2011 Nisan Anneleri

yok hayatım kacırmadın hala bekliyorum haftaya insallahcok özledim oğlumu ama o unutturmuyor kendini kıpır kıpır

ayy sağol canım ya moralim biraz daha düzeldi. doktor 10 gün tehlikeli değil ama bu açık bir dahaki ay 15 günü geçerse toparlayamayız dedi. böyle bir geriliğimiz yoktu son 2 haftada olduğu için adam da korktu bi dahaki ayda artarak devam ederse diye. bide ben çok yolculuk yaptım iş icabı o ortamdan uzak kalmamı istedi sanırım. böyle işte canım. dua edin bol bol inşallah açığı kapatırız.ama yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım. doktor birşey demedi ama internette yok anne karnındA ölüm yok zeka geriliği bi sürü şey yazıyor sinirim bozuldu

şimdi herkesin yaptırmarsı gerekiyor deyince acaba sizlerede söyledimi doktorunuz dedim

eveet canım aynenibir arkadaşımın kızının adı ecem naz,ben dahil herkes ece diyor..
bence hiç gerek yok öyle takmalara ek isimlere..iki isime bende oldum olası karşıyım,heleki kız çocuklarında çok daha karşıyım,yarın birgün evlenince 2 soyisimi de almak istese destan yazar kızcağız

kızlarr maşallah amma kaynatmışsınız.
bizde akşam arkadaşlara davetliyiz arada hazırlanmaya çalışıyorum.
temizliği bitirdim oğluşumla bıcı bıcıda yaptık. saçlarımıda hallettim.şimdi makyaj ve giyinmek kaldı.

benim de adım Görkem

Kızlar işlere daldım biraz maşallah bayağı sayfa birikmiş.Aradan aradan okuduğum kadarıyla;
*çatlaklar bünyeden kaynaklanıyor çatlayacaksa her türlü çatlarmış,bizim arkadaşta kırmızı kırmızı çatlamıştı daha 5. ayında,annesinde de varmış teyzelerinde de ırsıymiş yani.
*28 hafta için doktor iğneden bahsetmedi gittiğimde sorarım.
*leegörkem hoşgeldin canım,bazen insan sadece kendini dinlemek istiyor ama bunu psikolojik olarak değerlendirme ve kendini toparlamaya çalış.Bebişin iyi merak etme
*dreamer canım kısa isimlerden nil,ela,nehir isimlerinede bakabilirsin ama ecem ismide güzel.
*isim kararsızlığı yine konuşulmuş,bizde o kararsız kalanlardanız.Ne isim koyarsak koyalım o isim çocuğumuzla güzelleşecek şekil bulacak,buna inanın hanımlar ve içinizi rahatlatın.
* Bugün kasıklarımda ağrı vardı nedendir bilmiyorum,bugün bebişim biraz daha aşağıda galiba:26:
yarın şeker testini yaptırmaya gidicem Allah izin verirse arkasından da bebişime araba,beşik falan bakıcaz belki ordanda eminönüne gideriz kocişle.

yok hayatım kacırmadın hala bekliyorum haftaya insallahcok özledim oğlumu ama o unutturmuyor kendini kıpır kıpır

hay maşallah benim oğluş yeğenimeannesi yerim ben onu. hangi gün gideceksin tatlım?benim cumartesi günü kontrolüm. hep aramızda 1 hafta olurdu kontrolde ama bu sefer aynı hafta olacak sanırım

ama kızlaar şunu anladım,bebeklerin isimleri ne kadar önceden kararlaştırılırsa o kadar benimseniyor..
mesela benim ve eşimin tüm arkadaşlarımız akrabalarımız ailelerimiz herkes Kayra nasıl,
Kayraya söyle böylee..gibi hep onun ismiyle hitap ediliyor ve bu çok güzel bir duygu..
daha doğmadan hayatımızdaki yerini aldı ve herkes tanıdı,alıştı..kimse ismi neydi diye sormuyor
herkes biliyor,veya ismi şu olsun bu olsun gibi gereksiz önerilere de maruz kalmıyoruz..
biliyorum zor ama bence biran evvel isme karar vermek lazım..benim düşüncem böyle tabi..

ay bizim soy ismide 9 harfli zaten uzun bir isim zor olur ilerde okulda falan sınavlarda. birde çift soyadı karışıtırma dur bacım

Gerçekten çok yaa ama doğana kadar yolu var.
Buluruz nasılsa.
Evet, görkem i eşim biraz da unisex olduğu için istemiyor.
Bence de isimler karakterleri belirliyor.
Adı enes olup da akıllı uslu olan bir çocuk görmedim mesela.
Ben de hep tek isimden yanayım.
Ay çok hossun walla :))))

Canım onlar en kötü ihtimalleri yazmışlar.
Bir hafta önden gitmesi nasıl çok etkilemiyorsa o kadarlık geri olması da çok etkilemez sanırım.
İnşallah daha artmaz.
Hem her şeyde bir hayır vardır diye düşün.
Uzun seyahatlerden kurtulmanı sağladı.

hay maşallah benim oğluş yeğenimeannesi yerim ben onu. hangi gün gideceksin tatlım?benim cumartesi günü kontrolüm. hep aramızda 1 hafta olurdu kontrolde ama bu sefer aynı hafta olacak sanırım

eski düzenimize dönüyoruz canım galiba salı günü kontrolüm..bebiş artık dışardan görünüyor kıpırdandığında eşime gösterdim dün aksam şok oldu adamcağızbirde gece beni göbeğim eşime değince bizim ufaklık bir tekmeyle babasına da yetişti

sağol canım evet biraz kendimi dinledim. içimden gelmedi. şimdi daha iyiyim. inşallah meleğim de iyidir

benim de adım Görkem
Ukala mısın söyle bakalım
Hoş geldin canım.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Doğru söylyorsun da karar vermek gerçekten zor.

kızlar şimdi bu iğne işi kafama takıldı hiçbirinize doktorunuz söylememiş herhalde ben napıcam şimdi yap dese yaptırıcam artık napayım biraz daha araştırayım bari.

ayrıca görkemcim sıkma canını bebiş için herşey düzelir eminim.arkadaşın bebişi hep 2 hafta geriden geliyordu ama maaşallah çooookkk sağlıklı bir bebiş şimdi neredeyse yaşına girecek. besinlerine dikkat et birazda bence o da tetikliyor kalsiyum almak özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…