2011 Nisan Anneleri

landsarc canım sorma pek cilveli bizimki hele bir doğsunlar mıncıralım her yerini bu küçük yaramazlarında görsünler anneleriyle kafa bulmak neymiş daha şimdiden

kızlar biz şimdilik çıkıyoruz.
oğluşumla acıktık baya yemeğimizi yiyip yürüyüşe gidicez.
gelince açarım inşallah.

Güzelmiş,bende istiyorum ama park yatak alacağım..Bunda fazla yatıramam diye eşim gereksiz diyor..Birde anakucağında kararsız kaldım..Hem araba hem de anakucağı olanlardan düşünüyorum..Birde ev için olanlar var ya hangisinden alsam kararsızım..İkisindende alsam çok mu olur acaba:))

Selam kızlar... Of ya bugün canım çok sıkkın.Nedeni yok.Biliyorum hamilelik sendromu ama ağlamak istiyorum elimde değil

selammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dedi Bu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı

kızlar Rabbbim hepimize ama herkese sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinnn

bu sene bizde bir yerlere gidemeyiz sanırım ama pazar günleri piknik falan idare edicez napalım bebekle zor olur o da büyür beraber gideriz yavrum için herşeye değer

Slm kızlar nasılsınız çok yorulduk biz bugün.Bi de müd. yardımcımız sağolsun sinirimizi bozdu.Nöbetten muaf olmak için gereken rapaor neymiş efendim doğumdan önceki 3 ayı kapsıyormuş yani 4*3=12 hafta öncesini diyor.Kısacası 40 haftadan da 12 yi çıkarıyor 28.haftadan sonra alabilirsin nöbetten muaf raporunu diyor.Ayyy öğretmen arkadaşlar siz 24.haftada almadınız mı yahuuu???Bende mi bi problem var acayip sinirim bozuldu

Hoşbulduk tatlım.Peki napıcaz böyle yaa bizzz
ayy blmyrm tatlım bekleyecegz gecr herhalde eşler böle zamnlarda önemli işte ey kocacım nerelerdesn

gozn aydn canm maaşallh bebişine ne guzel haberlerle dönmüşün

Slm canım hoşgeldinnnnn.Gözün aydın bakalım oğluşun kocaman olmuş kız maşşş

ayyy çıldırıyorum şuu kıl tiplere bizim iştekilerde öylee rapor aldım bende söylene söylene bii hal oldular tatlım siz bide öğretmensiniz nöbet zor olur ayakta hiç vijdanı yokmu acaba yasalı öğren mecbur uygulayacaklar cnm

gozn aydn canm maaşallh bebişine ne guzel haberlerle dönmüşün

sağolll canım benim valla rüyalarımda kabuslar görüyrdum burayada yazıp can sıkmak istemedim içim rahatladı doğumm yaklaştıkça evham artıyor galiba

Slm canım hoşgeldinnnnn.Gözün aydın bakalım oğluşun kocaman olmuş kız maşşş
hoşbulduk btanm çoksağol yediğimiz ona gitmiş valla eşim daha kavga ediyor kiloalcam dye bişi yemiyorsun dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…