- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.001
hAMİLE GÖRMEZ UYDURUR DEMİŞLER:)OLSUN GÜL RESMİ OLCAKSA RAZITYIM DÖVME GİBİ NE GÜZEL OLUR.kız o çilek değil kırmızı tomurcuk gül gül lekeli doğacak seninki:)))))
nette otomatik hesaplayıcılardan bi hesaplasana. hem adetin düzenliyse adetten başlayarak sayarsan 12 ile 17. günler arası yumurtlama dönemleri. 8 yada 9unda kalman çok küçük bi ihtimal
zeynep o çilek resmini kaldır bence canımız çekerse nerden bulcaz bak bebeğimizde çilek lekeli doğar sonra:)
tek değilmişim yani. bakalım eltiler gelince nasıl olcak. olumunekankayizsmile böylemi oluruz, yoksa alsanaalsanasmile böylemi...
kız ben 5eltiyle olumunekankayizsmile böyleyim siz bi eltiylemi olamıycanız
valla cnm benim kaynımın evlenmeye hiç niyeti yok gibi.zaten annesiylede yaşamıyo yanlız yaşıyo rahatı yerinde.
ozaman siz ondan ümidi kesin o kolay kolay ewlenmez
bende öyle diyorum bazen kızz olsa bana düşkün olur sonra erkek çocukta çok tatlı diyorum sağlıklı olsunda hepimizin geçen nisan 2009 çocuklarına baktım bebekliklerinden şimdiki hallerine kadar resim eklemişler çok tatlılar ya inş. bizde görürüz o günlerikaydirigubbakcemile5
kızlar bugünkü yazılarınızı okumadan önce size güzel bir haber vermek istiyorum..................bebişimin kalp atışlarını duyamasamda o minik ve hızlı hızlı atan pıt pıtlarını gördüm.....kaydirigubbakcemile2...........çoooook güzeldi yaaaa.sositososito...herşey şuana kadar güzel gitti umarım bundan sonrada tüm anne adaylarıyla birlikte benimkide güzel sonuçlanır...sat a göre 7+6 usg ye göre 7+3 günlük hamileyim........bayram sonrası kontrolüm var ......şimdiden sabırsızlandım valla....
kızlar doktordan geldim
bebik 8 hafta 3 günlükmüş, geç yumurtlamışım.
doğum 10 Nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. videosunu cd ile verdi...
1 Ekim ikili test için gitcem...
kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
gözün aydın canım inş bütün hamileliğin sorunsuz geçer (hepimizin ki tabii)
gözün aydın cnm
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasib eder inşallah.
bu arada hangi hastaneye gidiyosun.sende istanbulda oturuyosun sanırım.ben hala araştırma içindeyim.
saol canım inşallah hepimize rabbim nasib etsin..
Gittiğim doktordan ve klinikten çok memnunum, tavsiye edebilirim.
Cankat Klinik - Op. Dr. Cihan ERDOĞDU
CANKAT Kadın Sağlığı Merkezi
canım bişeyi canın çok çekerde yemezsen ve elini biyerine sürersen çocuğun orasında lekesi çıkarmılş.mesela bi kadın canı dalak istemiş ye diye çok ısrar etmişlwer oda ben inanmam öyle şeylere ahada yüzüme sürüyorum elimi demiş çocuk doğduğunda yüzünde kocaman dalak varmış,ameliyatda yapmamışlarkız o gül resmi allah iiliğini versin.:roflol: Hem benim cnm çok istedi çilek eşim bu gün getircekti ne oluyomuş ki?
gözden mi olacaz senin gibi? Anlamadımayyyy allah iyiliğini versin kız koskoca gülü nasılda çileğe benzettin kaydirigubbakcemile3 mide bulantısı,heyecanla beklenen bebişlerimiz için çarpan kalp çarpıntıları şimdi birde gözden mi olacaz yani senin gibi :uhm:
kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?