2011 Nisan Anneleri

Cnm aynı problemi bende yasadım. Yönetmelikte doguma uç ay kala yazdığı icin bunlar hep. Ben dedim 6x4=24 o dedi 3x4=12 sonra çok sınır oldum rapor aldım ben on gün. Doktor 25 haftalık olduğuma dair bı rapor verdi sadece bu senin yasal hakkın dedi. Halam müfettiş benim o da araştırdı giciklik yapmak isteyince yönetmelikte hafta yazmadığı icin böyle oluyomus. Raporuma dilekçe ekleyip verdim izin vermezse cevabını yazı li iste demişti halam ama adam uzatmadı. Bence pabuç bırakma tutma nöbet falan.

Canım işine geldiği gibi yorumluyor o.
Müdürün yardımcınıza sorar mısın her ay sadece 4 hafta mı çekiyormuş.
Artan günleri ne yapıcaz.
O günlerde çalışmayalım o zaman, ne de olsa 4 hafta.
Gözün aydın canım, bebeğine de maşallah
dün gece acile kaldrıldım hamilelik depresyonu geciren varmı?
çok kötüyüm
Geçmiş olsun canım.
Ben geçirmedim ama arkadaşım geçirdi.
Gerçi onunki kasılma nöbetleri filan şeklinde değildi.
Geceleri ateş basması, uykusuzluk vs. gibi problemleri vardı.
Çıldıracak gibi oluyorum, hiçbir yere sığmıyorum diyordu.
Hamilelerin de kullanabildiği depresyon ilacı kullandı, şimdi iyi.
Hamileliğinin 7. ayında şu anda.

Yasal hakkımız ama "gerekli hallerde idareci nöbet verebilir" diye bir bölümü de var maalesef o yazının.
Yani biraz idarecinin insafına kalmış bir durum.

Son düzenleme:
canim is yerimden senin yazini okudum.kafama takildi benim doktordami bir tuhaflik var diye.. burda bir arkadasimin hamileliklerinde sekeri cikiyo hep onu aradim simdi o baska doktora gidiyodu cünkü onun nasil yapildi diye benimki dogruymus.ilk önce aclik kan sekerine bakiliyomus burda 50 nin altinda cikarsa hersey normalmis.eger 50 nin üstünde cikarsa o sekerli sutestini gerekli görüyomuslar.benimkide 47 cikinca sekerli suyla olan teste gerek kalmamis oluyo.internetten baktim tam bilgi bulamadim arkadasimi arayinca kafam rahatladi

sarissa; ewt cnm varmış öyle ilaçlar bu hafta tekrar gidip konuşucam doktorumla çok dikkat edin kızlar allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir durum ailemide etkiliyor sanki birdaha hiç düzelmicek gibi tannsiyonumda düşmüo 2 gündür allah yatdımcım olsun artık

cnm ya maşallah senin bebişine... kocaman olmuş..büyütmüşsün.. hadi bakalım..
dün gece acile kaldrıldım hamilelik depresyonu geciren varmı?
çok kötüyüm

cnm benim ya... vallahi 2 gündür bende bi gariptip herşeye ağlıcam hatta zırluyodum ama bebişimi gördüm..çok şükür bu beni bi 3 hafta idare eder... allah yardımcın olsun cnm..inş atlatırsın..bol bol dua et kafanı dağıt ne bilim oduruma sokan hallerden ortamdan kurtul cnm benim..

kızlar bu gün babamızlar

polar battaniye..
3 lü takım aldık alt üst mont gibi
8 tane çıtçıtlı badi
bornoz takımı
nevresim takımı
ve odası için winne the pooh süslemeleri
bide winne the pooh çerçeve aldık

bebişin kafası iki göğüsümün arsındaymış.. işte o yüzden mideme baskıdan lokma var gibi oluyomuş.. kaburgama baskı..reflüyü engellemek için 1 hafta kullanıcağım RENNİE DİE İLAÇ VERDİ... 7 kilo almışım şahsen bendeki bu perfonmansı ben beğensim ama doktor yüz vermedi...inş 15 ile en fazla tamamlarım.. tani isterim 10 olsun:97:

Canım hamileler icin hiç bir halde titturamazlar. O ibare senesi dolmus ogretmenler icin gerekli. Genelde onlara tutturuyorlar ama gerekli haller dediği bizi kapsamıyor.

kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...

çok şükür cnm herşey iyi geçti...bebişin kafası mideme baskıdan öyle durumlar yaşıyomuşum... Herşey iyi ysani...şurup yazdı...24+5 de 26+2 ile uyumlu 32 cm 831 gr mış maşallah herşey iyi cnm 3 gün sonra şeker yüklemesi yapılcak..

OY MAŞALLAH YA BAYA BÜYÜTMŞSÜN KAÇ HAFTALIK CNM BOYU FALAN.. BAYILDIM YA RESMEN BİZDE CİCİ ALDIK BAYA ALDIK AMA... EKLİCEM HEPSİNİ...SENDE EKLE..HADİ GÖZÜN AYDIN..

OY MAŞALLAH YA BAYA BÜYÜTMŞSÜN KAÇ HAFTALIK CNM BOYU FALAN.. BAYILDIM YA RESMEN BİZDE CİCİ ALDIK BAYA ALDIK AMA... EKLİCEM HEPSİNİ...SENDE EKLE..HADİ GÖZÜN AYDIN..

26+5 cnm iyi çok şükür ya dr sormadık boyunu ultrason kağıdında yazıyordur ama hangisi olduğuna karar veremedik maşallah seninkide çok iyi bu arada cicişlerinizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz bende cicişlerimizi ekliycemde biliyorsun birtürlü beceremiyoruz eklemeyi bide bişey daha sorcam bu park yataklar için bildiğin bi site varmı cnm varsa yazarsan çok sevvvvinirim öpt...

var cnm site..yazarım sana...maşallah ya artık hızla kilo alıyo bitanelerimiz...maşallah...

cnm vediğin site açılmadı ya öff ne zor işmiş bu beşik olayı baktıkçada insanın aklı karışıyor yrn bütün gün araştırcam artık netten almak en mantıklısı neyse cnm ben çıkıyım artık eşimde daha uyumadı sende yat ister dinlen biraz yrn daha detaylı konuşuruz artık hadi öpüyorum kendine dikkat et A.E.O hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…