2011 Nisan Anneleri

ooo maşallah 6, gelin hıı? ben ilk gelinim bekar bi kaynım var. benimkide tuhaf hem ilk gelinim hem küçük gelin olcam çünkü kaynım eşimin abisi. aslen nerelisiniz cnm?

en küçükleri benim ya birde kayınbabamın yiğeniyim kıymetliyim onun için :)))

bizde bekar yok nerdeyse ilk torunlar evlenecek yaşta :))))

aslen bende eşimde çorumluyuz canım hiç gidip görmüşlüğümüz yok ama eşimin anneside benim annemde kırıkkaleli kaynanamlar kırıkkalede kalıyolar yani

sen nerelisin?

ben yozgatlıyım, eşim çankırılı. severek mi evlendin?

ben yozgatlıyım, eşim çankırılı. severek mi evlendin?

yok canım anlaşarak evlendik biz:)))
şöyle oldu benim aklımda hiç evlilik yoktu her gelene hayır dedim istemiyorum bir gün eşimin ailesi eşimle beraber bize geldiler zaten akrabalık da var sonra niyetleri belliydi zaten biz eşimle birgün yarım saat sohbet ettik ve evleneceğim insan olduğunu anladım ve hiç ummadığım bi anda olur dedim iyiki demişim aşk sonradan geldi ilk evlendiğim günden daha çok seviyorum ve daha çok mutluyum benim bu düşüncelerim aynen eşim içinde geçerli o da ailesinin evlen baskılarına yenilip gelmiş nasıl olsa kızı beğenmedim der kurtulurum demiş ama öyle olmadı 3ay içinde nişanlanıp evlendik rabbim herkese nasip eder inş. :Saruboceq: rabbim nazardan saklasın mutluluğumuz daim olur inş.

peki sen?

kızlar bugünkü yazılarınızı okumadan önce size güzel bir haber vermek istiyorum..................bebişimin kalp atışlarını duyamasamda o minik ve hızlı hızlı atan pıt pıtlarını gördüm.....kaydirigubbakcemile2...........çoooook güzeldi yaaaa.sositososito...herşey şuana kadar güzel gitti umarım bundan sonrada tüm anne adaylarıyla birlikte benimkide güzel sonuçlanır...sat a göre 7+6 usg ye göre 7+3 günlük hamileyim........bayram sonrası kontrolüm var ......şimdiden sabırsızlandım valla....

rabbim bayramdan sonra da güzel haberlerle gelmeni nasip eder inş :Saruboceq:

gözün aydın canım darısı benim başıma bende pazartesi gidecem

benimkide senin hikayene çok benziyo. bizde görücü usulu ewlendik. eşimin teyzesi ablamla aynı binada oturuyo. ben ablama gidip geldikçe beni görmüş beğenmiş kaynanama söylemiş bi kız var diye tabi oda eşime (buarada eşime tam 5 sene kız aramışlar ama kimseye içi ısınmamış benimkinin) söylemiş oda gidelim ama bu son buda olmazsa abime kız bakın ben ewlenmicem demiş. neyse konuyu ablama anlatmışlar oda annemlere söyledi. ben ilk başta sakın dedim gelmesinler ben ewlenmeyi düşünmüyorum, annemler ısrar etti tmm gelsinler bii bak beğenmezsen gene yok dersin diye. bii geldiler tam geldiler eşim bana bende eşime o anda aşık oldum, ikimizinde ağzı dili bağlandı resmen. birz uzun oldu ama idare et.

çok sevindim cnm benim gözün aydın. bende p.tesi gitcem dr a bende kalp atışlarını görmüştüm bu sefer dinlicez inş bakalım.:CüvCüv:

böyle mutlulukları uzun uzun okumak güzel canım Rabbim mutluluğumuzu da bu mübarek ayda meleklerimizle taçlandırdı bi ömür böyle gider inş.

tanışıp sevgili olarak evlensek belki bu kadar olmazdı.(neyse nazar değmesin dilimizi ısıralım kaydirigubbakcemile3)

ewt haklısın aman nazar değmesin 1seneyi doldurduk kuzum bize yıl dönümü hediyedi oldu

Bende sürekli hapşırıyorum hergün,benim gibi olan var mı hamilelikte başladı.

cnm bende seninle aynı durumdayım.sürekli hapşırıyorum.
bak bende merak ettim neden acaba?

ooo maşallah 6, gelin hıı? ben ilk gelinim bekar bi kaynım var. benimkide tuhaf hem ilk gelinim hem küçük gelin olcam çünkü kaynım eşimin abisi. aslen nerelisiniz cnm?

cnm bende senin gibiyim ilk gelinim hemde küçük gelin.benimde kaynım büyük.hemde baya büyük :)

gözünaydın cnm ne güzel rabbim o pıt pıtları duymayıda nasib eder inşallah.sağlıkla kucağınıza alırsınız.

kız tesadüfün bu kadarı bizde ilk evlilik yıl dönümümüzde öğrendik hamile olduğumu bizede dünyanın en güzel hediyesi oldu

hakikaten tesadüfünde bukadarı. bu arada seninle adet tarihlerimiz arasında 1 gün var ama senin doğum tarihinde 14 nisan yazıyo, benimki 10 nisan. doktor mu tarih çıkardı sanafisfisfis

hakikaten tesadüfünde bukadarı. bu arada seninle adet tarihlerimiz arasında 1 gün var ama senin doğum tarihinde 14 nisan yazıyo, benimki 10 nisan. doktor mu tarih çıkardı sanafisfisfis

yok canım ben hesapladım ben 5temmuzda adet oldum 8-9temmuzda hamile kalmışım kendi hesabıma göre bakalım p.tesi dr.um ne diycek ona sorarım

yok canım ben hesapladım ben 5temmuzda adet oldum 8-9temmuzda hamile kalmışım kendi hesabıma göre bakalım p.tesi dr.um ne diycek ona sorarım

nette otomatik hesaplayıcılardan bi hesaplasana. hem adetin düzenliyse adetten başlayarak sayarsan 12 ile 17. günler arası yumurtlama dönemleri. 8 yada 9unda kalman çok küçük bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…