2011 Nisan Anneleri

tek değilmişim yani. bakalım eltiler gelince nasıl olcak. olumunekankayizsmile böylemi oluruz, yoksa alsanaalsanasmile böylemi...

valla cnm benim kaynımın evlenmeye hiç niyeti yok gibi.zaten annesiylede yaşamıyo yanlız yaşıyo rahatı yerinde.

sevincimi paylaşan paylaşmayan tüm arkadaşlara teşekkürederim......bulantı yaşayan arkadaşlar bende sizdenim ama sabredin ben kızımda 14 - 15 haftalıkken rahatlamıştım az kaldı şunun şurası yaklaşık 2 ay delikafaduldenlaelaelaelaelae

bende geçmiş yılardakilerin topiklerini gördümde içine bakmak nasip olmadı bi ara bakayım. Önümüzdeki yıl bizde öyle oluruz heral.

bende sen gibi kalp atışlarını duyamadık gördük, makina o kadar gösteriyor sanırım. Doktor diyorki, kalpi atıyor, bende diyorumki yok ben bişey duyamadım hani diyorum. oda duyulmuyor, bak burda görünüyor dedi, iyicene baktım. vakum gibiydi ne güzeldi öyle, ah yavrum benim demişim. Eşimle ağzımız kulaklarımızda çıktık işte.

Bu arada hayırlı olsun canım.

ayyyy allah iyiliğini versin kız koskoca gülü nasılda çileğe benzettin kaydirigubbakcemile3 mide bulantısı,heyecanla beklenen bebişlerimiz için çarpan kalp çarpıntıları şimdi birde gözden mi olacaz yani senin gibi :uhm:

kızlar doktordan geldim
bebik 8 hafta 3 günlükmüş, geç yumurtlamışım.
doğum 10 Nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. videosunu cd ile verdi...
1 Ekim ikili test için gitcem...

kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan

gözün aydın canım inş bütün hamileliğin sorunsuz geçer (hepimizin ki tabii)

kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan

gözün aydın cnm
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasib eder inşallah.

bu arada hangi hastaneye gidiyosun.sende istanbulda oturuyosun sanırım.ben hala araştırma içindeyim.

gözün aydın cnm
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasib eder inşallah.

bu arada hangi hastaneye gidiyosun.sende istanbulda oturuyosun sanırım.ben hala araştırma içindeyim.

saol canım inşallah hepimize rabbim nasib etsin..

Gittiğim doktordan ve klinikten çok memnunum, tavsiye edebilirim.
Cankat Klinik - Op. Dr. Cihan ERDOĞDU
CANKAT Kadın Sağlığı Merkezi

kız o gül resmi allah iiliğini versin.:roflol: Hem benim cnm çok istedi çilek eşim bu gün getircekti ne oluyomuş ki?
canım bişeyi canın çok çekerde yemezsen ve elini biyerine sürersen çocuğun orasında lekesi çıkarmılş.mesela bi kadın canı dalak istemiş ye diye çok ısrar etmişlwer oda ben inanmam öyle şeylere ahada yüzüme sürüyorum elimi demiş çocuk doğduğunda yüzünde kocaman dalak varmış,ameliyatda yapmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…