- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.161
5 miiii:86:hey maşşallah anam tabi siz bunu yapar yapmaz hemen diğer tura geçin bencede anca yetişirama ne güzel kalabalık bir aile olursunuz ne mutlu
ayy benim de wc durumu berbat gece onun için kalkıyorum ama onun haricinde maşşallah bende de bi uykudemekki anneyle oynamak istiyor sabah kerata
canım seninki de tam bombaymış yaniayy evet ya aynı evin içinde neler yaşanıyor demi neler paylaşılıyor. şöyle bir 10-20 senenin sonunda kitap bile çıkar bunlardan bizim de epey maceramız var. bazen diyorum tam tencere kapağız
Ay kızlar az gülmedim rüyalarınıza uykulu iken yaptığınız davranışlara...bende anlatayım bir tane ozaman...1-2 hafta önce eşim gece uyurkenhorluyor diye uyandırayım dedim...***canım diyorum horluyorsun sağına dön...dönmem diyor...horluyorsun ama diyorum...hayır sağa dönmem orası paralı diyor...ne parası diyorum...orası paralı yol diyor...gece gece güme krizine girdim ama eşimde uykusunda yine gülüyor benle...dön diyorum hala dönmem diyor...***daha neler neler var ama bu enson yaşadığımız olay...
5 miiii:86:hey maşşallah anam tabi siz bunu yapar yapmaz hemen diğer tura geçin bencede anca yetişirama ne güzel kalabalık bir aile olursunuz ne mutlu
ayy benim de wc durumu berbat gece onun için kalkıyorum ama onun haricinde maşşallah bende de bi uykudemekki anneyle oynamak istiyor sabah kerata
canım seninki de tam bombaymış yaniayy evet ya aynı evin içinde neler yaşanıyor demi neler paylaşılıyor. şöyle bir 10-20 senenin sonunda kitap bile çıkar bunlardan bizim de epey maceramız var. bazen diyorum tam tencere kapağız
şimdi şey dermişim benim 2. ismim de inci
Ay kızlar az gülmedim rüyalarınıza uykulu iken yaptığınız davranışlara...Bende anlatayım bir tane ozaman...1-2 hafta önce eşim gece uyurkenhorluyor diye uyandırayım dedim...***Canım diyorum horluyorsun sağına dön...Dönmem diyor...Horluyorsun ama diyorum...Hayır sağa dönmem orası paralı diyor...Ne parası diyorum...Orası paralı yol diyor...Gece gece güme krizine girdim ama eşimde uykusunda yine gülüyor benle...Dön diyorum hala dönmem diyor...***Daha neler neler var ama bu enson yaşadığımız olay...
bende kalabalık aile yi seviyorum Allah izin verirse ben 3 tane diyorum ama kısmet hayırlı evlatlar yetiştirebilirsek gücümüz de yeterse 5 tene yaparım
ayy canım sizinkide süpermiş bu adamlar hep böyle desene
çok güldürdün beni tatlımmm
canım süprrr yaa çok güldümm ayyy babalık yaramadı mı bu erkeklere biii garip oldular bende anlatayım tabi ben güülmedim uyandırdığında ama geceleri çok zor uyuyorum eşime sarılmışım karnım ı sırtına dayamışım miniğim geceleri çok tepiniyor vurup duruyormuş beni uyandırıyor aşkımm kalk bu çocuk vurup duruyor bişi var diye ayy ne vursun napimmm dedim
canım süprrr yaa çok güldümm ayyy babalık yaramadı mı bu erkeklere biii garip oldular bende anlatayım tabi ben güülmedim uyandırdığında ama geceleri çok zor uyuyorum eşime sarılmışım karnım ı sırtına dayamışım miniğim geceleri çok tepiniyor vurup duruyormuş beni uyandırıyor aşkımm kalk bu çocuk vurup duruyor bişi var diye ayy ne vursun napimmm dedim
Kızlar başka bebekleri hisseden artık babalar var mı...Bizimki hala hissetmedi...Yalnız bizim oğlanda çok uyanık...Tekmeliyor tekmeliyor beni karnıma bakınca ben veyada elimi koyunca kesiyor...Bakmayınca yine başlıyor...Aynısını babasınada yapıyor...Böyle giderse diyorum eşime anca sen bu bıdığı kucağına alınca hissedeceksin hareketlerini...
bizim babamızda hissediyor canım hatta gece eşime sarılmışım bende tekme atınca eşimde hissetti elini koymasınada gerek kalmıyor artıkdısardanda görünüyor bebş karnım kasıldığında
bencede yaramamıs erkeklere babalık..cocuğun bişeyimi var diyor karnındaki cocuğa ne yapabileceksen
Seninkide bir hoş yani canım...Hepsi ayrı tür bu erkekler vallah...Biz ne yapalım ozaman...Zaten uyuyamıyoruz geceleri birde miniklerin tekmeleriyle dalmışken uyanıyoruz...
Kızlar başka bebekleri hisseden artık babalar var mı...Bizimki hala hissetmedi...Yalnız bizim oğlanda çok uyanık...Tekmeliyor tekmeliyor beni karnıma bakınca ben veyada elimi koyunca kesiyor...Bakmayınca yine başlıyor...Aynısını babasınada yapıyor...Böyle giderse diyorum eşime anca sen bu bıdığı kucağına alınca hissedeceksin hareketlerini...
Ne kadar güzel canım yaaa...İnşallah bizim babamızda hisseder...Çok meraklı ama bıdık oynuyor daha şimdiden bizimle...
canım benim bebişimin hareketli olduğu saatler var o zmanı yakalıyor babamızdadaha hiç mi hissedemedi?
kızlar tanıdık geliyor mu size bir yerlerden
kızlar tanıdık geliyor mu size bir yerlerden
herkese selamm güzel annelerrr ve bebişlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?