2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız

radyasyondan konuşmuşsunuz o mevzu benimde aklıma takılıyo yaa cep tel kullanmıyorum zaten ama bilgisayar sürekli yanımda kucağımda akşama kadar ondan çekiniyorum biraz ama evime gidince kullanmıycam nasıl olsa evde internetim yok öyle teselli ediyorum kendimi

bugün benimde biraz mide bulantım var birazda baş dönmem var zaten yemekle hiç aram yok süt ürünleri de yemiyorum meyve hak getire (( kendimi bebeğime karşı çok kötü hissediyorum yaaaa hele ilk ay günde 1öğün bi çeşit yemek ya yedim ya yemedim vicdanım sızlıyo yaaa p.tesi dr.a söylüycem bende istiycem vitamin ilaçları

hoşgeldin canım bazen insan kendi kendinede nazar deyebiliyor

valla kızlar yakın zamanda çevremdekiarkadaşlar ilk zmanlarında hep turşu yediler erkek bebekleri oldu,boşverin bzizim bebİşlerin cinsiyeti zaten anne karnına düştüğü nada belli oluyor hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlarda,ama benimde gönlümden kız geçiyor:)bizim ailede kuzenlerimin hep oğlu var eşimin tarfıda öyle 3 görümceminde çocukalrı erkek son nesilde dayısının 2 oğlu vardı onların kızları oldu onun harici hep erkek sülaleye kız lazım ,ama eşimde tek erkek çocuk olduğu için erkek beklerler.M ben erkek çocuk görmekten sıkıldım memlekete gidince bz<im kız ortalığı şenlendirir bıcır bıcır:)

benimde dünden beri midem çok bulanıyor akşam yemk bile yiyemedim meyve yedim süt içtim bulantı haricinde midemden yukarım içim yanıyordu ağrıyordu ne yapsam geçmedi uyuyana kadar öldüm gece bi ra tuvalete kalktım ayağa kalkınca başlıyo gene ,sonrasında gene uyuyamadım çok bulandıııııııııııı.bana bulaşık makinesinin kokusu çok dokunuyor içini açınca nefesimi tutuyorum,çubuk kraker falan bende işe yaramıyorrrrrr

aynen tatlım ya sadece makina değil ben bulaşıkları görünce içim dışıma çıkıyor onları sudan geçirmek bile işkence bebiş için katlanılıyor işte ben kuru ceviz incir yiyiyorum bastırıyor midemi bi o iyi geldi bide naneli olips

o bulaşık makinesinin kokusu beni de çok rahatsız ediyo yaa nasıl iğrenç bi koku nefesimi tuta tuta koyuyorum içine kirlileri hemen çabucak kapatıyorum makine yıkama deteryanıyla da yıkadım 2tane koku giderici var ama banamısın demiyo ya biz çok aşırı hissediyoruz kokuyu yada gerçekten çok fazla kokuyolar

makine kokuyor diyen bir ben değilmişimkaydirigubbakcemile3delikafadulden

makine kokuyor diyen bir ben değilmişimkaydirigubbakcemile3delikafadulden

her konuda olduğu gibi bu konuda da yalnız değiliz canım sadece makine koksa iyi yaaa herşey kokuyo bana ev kokuyo mutfak kokuyo yıkadığım temiz çamaşırları bile bunlar kokuyo diye tekrar yıkıyorum iyiki eşim kötü kokuyo gibi gelmiyo valla bi onun kokusundan rahatsız değilim canım kocam benimmmm ter kokusuna zaten tahammülüm yoktu hele şimdi insanlarla tokalaşmak bile istemiyorum yaaa kafayı yiycem

ayyy canım benim bu günlerde geçecek inş.:Saruboceq: bu arada arkadaşım kaç ay ayrı yattı bende ondan korkuyorum inş. eşimden tiksinmem :Saruboceq:

evet bu makine olayında yalnız olmadığımı bilmek iyiymiş eşim diyor aBArtıyorsun psikolojik seninki inandıramıyodum:)bana da kıyafetler kokuyor bir kere giydikten sonra yıkıyorum ikinciye giymeye kalkınca çok kirliymiş gibi kokuyor.aynen evde durmak istemiyorum dışarda açık hava iyi geliyor.bazen kendi kokumdan bile rahatsız oluyorum.eşim sigarayı artık balkonda içiyor akşam gelmiş sigara içtikten sonra bi sarilim diyor nasıl sigara kokuyor hemen kendimi geri çektim sigara içipte mi sarılmaya geliyon dedim,iyi bi daha gelmem diye küsüyomuş gibi yapıyo bun lar bizi nazlıyacağına biz bunları nazlıyoruz ya

evet tatlım yaaa biz kocaları nazlıyoruz habire benimkide aynı offff offffffffffffffffffffffffffff

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

selam kızlar 4 gün ayrı kaldım sizlerden hepinizi merak ettim
ne var ne yok
herkes kokulardan şikayetçi
evet ben de şikayetçiyim maske takıp gezesim var
herşey kokuyo kocacım hariç

evet tatlım yaaa biz kocaları nazlıyoruz habire benimkide aynı offff offffffffffffffffffffffffffff
valal filmlerdeki gibi bekliyodum karıcım aman kıpırdama otur yat sen bişey yapma falan nerdeeeeeee hiç aynen devam ediyoruz eski hayatımıza hala sofradan tabğını kaldırmdan gidiyor bi yardım edim yok hala ayağına hizmet bekliyor,ben hamile olduğumu nazlanmadığım için anlamadım valal eski ben gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…