- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.681
Slm kızlar nasılsınız çok yorulduk biz bugün.Bi de müd. yardımcımız sağolsun sinirimizi bozdu.Nöbetten muaf olmak için gereken rapaor neymiş efendim doğumdan önceki 3 ayı kapsıyormuş yani 4*3=12 hafta öncesini diyor.Kısacası 40 haftadan da 12 yi çıkarıyor 28.haftadan sonra alabilirsin nöbetten muaf raporunu diyor.Ayyy öğretmen arkadaşlar siz 24.haftada almadınız mı yahuuu???Bende mi bi problem var acayip sinirim bozuldu
Canım işine geldiği gibi yorumluyor o.Slm kızlar nasılsınız çok yorulduk biz bugün.Bi de müd. yardımcımız sağolsun sinirimizi bozdu.Nöbetten muaf olmak için gereken rapaor neymiş efendim doğumdan önceki 3 ayı kapsıyormuş yani 4*3=12 hafta öncesini diyor.Kısacası 40 haftadan da 12 yi çıkarıyor 28.haftadan sonra alabilirsin nöbetten muaf raporunu diyor.Ayyy öğretmen arkadaşlar siz 24.haftada almadınız mı yahuuu???Bende mi bi problem var acayip sinirim bozuldu
Gözün aydın canım, bebeğine de maşallahselammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dediBu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı
kızlar Rabbbim hepimize ama herkese sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinnn
Geçmiş olsun canım.dün gece acile kaldrıldım hamilelik depresyonu geciren varmı?
çok kötüyüm
Cnm aynı problemi bende yasadım. Yönetmelikte doguma uç ay kala yazdığı icin bunlar hep. Ben dedim 6x4=24 o dedi 3x4=12 sonra çok sınır oldum rapor aldım ben on gün. Doktor 25 haftalık olduğuma dair bı rapor verdi sadece bu senin yasal hakkın dedi. Halam müfettiş benim o da araştırdı giciklik yapmak isteyince yönetmelikte hafta yazmadığı icin böyle oluyomus. Raporuma dilekçe ekleyip verdim izin vermezse cevabını yazı li iste demişti halam ama adam uzatmadı. Bence pabuç bırakma tutma nöbet falan.
cnm seninki açlık şekeri olmuş.hatta burda olsa kızarlardı 47 ye.çünkü açlık şekerini 70in altında görmek istemiyolar.sizin orda farklı yapılıyo demmeki.keşke bizim burdada öle olsaymış benimde açlığım düşük çıkmıştı.
selammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dediBu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı
kızlar Rabbbim hepimize ama herkese sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinnn
dün gece acile kaldrıldım hamilelik depresyonu geciren varmı?
çok kötüyüm
kızlar bu gün babamızlar
polar battaniye..
3 lü takım aldık alt üst mont gibi
8 tane çıtçıtlı badi
bornoz takımı
nevresim takımı
ve odası için winne the pooh süslemeleri
bide winne the pooh çerçeve aldık
Canım işine geldiği gibi yorumluyor o.
Müdürün yardımcınıza sorar mısın her ay sadece 4 hafta mı çekiyormuş.
Artan günleri ne yapıcaz.
O günlerde çalışmayalım o zaman, ne de olsa 4 hafta.
Gözün aydın canım, bebeğine de maşallah
Geçmiş olsun canım.
Ben geçirmedim ama arkadaşım geçirdi.
Gerçi onunki kasılma nöbetleri filan şeklinde değildi.
Geceleri ateş basması, uykusuzluk vs. gibi problemleri vardı.
Çıldıracak gibi oluyorum, hiçbir yere sığmıyorum diyordu.
Hamilelerin de kullanabildiği depresyon ilacı kullandı, şimdi iyi.
Hamileliğinin 7. ayında şu anda.
Yasal hakkımız ama "gerekli hallerde idareci nöbet verebilir" diye bir bölümü de var maalesef o yazının.
Yani biraz idarecinin insafına kalmış bir durum.
Vaktin varsa koyarım şimdi cnm.. Az biraz uğraşcam maum çok var cici
kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...
kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...
OY MAŞALLAH YA BAYA BÜYÜTMŞSÜN KAÇ HAFTALIK CNM BOYU FALAN..BAYILDIM YA RESMEN BİZDE CİCİ ALDIK BAYA ALDIK AMA... EKLİCEM HEPSİNİ...SENDE EKLE..HADİ GÖZÜN AYDIN..
26+5 cnm iyi çok şükür ya dr sormadık boyunu ultrason kağıdında yazıyordur ama hangisi olduğuna karar veremedik maşallah seninkide çok iyi bu arada cicişlerinizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz bende cicişlerimizi ekliycemde biliyorsun birtürlü beceremiyoruz eklemeyi bide bişey daha sorcam bu park yataklar için bildiğin bi site varmı cnm varsa yazarsan çok sevvvvinirim öpt...
BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." - BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." benim aldığım park yatak siyah kırmızı aldım..dükkanda pazarlıkla süngeri birliktw 200e aldık cnm ama gerçekten güzel model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?