki isim istemiyorum
Ay çok hossun walla :))))
ayy sağol canım ya moralim biraz daha düzeldi. doktor 10 gün tehlikeli değil ama bu açık bir dahaki ay 15 günü geçerse toparlayamayız dedi. böyle bir geriliğimiz yoktu son 2 haftada olduğu için adam da korktu bi dahaki ayda artarak devam ederse diye. bide ben çok yolculuk yaptım iş icabı o ortamdan uzak kalmamı istedi sanırım. böyle işte canım. dua edin bol bol inşallah açığı kapatırız.ama yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım. doktor birşey demedi ama internette yok anne karnındA ölüm yok zeka geriliği bi sürü şey yazıyor sinirim bozuldu
hay maşallah benim oğluş yeğenimeannesi yerim ben onu. hangi gün gideceksin tatlım?benim cumartesi günü kontrolüm. hep aramızda 1 hafta olurdu kontrolde ama bu sefer aynı hafta olacak sanırım
Kızlar işlere daldım biraz maşallah bayağı sayfa birikmiş.Aradan aradan okuduğum kadarıyla;
*çatlaklar bünyeden kaynaklanıyor çatlayacaksa her türlü çatlarmış,bizim arkadaşta kırmızı kırmızı çatlamıştı daha 5. ayında,annesinde de varmış teyzelerinde de ırsıymiş yani.
*28 hafta için doktor iğneden bahsetmedi gittiğimde sorarım.
*leegörkem hoşgeldin canım,bazen insan sadece kendini dinlemek istiyor ama bunu psikolojik olarak değerlendirme ve kendini toparlamaya çalış.Bebişin iyi merak etme
*dreamer canım kısa isimlerden nil,ela,nehir isimlerinede bakabilirsin ama ecem ismide güzel.
*isim kararsızlığı yine konuşulmuş,bizde o kararsız kalanlardanız.Ne isim koyarsak koyalım o isim çocuğumuzla güzelleşecek şekil bulacak,buna inanın hanımlar ve içinizi rahatlatın.
* Bugün kasıklarımda ağrı vardı nedendir bilmiyorum,bugün bebişim biraz daha aşağıda galiba:26:
yarın şeker testini yaptırmaya gidicem Allah izin verirse arkasından da bebişime araba,beşik falan bakıcaz belki ordanda eminönüne gideriz kocişle.
benim de adım Görkem
benim de adım Görkem
Hoş geldin canım.Kızlar işlere daldım biraz maşallah bayağı sayfa birikmiş.Aradan aradan okuduğum kadarıyla;
*çatlaklar bünyeden kaynaklanıyor çatlayacaksa her türlü çatlarmış,bizim arkadaşta kırmızı kırmızı çatlamıştı daha 5. ayında,annesinde de varmış teyzelerinde de ırsıymiş yani.
*28 hafta için doktor iğneden bahsetmedi gittiğimde sorarım.
*leegörkem hoşgeldin canım,bazen insan sadece kendini dinlemek istiyor ama bunu psikolojik olarak değerlendirme ve kendini toparlamaya çalış.Bebişin iyi merak etme
*dreamer canım kısa isimlerden nil,ela,nehir isimlerinede bakabilirsin ama ecem ismide güzel.
*isim kararsızlığı yine konuşulmuş,bizde o kararsız kalanlardanız.Ne isim koyarsak koyalım o isim çocuğumuzla güzelleşecek şekil bulacak,buna inanın hanımlar ve içinizi rahatlatın.
* Bugün kasıklarımda ağrı vardı nedendir bilmiyorum,bugün bebişim biraz daha aşağıda galiba:26:
yarın şeker testini yaptırmaya gidicem Allah izin verirse arkasından da bebişime araba,beşik falan bakıcaz belki ordanda eminönüne gideriz kocişle.
ama kızlaar şunu anladım,bebeklerin isimleri ne kadar önceden kararlaştırılırsa o kadar benimseniyor..
mesela benim ve eşimin tüm arkadaşlarımız akrabalarımız ailelerimiz herkes Kayra nasıl,
Kayraya söyle böylee..gibi hep onun ismiyle hitap ediliyor ve bu çok güzel bir duygu..
daha doğmadan hayatımızdaki yerini aldı ve herkes tanıdı,alıştı..kimse ismi neydi diye sormuyor
herkes biliyor,veya ismi şu olsun bu olsun gibi gereksiz önerilere de maruz kalmıyoruz..
biliyorum zor ama bence biran evvel isme karar vermek lazım..benim düşüncem böyle tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?