- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.561
günaydın kızlarnasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. bu sefer bende bir korku Allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. dua ede ede bir hal oldum. bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....
ay kıyamam sana... sinir tavan yapmış walla... sakin ol... sakin sakin çözmeye çalış... eşinle aranın açılmasına fırsat verme sakın ...usulu ile kaynana ile konuş ben yetişemiyorum diye... ne bilim... allah kolaylık versin...
günaydın tatlım..ben de bu insanları hiç anlamıyorum yaa.. hayır tmm belki zor durumda kalırsın ev arıcaksın vs gibi işte bi durum olabilir hepimizin başına gelebilir sonuçta bi kaç gün misafir etmen gerekbilir ama ben olsam acayip diken üstünde olurum yaa yük oluyomuş gibi hissederim ne biliiim rahat olamam yani nedir bu insanlardaki rahatlık bende anlamıyorum. aslında bu konuda eşlere iş düşüo biraz da. ama işte onlar da erkek sonuçta masaya düşen kek kırıntılarını düşünecek kadar ince fikirli olamıyolar maaleseff..amaaan nolursa olsun önemli olan şey bebeğin.. onu düşün çok kasma kendini derim ben
Günaydın canım hakikaten evin içinde yabancı birinin olması çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.Rahat rahat yatamıyorsun,plan yapamıyorsun,giyinemiyorsun.Allah yarcımcın olsun inşallah kısa sürede ev tutarda gider.
kızlar gunaydın benimde birkaç gundur bel problemim başladı sol tarafımda kulunç çıkmıs ayakta kalmaktan. çok da ağryor. Eşimin kardeşide bizde kalıyor maşallah gideside hiç yok burda işe başladı bakalım ne zaman ev tutarsa gidecek 2 adamla ilgilenmek takdir edersiniz hiç kolay değil sabah kek yemişler kek açık ve her yer masa yani kek kırıntıları valla epey söylendim eşim çok ayıp oldu diyo asıl bana ayıp dedim 7 aylık hamile kadının başında 2 adam annen neden düşünmiyor oğlum hadi hemen snaa ev tutalım demiyor.kaynanam telefon açıp ancak oğlunun morali nasıl diye soruyor benim moralimin nasıl oldugunu soran yok. Ay valla cok sinirleniyorum ya. Kocamla kaç ayrdır yalnız kalamadım yatılı misafirden
valla 15 gün süre verdim o gitmezse ben gidiyorum hiç şakam yok dedem var tek kalıyor ona gider oda kalırım napıyım valla yemek düşün ütü düşün herşeyi ben düşünüyorum
guya bana söz vermişlerdi 15 gunde bir kadın gelcekti ama umurları bile değil bizimde bu ara sıkısık madd durumumuz borcumuz var ayda bir alabiliyorum ama kardeşide maaşı var sonuçta oda verebilir kadonın parasını
bölye işte cok canım sıkkın gece boyu ağrıda uyuyamadım eşim birde ahkam kesiyor kardeşini savunuyor yani ben analmıyorum evlenene kadar aileleri umurlarında olmaz evlenince aileleri bir tane olur :2:
ay bende diyorum tek benmi böyleyim die:26: Nedense sonrala geldikçe bi tereddüt sardı beni..dediğin gibi bi yerde bişey okusam olumsuz işte kordon vs gibi.. Acaba demekten kendimi alıkoyamıyorum...günaydın kızlarNasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. Tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. Sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. Bu sefer bende bir korku allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. Dua ede ede bir hal oldum. Bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....
kızlar ayın 5'inde sefer ayına girdik.bu ay yeryüzüne 320.000 bela inermiş.bu sitede namazları ve koruma duaları var.bu ay bir sadaka bin belayı defeder sözüne istinaden elimizden geldiğince sadaka verelim,çok çok dua edelim ve kalabalık yerlere girmekten özellikle alışveriş merkezi gibi yerlerden uzak duralım.allahım bizi ve sevdiklerimizi korusun.
safer ay ve belalar ! (www.dirilenkalpler.com)
ay birde kaynanamlar olsa daha beterdi yüzün asılmayacak , hep gülcen hep onalrın dediğini yapcan off off durdurm durdum 30 umdan sonra evlendim ondada birbirlerine manyak düşkün bir aileye çattım
bizim oğluşumla çok uykumuz geldi sabah 7.30 da kalktık gecede zaten delik deşik bi uyku uyuduk.
birazcık uyuyalım sonrada pazara gidicez.
