2011 Nisan Anneleri

dünüs ben begendim yani e$im adina benim face yok,onun var:))

canım benim ilgin için sağol... Bişey dicem moralim çok bozul...kaburgam hafif ağrıyodu geçti..şimdide resmen boğazımda düğüm vs var.... Lokma takıldı sanki..onuda geç
alt tarafım böyle bi garip...özellikle sol tarafımda hani leğen kemiği varya ordaki kemik vs ağrıyo resmen ufak ufak... Offf

canim hamilelikte agrilar normal takma kafana Allahin izniyle birsey olmaz.benimde sol gögsümün altindaki gögüs kafesim batiyo sürekli,bazen kizimin basi tam du..yu bastiriyo semsert oluyo alt kisim geciyo bir süre sonra hepsi normal doktorum bana öyle diyo hamilelik sonucta hersey normal..

esracığım öncelikle moralini bozma senin anlattığın şekilde bnmde zaman zaman oluyor o bence reflüden kaynaklı bişey göğüste ağrı yanma gibi şikayetler ortaya çıkıyor çünkü internettende bakabilirsin takma kafana herşey yolundadır emin oll...

randevuyu yarına çektim...karnım büyüyo diemi bilmiyorum..yarın gitmem lazım artık 8.30 da kalkıcaz... Yoksa kabus gibi geçer şimdiden 3 kere zırladım

bu bebeşi beğenmemek mümkünmü çok şirin maşallah esrayağmur iki göğsünün arası bağrıyosa mide ağrısıymış benimde aynısı olmuştu doktorum gaviskon diye bi şurp verdi yanmalar için ama ağrı olması normal dedi mide sıkışıyomuş yukarda benimde kasık ağrımm bel ağrım çok var Allah hayırlara çıkarsın normaldir işallah

cnm bu leğen kemiklerim ağrıyo benim ya..oda huzursuz ediyo beni...karnım hafiften..büyo belki ondan ama çok kuruntu yaptım bu aralar..yazılanlardna sebeb... Of sinir oluyorum kendime...

cnm bu leğen kemiklerim ağrıyo benim ya..oda huzursuz ediyo beni...karnım hafiften..büyo belki ondan ama çok kuruntu yaptım bu aralar..yazılanlardna sebeb... Of sinir oluyorum kendime...

ya evet cnm ya kendini rahatlatacak bişeyler yap mesele papatya falan varsa iç bende bu akşam erkenden yatıp uyumaya kararlıyım o yüzden şimdi papatyamı içiyorum sonrasında ılık bi duş alıp yatcam bu arada senin kaçta randevun yrn?Ya bide bişey daha geldi aklıma bu hamilelik psikolojisindenmidir nedir bilmiyorumda bende akşam çok ağladım sebepsiz eşim noluyor lütfen söyle falan dedi ama sanırım artık doğum yaklaştıkça zorluyor bizi hamilelik bide beni sanırım artık doğum korkusuda sarmaya başladı bakalım yrn bi gidelim dr inşallah herşey yolundadır...

cnm erken giderim 9 da...olabilir bak dediğin..bende bi duşa gircem dediğin gibi..olabilir bence...resmen psikolojim bozuldu..ilerledikçe zamanlar...nedense.. Bide kaç gündir çok yoruldum bi halimi soran yok onada sinir oldum ne bilim ya of..

esracığım sayfayı ne zamandır açmaya çalışıyorumda açamadım ama deniycem yine şimdilik ben gider hepinizi öpüyorum esracığım yrn iyi haberlerini bekliyoruz iyi uykular ALLAH rahatlık versin...

Esrayağmur senin canın baya bir saıkılmış..Bunlar hamilelikte hepimizde olan şeyler..Ben doğuracak gibi sancılarla gün geçiriyorum ama canımı sıkmıyorum..Boşver tadını çıkar..Günler geçip gidiyor..Bak şafak bile saymaya başladık..Duygasıllık gayet normal..Bazı şarkılarda durduk yere bende ağlamak istiyorum..

cnm benim sağol desteğin için..şunda daha iyiyim sanırım cidden kafaya takınca daha fazla oluyo..resmen alt tarafım ter içinde su basmıştı..şuanda iyiyim çok şükür... Bebişin resmini yayınlıyorum oy kullansınlar die resmen kafamı dağıttı... Yarında doktora gidicem..özlemiştim zaten bebeğimi iyi gelir hem..

günaydın kızlar bebişler nasıl?biz gece uyuyamadık fazla bugunde tetanoz aşısının 2. dozu yapılacak yaptırmayan varmı aranızda?

Son düzenleme:
günaydın kızlar bebişler nasıl?biz gece uyuyamadık fazla bugunde tetanoz aşısının 2. dozu yapılacak yaptırmayan varmı aranızda?

günaydın canım bizde hiç uyumadık desem yeridir yani dön dön deli oldum kasıklarımda ağrı vardı tam rahatsız oldum.şimdi işteyim gözlerimin içi yanıyor

kızlar gunaydın benimde birkaç gundur bel problemim başladı sol tarafımda kulunç çıkmıs ayakta kalmaktan. çok da ağryor. eşimin kardeşide bizde kalıyor maşallah gideside hiç yok burda işe başladı bakalım ne zaman ev tutarsa gidecek 2 adamla ilgilenmek takdir edersiniz hiç kolay değil sabah kek yemişler kek açık ve her yer masa yani kek kırıntıları valla epey söylendim eşim çok ayıp oldu diyo asıl bana ayıp dedim 7 aylık hamile kadının başında 2 adam annen neden düşünmiyor oğlum hadi hemen snaa ev tutalım demiyor.kaynanam telefon açıp ancak oğlunun morali nasıl diye soruyor benim moralimin nasıl oldugunu soran yok. ay valla cok sinirleniyorum ya. kocamla kaç ayrdır yalnız kalamadım yatılı misafirden
valla 15 gün süre verdim o gitmezse ben gidiyorum hiç şakam yok dedem var tek kalıyor ona gider oda kalırım napıyım valla yemek düşün ütü düşün herşeyi ben düşünüyorum
guya bana söz vermişlerdi 15 gunde bir kadın gelcekti ama umurları bile değil bizimde bu ara sıkısık madd durumumuz borcumuz var ayda bir alabiliyorum ama kardeşide maaşı var sonuçta oda verebilir kadonın parasını
bölye işte cok canım sıkkın gece boyu ağrıda uyuyamadım eşim birde ahkam kesiyor kardeşini savunuyor yani ben analmıyorum evlenene kadar aileleri umurlarında olmaz evlenince aileleri bir tane olur :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…