2011 Nisan Anneleri

sorma canım benim oğlus gece 11 -12 arası cok hareketli birde sabah öğlen uyuyor galiba..doğduktan sonra işim cok zor anlaaycagın sabah namazı kalkacak oğlusum

çok güldürdün beni tatlımmm

bende kalabalık aile yi seviyorum Allah izin verirse ben 3 tane diyorum ama kısmet hayırlı evlatlar yetiştirebilirsek gücümüz de yeterse 5 tene yaparım

canım süprrr yaa çok güldümm ayyy babalık yaramadı mı bu erkeklere biii garip oldular bende anlatayım tabi ben güülmedim uyandırdığında ama geceleri çok zor uyuyorum eşime sarılmışım karnım ı sırtına dayamışım miniğim geceleri çok tepiniyor vurup duruyormuş beni uyandırıyor aşkımm kalk bu çocuk vurup duruyor bişi var diye ayy ne vursun napimmm dedim

bende kalabalık aile yi seviyorum Allah izin verirse ben 3 tane diyorum ama kısmet hayırlı evlatlar yetiştirebilirsek gücümüz de yeterse 5 tene yaparım

ayyy tatlım maşallah negüzel geniş aile bende 3 çocuk diyenlerdenim nede olsa şimdi 3 demesi kolay geliyor

ayy canım sizinkide süpermiş bu adamlar hep böyle desene

çok güldürdün beni tatlımmm

Vallah sinirli sinirli uyanıyorum o horlama sesine...Dürtüyorum...Sesleniyorum herifin bana dediklerine bak...Bir kere yine uyandırdım adam beni yataktan kovdu...Aldım yorgan geçtim oturma odasına ağlaya ağlaya uyumuşum...Sabah kahvaltı ederken soruyor ne bu tiripler diye...Başladım yine ağlamaya...Akşam yataktan kovdun beni dedim birde inanmıyor...Hatırlamıyorki...

bencede yaramamıs erkeklere babalık..cocuğun bişeyimi var diyor karnındaki cocuğa ne yapabileceksen

Seninkide bir hoş yani canım...Hepsi ayrı tür bu erkekler vallah...Biz ne yapalım ozaman...Zaten uyuyamıyoruz geceleri birde miniklerin tekmeleriyle dalmışken uyanıyoruz...

Kızlar başka bebekleri hisseden artık babalar var mı...Bizimki hala hissetmedi...Yalnız bizim oğlanda çok uyanık...Tekmeliyor tekmeliyor beni karnıma bakınca ben veyada elimi koyunca kesiyor...Bakmayınca yine başlıyor...Aynısını babasınada yapıyor...Böyle giderse diyorum eşime anca sen bu bıdığı kucağına alınca hissedeceksin hareketlerini...

bizim babamızda hissediyor canım hatta gece eşime sarılmışım bende tekme atınca eşimde hissetti elini koymasınada gerek kalmıyor artıkdısardanda görünüyor bebş karnım kasıldığında

bizim babamızda hissediyor canım hatta gece eşime sarılmışım bende tekme atınca eşimde hissetti elini koymasınada gerek kalmıyor artıkdısardanda görünüyor bebş karnım kasıldığında

Ne kadar güzel canım yaaa...İnşallah bizim babamızda hisseder...Çok meraklı ama bıdık oynuyor daha şimdiden bizimle...

bencede yaramamıs erkeklere babalık..cocuğun bişeyimi var diyor karnındaki cocuğa ne yapabileceksen

valla çıkarıp sorucam heralde neyin var yavrum diyebii tiripler bizimkide sanki hamile olan o bi naz

Seninkide bir hoş yani canım...Hepsi ayrı tür bu erkekler vallah...Biz ne yapalım ozaman...Zaten uyuyamıyoruz geceleri birde miniklerin tekmeleriyle dalmışken uyanıyoruz...

canımm eğer bu çocuk olayı erkeklere verilseydi vayyy halimize hayat yaşanmazdı artıkdüşünemiyorum maşallah herşeye yetiyorzzzz yaşasınnnn kızlarrrgaza geldim...

canım sizin bıcırık size oyun yapıyorne oyuncu bu veletler bizim kide öyleydi dokunduğun an duruyordu eşim yeter beni çağrıma dyrdu miniğim oyundan sıkıldı galiba son bir haftadır ben varım diye tepinyor karnımı açınca drek dürttüğünü görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…