Selam kızlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok sık giremiyorum maalesef ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.Sizlerle aynı durumda aynı fikirlerde olmak beni çok rahatlatıyor.Benim bir sıkıntım var kızlar sizlerle paylaşmak istedim belki akıl veren olur diye.28 haftalık hamileyim bugüne kadar çok şükür bebekle ilgili herhangi bir problem yaşamadık.Doktorum gazi hastanesinde Çiğdem Karas ne zaman gitsek çok iyi çok iyi diyip gönderdi bizi zaten ssk ile anlaşmalı olduğundan aşırı yoğun bir hastane ve doktor.Geçtiğimiz hafta annemle ilgili bir sıkıntı yaşadık çiğdem hanım muayene etti 2-3 kez gel git yaptık her birinde farklı konuşunca (1 kansersin demediği kaldı )annem başka bir doktora daha gitmek istedi diğer doktor annemin çok sağlıklı olduğunu söyledi inanamadık başka doktorada gittik oda sağlıklı olduğunu söyleyince benim Çiğdem hanıma olan bütün güvenim kayboldu.Şimdide çok sevdiğim bir ablam Karataş hastanesi Reşat Bozoklar'ı tavsiye etti bana ne yapayım bilmiyorum.Doktor değiştirmek için geçmi Çiğdem hanıma tekrar güvenebilirmiyim bilmiyorum.Özel doğuracak durumum yok ssk ile anlaşmalı biyerde doğurm yapmak istiyorum.Doktoruma güvenmek istiyorum.Bu dr ları tanıyan yada bi fikkri olan varsa ne olur yardımcı olun bana kafam karma karışık.
canım drları tanımıyorum ama için rahat etmeyecekse değiştir canım drunu..ya da bir süre 2 yerde takip et bebişini burda öyle yapan ark.cok..benim simdiki dr um hamilelliğimin basından beri 3.doktorum
selam kızlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok sık giremiyorum maalesef ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.sizlerle aynı durumda aynı fikirlerde olmak beni çok rahatlatıyor.benim bir sıkıntım var kızlar sizlerle paylaşmak istedim belki akıl veren olur diye.28 haftalık hamileyim bugüne kadar çok şükür bebekle ilgili herhangi bir problem yaşamadık.doktorum gazi hastanesinde çiğdem karas ne zaman gitsek çok iyi çok iyi diyip gönderdi bizi zaten ssk ile anlaşmalı olduğundan aşırı yoğun bir hastane ve doktor.geçtiğimiz hafta annemle ilgili bir sıkıntı yaşadık çiğdem hanım muayene etti 2-3 kez gel git yaptık her birinde farklı konuşunca (1 kansersin demediği kaldı )annem başka bir doktora daha gitmek istedi diğer doktor annemin çok sağlıklı olduğunu söyledi inanamadık başka doktorada gittik oda sağlıklı olduğunu söyleyince benim çiğdem hanıma olan bütün güvenim kayboldu.şimdide çok sevdiğim bir ablam karataş hastanesi reşat bozoklar'ı tavsiye etti bana ne yapayım bilmiyorum.doktor değiştirmek için geçmi çiğdem hanıma tekrar güvenebilirmiyim bilmiyorum.özel doğuracak durumum yok ssk ile anlaşmalı biyerde doğurm yapmak istiyorum.doktoruma güvenmek istiyorum.bu dr ları tanıyan yada bi fikkri olan varsa ne olur yardımcı olun bana kafam karma karışık.
