- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.461
slm canlarım...ya benim hafiften belim ağrıyo..sanki az karnımda ağrıyo ağrı gibi değilde...regli dönemim yakın... ondan olabilirmi..yada dün baya ayaktaydım.. acısı bugün çıktı anlamadım..böyle olunca çok tedirgin oluyorum
kankiş hoşgeldin..bence belin ve popuşun güneş doğana kadar nöbet tutmaktan pc başında oturmaktan ağrıyor
Ay kızlar bende de 5 gündür bir kasık ağrısı geçmiyor delirtecek beni..sanki kesilioyr kasıklarım yaaIlkinde bu kadar yoğun değildi anlamadım bu sıpa ne peşinde
Zor yürüyorum bazen,aniden yerimden fln kalkarsam oldugum yerde kıvrılıp kalıyorum..acaba böbreklerdeki kumla ilgisi var mıdır? Yoksa bebişten mi çözemedim :26:
Cnm 41 tane dağıtamıcaz ayrı ayrı...2 tane al ama 1 tanesi başksı okusun... Farklı ağızlardan..niyetimizle okuyalım..
tamam canım anladım birinide anneme okuturum artıkbirde isim konusunda proğram var demissin kacırmadık dimi eşime izletmyi düşünüyorumda tuutturdu teoman diye
Yarın yeni bir hafta...Off puffff......Neyseki her yeni hafta bebişime daha çok yaklaştırıyo beni.İyi yönden bakmam lazım. Bu arada bir arkadaş diyoki, 7. ay bitmeden bebişlerin eksiklerini tamamlayın.Ben daha çok var diye sonlara bırakmıştım ama o kadar ağırlaştım ki, çoğu şeyi eşim gidip tek başına aldı dedi.İyisi mi şu şubat tatilinde ne var ne yok hazır edeyim ben.Arabası, yatağı matağı,kremleri,bezleri vs vs.............
Biz de oturduğumuz yerden alırız
İyi ki şu internet var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?