- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.501
Aynı şey bendede oldu...öyle ıvır zıvır şeyler aldım ki ama ihtiyaç hep...bende bi loğusa pabuç u aldım...resmini çeker koyarım kırmızı..ona uygun bi taç alıcam bende... Haftaya cumartesi yine gidicem pazara...doyamadım..
loğusa pabucu nasıl oluyo çok merak ettim.fotosunu koyunca bakarız artık.güle güle kullan canım ayrıca.
KIZLAR HADİ BU SEFER PEK SAHİPSİZ KALDI....
ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN---200
mesa:
gizamarben:YASİN
tiancu:YASİN
sarıssa:YASİN
hnk: YASİN
landsarc:YASİN
sueylul:YASİN
funmak:YASİN
dscoper:YASİN---200
rosaperle:
iklimya34:YASİN---100
bambik
murun84:
aysu87:YASİN---100
polyanna:
gulru37:YASİN---100
rana62:YASİN---200
balkupu:
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
fase2009:
cicibebe_cicianne:
prentane:
dreamer35:YASİN
happydays:
esteem:YASİN---200
bayans:YASİN
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
26 YASİN...
1600 TEFRİCİYE....
200 tane veriyorum cnm... Bitirirsen yine veririm...esra cnm banada yaz sayı vermiyorum senin gönlünden ne koparsa yaz nasılsa boool boll boş zamanım var okurum ...
bende 1 yasın alırım eger bıtmedıyse ve nr zamana kadar
200 tane veriyorum cnm... Bitirirsen yine veririm...
cnm 1 yasin veriyorum sanada...20 ocağa kadar cnm...
saol cnm çoktandır biri bana ödev vermemişti kendimi öğrenci gibi hissettim bi anda:))
naber cnm bu arada....nasılsınız...
saol cnm napalım ya iyi sayılırız işte sen nasılsın gezdinizmi bugun?
gezdim diyelim...tam öyle gezemiyorum ya...eskiden altını üstüne getirirdim herşeyi şimdi bi garip...e bebek mağazsına gittik işte..bebek arabalarına baktık.. yan yatma yastığı mama önlüğü aldık...eşim bi göz gezdirdi biraz zaman geçsin gelir alırız herşeyi dedi..ama çok yoruldum bebek çöküyo karnıma pıtı pıtı geziyorum...öyle işte
güle güle ullanın cnm aldıklarınızı iyi en azından bi değişiklik olmuştur sanada ya ben çok halsizim neden olabilirki anlam veremiyorum özelliklede yemeklerden sonra resmen uyuyacam diye kaybediyorum kendimi bugunden eşim yemekten sonra biraz çıkalım dedi tmmdedim valla gözlerim kapandı nasıl gidip yattığımı bile hatırlamıyorum yrn dr amcamıza gitcez anlatacam varya inşallah ters bişey yoktur bu arada servis için bugun aradık hastaneyi yılbaşı zammı yapılmış bizim gitiğimiz hastaneye muayene ücretine%60 doğuma %100 zam gelmiş ya sinir oldum valla...
çüşşşşşş nasıl%100 yadalgamı geçiyolr...cnm benim bu midem ağzıma gelcek..hadi hayırlısı beşlıyo bende arızlar:26: Sen hangi hastaneye gidiyosun...ve nekadar muayene doğum vs..
cnm ben burdaki bi özel hastaneye gidiyorum cnm muayene ücreti sgk lıya 40 lira doğum ise 600-800 lira arası olmuş ilk gitmeye başladığımda doğum için 140 lira demişlerdi sonra 250-300 e falan çıktı şimdide böyle dediler ya bencede çüüşşş yanii ...
KIZLAR ÇOK RİCAM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN BEBİŞİ...HANİ İKİZLER DEMİŞTİM YA KAPI SÜSÜ GÖSTERDİM VS..KAVİN DURU.. SAYFAYI BEĞENİP BİDE BU BEBİŞİ BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=419831117288
Facebook'a Hoş Geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?