Ablam primanın uyu ve oyna bezinin ikinci kalite olduğunu söylemişti.kızler merhaba bişey sorcam sizlere siz bebek bezi aldınız mı biz dün indirimdeydi prima uyu ve oyna var bi tane 3-6 kg bitanede 4-12 kg aldık acaba iimi siz kullandınız mı
yada aldınız mı emin olamadım bu turuncu rengi paket bide yeşillerrle yeni çıkan beyaz paket var onlar daha pahalı
Selam kızlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok sık giremiyorum maalesef ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.Sizlerle aynı durumda aynı fikirlerde olmak beni çok rahatlatıyor.Benim bir sıkıntım var kızlar sizlerle paylaşmak istedim belki akıl veren olur diye.28 haftalık hamileyim bugüne kadar çok şükür bebekle ilgili herhangi bir problem yaşamadık.Doktorum gazi hastanesinde Çiğdem Karas ne zaman gitsek çok iyi çok iyi diyip gönderdi bizi zaten ssk ile anlaşmalı olduğundan aşırı yoğun bir hastane ve doktor.Geçtiğimiz hafta annemle ilgili bir sıkıntı yaşadık çiğdem hanım muayene etti 2-3 kez gel git yaptık her birinde farklı konuşunca (1 kansersin demediği kaldı )annem başka bir doktora daha gitmek istedi diğer doktor annemin çok sağlıklı olduğunu söyledi inanamadık başka doktorada gittik oda sağlıklı olduğunu söyleyince benim Çiğdem hanıma olan bütün güvenim kayboldu.Şimdide çok sevdiğim bir ablam Karataş hastanesi Reşat Bozoklar'ı tavsiye etti bana ne yapayım bilmiyorum.Doktor değiştirmek için geçmi Çiğdem hanıma tekrar güvenebilirmiyim bilmiyorum.Özel doğuracak durumum yok ssk ile anlaşmalı biyerde doğurm yapmak istiyorum.Doktoruma güvenmek istiyorum.Bu dr ları tanıyan yada bi fikkri olan varsa ne olur yardımcı olun bana kafam karma karışık.
cnm ben de senin gibi başta doktorumu sevmiştim ama sonradan soğudum bazı şeylerden dolayı ilk beş ayım doktor bulamadım ne yapsam diye stresli geçti şimdi egepol hastanesi dilek hanıma gidiyorum ve hem doktordan hem de hastaneden çok memnunum hastane de gökalp bey daha popiler ama eşim erkek doktor diye istemedi dilek de cok iiii hemşireler çok ilgili bence git bir gez ortama bak eminim çok beğeneceksin
Saol tatlım 2 doktor iyice kafamı karıştırmasın sonra off off sen neden değiştirdin canım güvenememişmiydin?
ilk doktoruma bende güvenemedim kasık fıtığım var hamilelikte riskli olabiliyor fıtk boğulabiliyor..dra söylediğimde insallah boğulmaz dediilkinden öyle vazgectik 2.doktorum da ben birsey sormadan söylemiyordu..son dr da tesadüf olarak gittik cok memnun kaldım..seninde için rahat değilse değiştir derim..ankarada bir cok dr vardır..
Kızlar bugün ne kadar ruhsuz bir topiğimiz var kimse konuşmamış,bizim şeker tarama testimizin sonucunu aldık.Çok şükür ki herşey normal doktorumuzla konuştuk 130 çıkmış normal dedi.100 lük yaptırmayacağım için ikinci kere seviniyorum
Gelmiş geçmiş olsun canım benimkide 125 çıkmıştı.Şimdilerde bacak kramplarıyla boğuşuyorum ama alt etmeyi öğrendim :) Kasınlırken kendimi rahat bırakıyorum kasılmasına izin vermiyoruz az bir acıyla geçiyor :)
saol tatlım doğum ve muayene ücretlerini bilyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?