- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.481
Yarın yeni bir hafta...Off puffff......Neyseki her yeni hafta bebişime daha çok yaklaştırıyo beni.İyi yönden bakmam lazım. Bu arada bir arkadaş diyoki, 7. ay bitmeden bebişlerin eksiklerini tamamlayın.Ben daha çok var diye sonlara bırakmıştım ama o kadar ağırlaştım ki, çoğu şeyi eşim gidip tek başına aldı dedi.İyisi mi şu şubat tatilinde ne var ne yok hazır edeyim ben.Arabası, yatağı matağı,kremleri,bezleri vs vs.............
Evet öyle bir avantajımız var tabi ama ben sanırım bir daha internetten alışveriş yapmam. 2 tulum ısmarladım,pişman oldum.Kendi elimle dokunmadan daha bişey almayacağım.
evet canım yeni bir hafta ama iyi yanından bakarsak tatile ve benim izne çıkmama az kaldı 3 hafta sonra uzuuunnn bir tatil başlıyor benim için
eşya işine gelince benim kızımın herşeyi hazır.bir tek yavrum eksik... 15 tatilde yıkayıp ütüleycem ve hastane çantamızı hazırlıycam nasipse... aslına bakarsan aldıkça alası geliyor insanın ama dur demeyide bilmezsek elimizde patlayacak aldıklarımız.1 kere ancak giycek sonra büyüyecek minikler
Bu arada kızlar bugün pazara gitmiştim.Ay ne tatlı kırmızı taçlar vardı, alacaktım ama o kadar ıvır zıvır almışım ki ona vermeye bile param kalmadı:)) Neyse sonra alırım pazar kaçmıyo ya :))
evet canım yeni bir hafta ama iyi yanından bakarsak tatile ve benim izne çıkmama az kaldı 3 hafta sonra uzuuunnn bir tatil başlıyor benim için
eşya işine gelince benim kızımın herşeyi hazır.bir tek yavrum eksik... 15 tatilde yıkayıp ütüleycem ve hastane çantamızı hazırlıycam nasipse... aslına bakarsan aldıkça alası geliyor insanın ama dur demeyide bilmezsek elimizde patlayacak aldıklarımız.1 kere ancak giycek sonra büyüyecek minikler
Hımm kötü mü çıktı.
Belirli markalardan alınca sorun olmaz aslında.
Ben tatilden sonra 2-3 hafta daha gitmeyi planlıyorum.
Ancak öyle olunca raporsuz bitiyorum.
Taç da sonraya kalsın.
Böyle giderse çocuk büyüyene kadar hiç alış veriş yapmaya gerek kalmayacak
Bugün eşimin eli karnımdayken kızımız tam elinin olduğu yere güçlü bir tekme attı.
Eşim ilk defa bu kadar net hissedebildi
Sonra bekledi tekrar yapsın diye, uğraştık ama tık yok bizimkinde, bir naz bir naz
Şİmdiden parmağında oynatıyor.
Benim de doğumdan sonraki iznimden 2 hafta artıyor seminer döneminde,o zaman rapor almayı planlıyorum.
Ay olur mu şekerim hastanede takıcaz ya kırmızı kırmızı :))))
Canım mart başına kadar çalışınca artmıyor.
Ben öyle hesapladım, ama yanlış mı oldu ki :26:
Sen benden öncesin üstlik.
2. dönemin başında gideceksen rapora gerek kalmaması lazım.
Haa sen kendin için diyorsun.
Ben de kızına alacaksın anlıyorum
Doğumum normal şartlarda 21 nisan görünüyor.8 hafta öncesini hesaplayınca 24 şubata denk geliyor,yani 2 .dönem 2 hafta gitmem lazım.Doğumdan sonra da 8 hafta hesaplayınca 16 hazirana denk geliyor, dolayısıyla 1 temmuza kadar seminer olduğu için 2 haftam artıyor(
Kız ilahi benim oğlum olacak teyzesi, kırmızı taç tabi kendim için
okul açıldığında 33 haftalık oluyorum ve hiçte gitmek istemiyorum okula yaaa....aslına bakarsan 2 hafta daha gitsem haziranı kapatırım çünkü haziran 3 hafta açıkta benim temmuzda da sınavlar olur lisede olduğum için.bilmiyorum ama 5 er 5 er rapor alırım son 3 hafta için. sınavlarda görev gelirse giderim nasılsa bakılcak biri olur evde yazın boş kalmıyor benim ev e tatil bölgesinde yaşayınca milletin yazın bize olan özlemi kabarıyor akın akın geliyorlarBen tatilden sonra 2-3 hafta daha gitmeyi planlıyorum.
Ancak öyle olunca raporsuz bitiyorum.
canım bizim kızda öyle inan.biz çözümü dşardan izlemekte bulduk. öyle döneüp duruyor ki akşamları içimde dışardan izleyip gülüyoruz hallerine babasıylaBugün eşimin eli karnımdayken kızımız tam elinin olduğu yere güçlü bir tekme attı.
Sonra bekledi tekrar yapsın diye, uğraştık ama tık yok bizimkinde, bir naz bir naz
Şİmdiden parmağında oynatıyor.
okul açıldığında 33 haftalık oluyorum ve hiçte gitmek istemiyorum okula yaaa....aslına bakarsan 2 hafta daha gitsem haziranı kapatırım çünkü haziran 3 hafta açıkta benim temmuzda da sınavlar olur lisede olduğum için.bilmiyorum ama 5 er 5 er rapor alırım son 3 hafta için. sınavlarda görev gelirse giderim nasılsa bakılcak biri olur evde yazın boş kalmıyor benim ev e tatil bölgesinde yaşayınca milletin yazın bize olan özlemi kabarıyor akın akın geliyorlar
canım bizim kızda öyle inan.biz çözümü dşardan izlemekte bulduk. öyle döneüp duruyor ki akşamları içimde dışardan izleyip gülüyoruz hallerine babasıyla
bu arada kızlar bugün pazara gitmiştim.ay ne tatlı kırmızı taçlar vardı, alacaktım ama o kadar ıvır zıvır almışım ki ona vermeye bile param kalmadı:)) neyse sonra alırım pazar kaçmıyo ya :))
ay ne güzel ya...bizimkisi bi garip bu aralar...bebiş yani kendi kafasına göre vurup duruyo babası gibi... Kendi başına buyruk..bugün eşimin eli karnımdayken kızımız tam elinin olduğu yere güçlü bir tekme attı.
şimdiden parmağında oynatıyor.
Evet, tatil bölgesinde yaşamanın öyle bir dezavantajı var.
Bu sene de özlemleri kabarmasa iyi olur hani.
Ancak kendine gelir, bebeğinle ilgilenirsin.
Tiancu senin nerde hata yaptığını anladım.
Sen doğum tarihini hesaba alarak sayıyorsun.
Oysa toplamda 16 hafta işte.
Ne zaman doğum yaptığının önemi kalmıyor.
Kullanmadıklarını sonrasına aktarma hakkın var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?