2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar,
bende uzun zamandır bakmıyordum bu gün bi açayım dedim oooo çok değişmiş burası ama artık hergün aranızdayım kısmet olursa:)bizde bugün 25+4 ü bitirdik kızıma kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum:)rabbim bizleri ve meleklerimizi korusun inş.

eşimde bana çok kızıyo şu internete bakıp durma diye gerçekten insanı çok korkutuyo yaa.aslında herşey kısmet ama bi türlü kalbimize söz geçiremiyoruz seni çooook iyi anlıyorum.annelik heralde bubişey oluverecek diye ödümüz kopuyo.sana şunu söyleyim o iki arkadaşımdan birinde açık 4 haftaydı onun bebişi de maşallahevet erken doğum yaptı 36 hafta galiba.ama sağlıklı ve çok iyi.ki doktorun da demiş 10 gün açık önemli değil.bi ara hep bu konuda konuştuk onlarla da ordan biliyorum.1 hafta 10 gün normal diyorlar.eminim evdeyken açığı da kapatmışsındır.hiç canını sıkma stres de etkiler.kendini yorma.ye iç yat

ben çıkıyorum hanımlar adam yemek yemek diye başımın etini yiyor sonrada sinemaya gitcez görüşürüz iyi bakın kendinize

cnm fazla araştırma yapmak da iyi değil..inş.birşey olmayacak,hem bak güzel bakmışsın prensesine
merak etme annesi herşey yolundadır,o da çok iyi olacak,doktorun kendine dikkat etmen için uyarmış seni,sende dinleniyorsun beslenmene de dikkat ediyorsun,meraklanma çok güzel olacak herşey..

kızlarr daha fazla duramıycam sol kaburgam kötüleşti şöyle eğilerek yazdıkça daha kötü oluyor çıkmam lazım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlar

kızlar biz çıkıyoruz eşim gelicek birazdan beni almaya.burayı kapatmazsam hazırlanamıcam.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın görüşürüz

evet tatlım ben de öyle düşünüyorum ama bir kez daha anladım ki doktor kontrolleri gerçekten çok önemli. ve sık olması gerekli çünkü 2 hafta önce gayet iiydi. 2 hafta sonra bu çıktı. eğer 2 ay sonra gitseydik belki iş işten geçecekti.

oyy maşallah. seninki anneci olacak ne de olsa erkek. benimki tamm babacı. benim de karnım dışardan dalgalanıyor ay insanlardan utanmaya başladım dansöz gibi habire dalga dalga gören bilen bilerek yapıyorum sanacaksalıya az kaldı hadi bakalaım

yok tatlım olabilir tabi hep şımarıklarla karşılaştıysan genelleme yapman normal. olabilir tatlım hiç sorun değil

selam kızlar bıara maydanozla lahananın yenmesinin iyi olmadığı yazılmış bende bıkacgundur azda olsa maydanoz yiyorum unuttum vallahi böle kötü etkisi oldugunu.bi sorun olurmu acaba dıye endişelenmeye başladım...

Hoşgeldin cnm... öyle cee yapıp kaçma ama
cnm benim..maşllah bebişin iyi..sıkıntılı günler hiç bitmez cnm... En az hasarla atlatmak en önemlisi...
cnm özel olrak doktorumu aramıştım... Sonuçta 1 demet yemiyosun dimi maydonoz... Pişmişse hiç bi sıkıntısı yok..için rahat olsun

Kız isimleri:Talya, Zeynep, Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü, İlayda, Elçin, Minel, Arzum

Erkek isimleri:Emir, Cem, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Yağız, Yiğit, Emre, Kağan, Mert, Görkem, Burak, Meriç, Berke, Kutay, Tuna, Baran, Efe, Onur, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Arhan, Bora, Canberk, Dağhan, Rüzgar, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Armağan, Derin, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Ali, Polat, Göktürk, Serhan, Ege, Utku, Berkay, Güney,Kuzey,Aras

ne dansözü canım hamile oldğun belli değilmi hala alemsin vallayazık eşimde tekmeden sonra kabus görmüş rüyamda bebek doğuyor sapsarı bir cocuk rus gibi diyor biliosun ben esmerim eşimde sarışın sayılmazbu bebek benim degil diycekken eşim bir de bebeğin gözleri şaşıymıs nie böyle diye bana bakmış benimde gözlerim şaşıymıs bebek bana benziyormus yanicok güldüm sabah ben buna hiç doğru dürüst rüya görmüyo adam ya bir bıyıklı gözlüklü görüyor bir şaşı

KIZLAR MAŞALLAH DİYİN 5 ÇEŞİT YİMEK ETTİM..ŞİMDİ SIRA TATLIDA..KAYINPEDERİM BİZDE YİCEK..ANCA BİTTİ İŞİM TATLIYIDA HEMEN YAPARIM AZ UĞRAŞTIRACAK AMA OLSUN...

çok sağol canım. yatıp kalkıp dua ediyorum. evet çok dikkat ediyorum süt ve yumurta sayımı arttırdım ve tabi balık. artık alllaha emanet

sağol tatlım ya:13:gerçekten insan güzel şeyler duymak istiyor bazen. artık internetten sadece haftamı okuyacağım başka birşey araştırmayacağım söz verdim kocişe. böyle örnekleri duymak beni cesaretlendiriyor. Allah uzun ömür versin o bebişlere de. evet aynen yiyip içip yatıyorum. enerji sarfetmeyeyim diye yerimden bile kalkmıyorum doğru düzgün. herşey güzel olacak inanıyorum

çok sağol canım ayyy bugün iiki yazmışım buraya valla hepiniz nasıl moralimi düzelttiniz anlatamam. keşke 1 haftadır yazsaydım

selammmmmmmmmmmm kızlar biz geldik oğluşumla bana ciciler aldık hep onamı alıcaz ya hamile pant. ve tunik aldım yaaa ne kadar rahatmışbu pant. neden geç kaldım almakta dedim geçmişi okumadım ama esram yemek yapmış mesajını okudum esracıımm maşallah ne kadar hamaratsın:92: eşin yaşamışş

ayyy Allah iyiliğinizi versin. Nasıl güldüm anlatamam. Komşular kafayı yemiş evde tekbaşına gülüp duruyo diyeceklerçocuk behlüle mi benziyormuş yoksageçen bıyıklıydı şimdi şaşı. yoksa sen tüm yorganı üstüne alıp eşini açıktamı bırakıyosun adamcağız da sabaha kadar şaşı bıyıklı uğraşıp duruyor tabi

arkadaşlar e bebek te kraft ın travel sistem arabaları anakucaklı 549,00 dan 399,00 a inmiş haberiniz olsun card finansınız varsa 7 taksit yapıyorlarmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…