- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.201
bak senin ki kıpır benimki değil işteCnm sağlıklı olsunlarda yeter dediğim gibi özledim sanırım bahaneler arıyorum haftaya çarşamba gidicez inş...salıda olabilir..bakalım..çok özledim ama bebişimi... Nasılsın bu arada varmı bi yaramazlık..
aman çabuk geçsin artık zaman ya ay bide gittiğimiz her yerde her ortamda daha nekadar kaldı demeleri yokmu daha da sıkıyor insanı püüfffff
Cnm bebiş odan için ne düşünüyosun...
cnm şimdilik bebiş için oda düşünmüyorum bu arada çok fena yarama bastın ben sana özelden bi msj atayım cnm şimdilik yanımda parkyatak alcaz inşallah öyle yani...
tamam cnm..özel at..ben park yatak aldım..işte eşim inş verirse siparişi çok zor ya sürekli mobilyacısı işte ihmalkar..bi gelse dolabı çok işim çıkıcam... Ve belki onlarla uğraşmaktan zaman daha çabuk geçicek
evt cnm haklısın ben su yıkanacakları yavaş yavaş yıkasam diyorum artık ütülemesi falan anca olur bide bu arada ayın 13 ünde sağlık bakanlığına alım var ayyy inşallah tayinim çıkarda giderim buralardan hayal etmesi bile çok güzel ya ne güzel olurdu hmn işe başlayıp doğum iznini alırdım falan düşünmesi bile çok güzel ya hayırlısı olsun ne diyim??
cnm yanlış bilmiyorsan sueylülde hemşire..onunda böyle işle ilgili bi uğrşı var... mesela işe başlarsan tayin falan..nasıl olcak..nereye çıkabilir..eşinle falanmı gidiceksin.. ay çalışmak güzel ama bu değişiklikler yorucu olur herhade
aaa öylemi sueylul görünmüyor ortalıkta işi falan var herhalde gelsinde bi sorayım,bu arada kadrolar daha açıklanmadı bi açıklansa istediğim bikaç yer var zaten oraları yazcam eşim inde çalışabileceği yerleri yanii eşimde transfer isteyebiliyor iş yerinden bakalım ya hayal kurması güzel inşallah hayırlısı olur oğluşumuz şansıyla gelir...
inş cnm hayırlısı olsun..bizim oğlanın şansı diyelim..eşim bi marketten visa karta alışveriş yapmış o dönemdede bu karta yapan otomatikmen çekişile giriyomuş..500 kişiye bin tl verdiler çeklişle şansa bizde çıktık...bu gün yarın kart gelir bin tl eğerinde..şok olduk ama bize ciklet bile çıkmazken...bakalım.. hayılısı
bu arada forumda pek cimri..10 dak 1 özel atabiliyomuşuz
ay valla ne güzel ya bu arada uras ın anlamı şans talih mutlulk hepte inşallah oğluşumuz şansıyla gelir diyoruz bakalım hayırlısı bi sağsalim gelsinde o da yeter bize...Güle güle harcayın cnm inşallah bundan sonrada şansınız boooool olur...
inş cnm garip bişey oldu bu günde..eşim iş değişikliği yapmayı düşünüyo..bilg uzmanı kendisi bayisi teknik sevis bilg satış vs işte güvenlik sistemleri..o tar işlerle uğraşıyo ama verdiği emek karşılığında beklediği verimi alamıyo.. yanında çalışanlardan 1ini çıkardı vs vs..çok şükür hani bi darlığımız yok bizim.. şimdi devretmeyi düşünüyo.. niyeti bbsının yanında çalışmak.. en doğru karar bence çünkü kayınpederimiz müteahhit... eşimde zati başına geçicekti işlerin ama baba biraz kuralcı olduğu için eşimde rahatından istemiyodu daha..ama artık işi öğrenip ciddi ciddi bişeyler yapması gerekiyo.. bakalım ben çok sevindim bu duruma açıkcası hiç bi burukluk olmadı..
evt cnm ya ne güzel öyle bi fırsatı varsa hem insanın kendi işi gibisi yok ya istediği saatte gitme-çıkma şansı var herşeyden önemlisi bnm eşim özelde çalışıyor dr saatini bile ona göre ayarlamak zorundayız mecbburen herseferinde akşam 5 ten sonra gidiyoruz dr a sabahtan gel tahlil falan yapılacak dese elimecbur yalnız gitcem çok zor yanii neyse hayırlısı olur inşallah sizin için zaten kaybedecek bişeyi yok herhalde umarım daha da iyi olur herşey...
inş cnm..hyırlı olur... artık sıksın dişini öğrensin babadan işi.. zati 70 ysşına kadar çalışacakmış şurda ne kaldı kayınpederimin emekliliğine 20 senetabi işin şakası..rahat iş..zaman kavramı yok..9-10 da kalk git işe..bakalım bizi neler bekliyo...daha doğrusu eşimi.. hayırlısı olsun
aman öğrenir ya dediğin gibi sıksın biraz dişini napcan hem emekliliğide az kalmış:) Valla en azından işe geç kaldı geç kalcak yada izin alamayacak gibi stresi yok o bile yeter yani bence hayırlısı olsun artık...
cnm bana müsade...uyku bastıerken geldi ama biz erken başladık bu sabahlama işine..diğer topiklerde 30. haftadan sonra başlmışlardı..artık yarın devam ederiz...kusura bakma....AEO.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?