2011 Nisan Anneleri

ayyy canım benim bu günlerde geçecek inş.:Saruboceq: bu arada arkadaşım kaç ay ayrı yattı bende ondan korkuyorum inş. eşimden tiksinmem :Saruboceq:

aaayyyy yoookkkk kocamdan ayrı yatamam ben akşama kadar işten gelmesini bile zor bekliyorum yaaaa inş. kokusundan tiksinmem çünkü bayılıyorum kocamın kokusuna iyice sokulur öyle yatarım ben (sıcak havalar hariç).opuyorumnanaktan

evet tatlım yaaa biz kocaları nazlıyoruz habire benimkide aynı offff offffffffffffffffffffffffffff

bu konudada yalnız değilsiniz benim eşimde öle pek bi nazlandı bu aralar. diyorum hamile olan ben nazlanan sen. yok biraz masaj yap, şuram ağrıyo buram ağrıyo, benim yapmam gereken herşeyi saolsun şu 1 haftadır o yapıyo.klava:

ben baştan onu böyle nazlamakla hata yaptım hep deidiler çocuk olunca da aynı ilgiiyi bekler ama ona ayırcak vaktin olmayacak arada sorun çıkar bebeği kıskanır dediler ,

valla ben çözümü buldum bana bi iş yapma diyor ama kendiside yapmıyor evi b.. götürecek sayesinde. diyorum sen yapmazsan ben yaparım bak temizlik kovasını kaldırırım süpürgeyi kaldırırım diyorum yapıyo o zaman ses çıkarmıyo geçen pazar bütün evi temizledi saolsun :)))))))))))) ama zorla yapıyo işte

ben hamileyim diye gözüne sokuyom bide git annen yapsın diyorum masaj filan isteyince sinir oluyor kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso ama ben söylemeden hiç bişeye yardım etmez bunkarda bu model işte ne yapıcan boshayallersmile

ben baştan onu böyle nazlamakla hata yaptım hep deidiler çocuk olunca da aynı ilgiiyi bekler ama ona ayırcak vaktin olmayacak arada sorun çıkar bebeği kıskanır dediler ,

ewt ya haklısın baştan yeni ewliyiz falan diye hevesle her şeyi yaptık alıştılar tabi her an aynı ilgiyi bekliyolar. ahh bu kocalar yok muuuu??? geçen gün diyorum keşke önce seni büyütüpte öle hamiş kalsaydım :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benim kocam da çok fazla yardım etmez de tencere falan kaldırma hızlı yürüme yavaş otur kalk yemeğini ye gibi şeyler söyler ama hayatım bana su getir meyve getir der.bende hamile olan benim sen bana hizmet edeceksin canım derim kalkar kendi alırdelikafadulden birde bana getitrir tabi :))))

KATARA_ANG kullanıcısından alıntı

zynp06 kullanıcısından alıntı
ewt ya haklısın baştan yeni ewliyiz falan diye hevesle her şeyi yaptık alıştılar tabi her an aynı ilgiyi bekliyolar. ahh bu kocalar yok muuuu??? geçen gün diyorum keşke önce seni büyütüpte öle hamiş kalsaydım

ayyy kızlar çok hoşsunuz dedikleriniz çok doğru ya hala algılamadıkları için bebişleri o yüzden nazlanıyorlar benimkide bu pazar bütün sülalesini iftara çağıracakmış :kedi: bide sen misafir sevmiyorsun diyor bende işten çıkıp gelicem ne yapcam bilmiyorum daha söylemedikte kimseyeCADIARZU

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden çok komik ya aferin valla aslında demek lazım bazen

aman cnm nasıl ağırlıcan sülaleyi hemile hemile. neyse umarım şaka yapmışdır. ne yaparlarsa yapsınlar yinede kıyamıyolar bize. bizde geçen iftara gittik dayımlara orda sofraya yardım ediyim dedim hemen kaş göz işareti otur diyo. eve gelincede kızdı niye iş yapıyosun diye. bende dedim evde sana hizmet ederken ii ama dimi? tek tepkisi o ayrııı

benim kocam da bu sene kimseyi çağırmayalım diye kendisi dedi zaten kalabalığız sadece kardeşler bir araya gelince 30 kişiyiz naparım valla bigün akşama kadar ev temizle ertesi gün yemek yap hizmet et ertesi gün yine evi temizle sonra tabi aslı hasta olsun 1ay ceremesini çeksin valla bayramda napıcam bilmiyorum bayramın ilk günü herkes bize gelirde:uhm:

deyince yapıyolar işte ay şunu yap bunu yap dedikten sonra ne anlamı varki kalk yap işte durumumu biliyosun dimi ama yok nerdeeeee, belki karnımız büyüyünce anlar ve farkına varırlar.

kayın validenlemi oturuyosun tatlım. bayramın ilk günü herkes bize gelir demişsinde.

deyince yapıyolar işte ay şunu yap bunu yap dedikten sonra ne anlamı varki kalk yap işte durumumu biliyosun dimi ama yok nerdeeeee, belki karnımız büyüyünce anlar ve farkına varırlar.

kim bilir belki dee anlarlar.

demeden hiç biri yapmıyo nasılsa erkeklerin hamurunda var hizmet beklemek bizde diyelimde yapsınlar yapacak bişey yok

birde şeye sinir olurum evde süt dökmüş kedi hayatım canım cicim başkalarının yanında höööttt hüüüttt falan acayip gıcık olurum Allah tan benim kocam öyle değil evde nasılsa başkasının yanında da öyledir laf eden olursa da o benim herşeyim ondan başka kimim var tabiki yapıcam edicem der

yok canım şaka değil çağıracak ben yaparım yemekleri diyor yaparda biliyorum ama ben toplayacağım arkasını o daha beter:umursamaz::umursamaz: bari erken gelipte yardım eden biri olsa

hımm anladım cnm 6 ay beraber 6 ay ayrı oda güzelmiş. bende aynı binada oturuyorum altlı üstlüyüz

6aydan da az geliyolar normalde de bu sene böyle ama çok şükür ikisi de iyi insanlar gözümün içine bakıyolar valla allah razı olsun birde ben son gelinim 6numarayım yanii

6aydan da az geliyolar normalde de bu sene böyle ama çok şükür ikisi de iyi insanlar gözümün içine bakıyolar valla allah razı olsun birde ben son gelinim 6numarayım yanii

ooo maşallah 6, gelin hıı? ben ilk gelinim bekar bi kaynım var. benimkide tuhaf hem ilk gelinim hem küçük gelin olcam çünkü kaynım eşimin abisi. aslen nerelisiniz cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…