- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.521
dünüs ben begendim yani e$im adina benim face yok,onun var:))
canım benim ilgin için sağol... Bişey dicem moralim çok bozul...kaburgam hafif ağrıyodu geçti..şimdide resmen boğazımda düğüm vs var.... Lokma takıldı sanki..onuda geç
alt tarafım böyle bi garip...özellikle sol tarafımda hani leğen kemiği varya ordaki kemik vs ağrıyo resmen ufak ufak... Offf
canim hamilelikte agrilar normal takma kafana allahin izniyle birsey olmaz.benimde sol gögsümün altindaki gögüs kafesim batiyo sürekli,bazen kizimin basi tam du..yu bastiriyo semsert oluyo alt kisim geciyo bir süre sonra hepsi normal doktorum bana öyle diyo hamilelik sonucta hersey normal..
KIZLAR ÇOK RİCAM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN BEBİŞİ...HANİ İKİZLER DEMİŞTİM YA KAPI SÜSÜ GÖSTERDİM VS..KAVİN DURU.. SAYFAYI BEĞENİP BİDE BU BEBİŞİ BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=419831117288
Facebook'a Hoş Geldin
esracığım öncelikle moralini bozma senin anlattığın şekilde bnmde zaman zaman oluyor o bence reflüden kaynaklı bişey göğüste ağrı yanma gibi şikayetler ortaya çıkıyor çünkü internettende bakabilirsin takma kafana herşey yolundadır emin oll...
cnm bu leğen kemiklerim ağrıyo benim ya..oda huzursuz ediyo beni...karnım hafiften..büyo belki ondan ama çok kuruntu yaptım bu aralar..yazılanlardna sebeb... Of sinir oluyorum kendime...
ya evet cnm ya kendini rahatlatacak bişeyler yap mesele papatya falan varsa iç bende bu akşam erkenden yatıp uyumaya kararlıyım o yüzden şimdi papatyamı içiyorum sonrasında ılık bi duş alıp yatcam bu arada senin kaçta randevun yrn?ya bide bişey daha geldi aklıma bu hamilelik psikolojisindenmidir nedir bilmiyorumda bende akşam çok ağladım sebepsiz eşim noluyor lütfen söyle falan dedi ama sanırım artık doğum yaklaştıkça zorluyor bizi hamilelik bide beni sanırım artık doğum korkusuda sarmaya başladı bakalım yrn bi gidelim dr inşallah herşey yolundadır...
esrayağmur senin canın baya bir saıkılmış..bunlar hamilelikte hepimizde olan şeyler..ben doğuracak gibi sancılarla gün geçiriyorum ama canımı sıkmıyorum..boşver tadını çıkar..günler geçip gidiyor..bak şafak bile saymaya başladık..duygasıllık gayet normal..bazı şarkılarda durduk yere bende ağlamak istiyorum..
balkupu cnm uyku geldi ben kaçar...10 dak 1 msj atabildiğim için..bekleyemedim çok öptüm..
günaydın kızlar bebişler nasıl?biz gece uyuyamadık fazla bugunde tetanoz aşısının 2. dozu yapılacak yaptırmayan varmı aranızda?
günaydın canım bizde hiç uyumadık desem yeridir yani dön dön deli oldum kasıklarımda ağrı vardı tam rahatsız oldum.şimdi işteyim gözlerimin içi yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?