- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.941
Selam kızlar nasılsınız??? Ben okuldan yeni geldim bugunkü mesai bitti... Kızlar kendi kendime nazar değdiriyorum sanırım ne zaman bulantım yok benim desem ertesi gün ölüyorum bulantıdan :/ Çok kötü geçiyor diycem bundan sonra taktik değiştircem kaydirigubbakcemile3
kızlar ben doktora gidiyorum dua edinnn herşey iyi olsun
benimde dünden beri midem çok bulanıyor akşam yemk bile yiyemedim meyve yedim süt içtim bulantı haricinde midemden yukarım içim yanıyordu ağrıyordu ne yapsam geçmedi uyuyana kadar öldüm gece bi ra tuvalete kalktım ayağa kalkınca başlıyo gene ,sonrasında gene uyuyamadım çok bulandıııııııııııı.bana bulaşık makinesinin kokusu çok dokunuyor içini açınca nefesimi tutuyorum,çubuk kraker falan bende işe yaramıyorrrrrr
benimde dünden beri midem çok bulanıyor akşam yemk bile yiyemedim meyve yedim süt içtim bulantı haricinde midemden yukarım içim yanıyordu ağrıyordu ne yapsam geçmedi uyuyana kadar öldüm gece bi ra tuvalete kalktım ayağa kalkınca başlıyo gene ,sonrasında gene uyuyamadım çok bulandıııııııııııı.bana bulaşık makinesinin kokusu çok dokunuyor içini açınca nefesimi tutuyorum,çubuk kraker falan bende işe yaramıyorrrrrr
o bulaşık makinesinin kokusu beni de çok rahatsız ediyo yaa nasıl iğrenç bi koku nefesimi tuta tuta koyuyorum içine kirlileri hemen çabucak kapatıyorum makine yıkama deteryanıyla da yıkadım 2tane koku giderici var ama banamısın demiyo ya biz çok aşırı hissediyoruz kokuyu yada gerçekten çok fazla kokuyolar
makine kokuyor diyen bir ben değilmişimkaydirigubbakcemile3delikafadulden
ayyy canım benim bu günlerde geçecek inş.:Saruboceq: bu arada arkadaşım kaç ay ayrı yattı bende ondan korkuyorum inş. eşimden tiksinmem :Saruboceq:her konuda olduğu gibi bu konuda da yalnız değiliz canım sadece makine koksa iyi yaaa herşey kokuyo bana ev kokuyo mutfak kokuyo yıkadığım temiz çamaşırları bile bunlar kokuyo diye tekrar yıkıyorum iyiki eşim kötü kokuyo gibi gelmiyo valla bi onun kokusundan rahatsız değilim canım kocam benimmmm ter kokusuna zaten tahammülüm yoktu hele şimdi insanlarla tokalaşmak bile istemiyorum yaaa kafayı yiycem
evet bu makine olayında yalnız olmadığımı bilmek iyiymiş eşim diyor aBArtıyorsun psikolojik seninki inandıramıyodum:)bana da kıyafetler kokuyor bir kere giydikten sonra yıkıyorum ikinciye giymeye kalkınca çok kirliymiş gibi kokuyor.aynen evde durmak istemiyorum dışarda açık hava iyi geliyor.bazen kendi kokumdan bile rahatsız oluyorum.eşim sigarayı artık balkonda içiyor akşam gelmiş sigara içtikten sonra bi sarilim diyor nasıl sigara kokuyor hemen kendimi geri çektim sigara içipte mi sarılmaya geliyon dedim,iyi bi daha gelmem diye küsüyomuş gibi yapıyo bun lar bizi nazlıyacağına biz bunları nazlıyoruz ya
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenevet bu makine olayında yalnız olmadığımı bilmek iyiymiş eşim diyor aBArtıyorsun psikolojik seninki inandıramıyodum:)bana da kıyafetler kokuyor bir kere giydikten sonra yıkıyorum ikinciye giymeye kalkınca çok kirliymiş gibi kokuyor.aynen evde durmak istemiyorum dışarda açık hava iyi geliyor.bazen kendi kokumdan bile rahatsız oluyorum.eşim sigarayı artık balkonda içiyor akşam gelmiş sigara içtikten sonra bi sarilim diyor nasıl sigara kokuyor hemen kendimi geri çektim sigara içipte mi sarılmaya geliyon dedim,iyi bi daha gelmem diye küsüyomuş gibi yapıyo bun lar bizi nazlıyacağına biz bunları nazlıyoruz ya
valal filmlerdeki gibi bekliyodum karıcım aman kıpırdama otur yat sen bişey yapma falan nerdeeeeeee hiç aynen devam ediyoruz eski hayatımıza hala sofradan tabğını kaldırmdan gidiyor bi yardım edim yok hala ayağına hizmet bekliyor,ben hamile olduğumu nazlanmadığım için anlamadım valal eski ben gibiyimevet tatlım yaaa biz kocaları nazlıyoruz habire benimkide aynı offff offffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?