- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.621
selam tatlislar biz geldik nasilsiniz ne degisimler var dun giremedim baya bi yoruldum kuzenimin oglusu oldu onu sevmeye hastaneye gittim ya minicik tutmaya bile kiyamadim simdi kendi yavrumdadami boyle olacagim telasina dustum acikcasi ne kadar duygusal bisey oldum ya herseyde agliyorum olur olmaz . bide ustune grip oldum bugun cok halsizim galiba yakalaniyorum yavas yavas :2::2::2: ihlamur yada nane limon icsem zarari olurmu bobuse acaba ?
selam tatlislar biz geldik nasilsiniz ne degisimler var dun giremedim baya bi yoruldum kuzenimin oglusu oldu onu sevmeye hastaneye gittim ya minicik tutmaya bile kiyamadim simdi kendi yavrumdadami boyle olacagim telasina dustum acikcasi ne kadar duygusal bisey oldum ya herseyde agliyorum olur olmaz . bide ustune grip oldum bugun cok halsizim galiba yakalaniyorum yavas yavas :2::2::2: ihlamur yada nane limon icsem zarari olurmu bobuse acaba ?
yok cnm bende grip olduğumda ıhlamur içtim
bi zararı yok, içebilirsin.
geçmiş olsun bu arada.
hogeldin canım hayırlı olsun bebişinizz allah analı babalı sağlıkla büyütsün
nane limon ıhlamur bişey yapmaz zencefilde iyi geliyo soguk algınlığına
2.5 a bi oda takımı beğendik ama biraz pahalı geldi.
bide 1 milyara var.
oda fena diil.
bi tanede sepet alıcam yatak odama. onda son kararı kıldım.
sagol canim oksurmekten karnima agrilar girdi ya hap yasak dedi doktor kesinlikle hic bi hap veya surup yazmiyor anca boyel bitkisel cozumler ariyorum ihlamuru anneme sordum sorun degil dedi kaynanamda ihlamurun bebegi dusurme riski tasiyor dedi korkudan icemiyordum simdi kayantipta iceyim bari icim rahatlasin :2::2:
sepetlerin fiyatı ne kadar?
ben kaçtım kızlarrrrrrrrrrrr
öpüyorum hepinizi
kızlar gunaydın benimde birkaç gundur bel problemim başladı sol tarafımda kulunç çıkmıs ayakta kalmaktan. çok da ağryor. eşimin kardeşide bizde kalıyor maşallah gideside hiç yok burda işe başladı bakalım ne zaman ev tutarsa gidecek 2 adamla ilgilenmek takdir edersiniz hiç kolay değil sabah kek yemişler kek açık ve her yer masa yani kek kırıntıları valla epey söylendim eşim çok ayıp oldu diyo asıl bana ayıp dedim 7 aylık hamile kadının başında 2 adam annen neden düşünmiyor oğlum hadi hemen snaa ev tutalım demiyor.kaynanam telefon açıp ancak oğlunun morali nasıl diye soruyor benim moralimin nasıl oldugunu soran yok. ay valla cok sinirleniyorum ya. kocamla kaç ayrdır yalnız kalamadım yatılı misafirden
valla 15 gün süre verdim o gitmezse ben gidiyorum hiç şakam yok dedem var tek kalıyor ona gider oda kalırım napıyım valla yemek düşün ütü düşün herşeyi ben düşünüyorum
guya bana söz vermişlerdi 15 gunde bir kadın gelcekti ama umurları bile değil bizimde bu ara sıkısık madd durumumuz borcumuz var ayda bir alabiliyorum ama kardeşide maaşı var sonuçta oda verebilir kadonın parasını
bölye işte cok canım sıkkın gece boyu ağrıda uyuyamadım eşim birde ahkam kesiyor kardeşini savunuyor yani ben analmıyorum evlenene kadar aileleri umurlarında olmaz evlenince aileleri bir tane olur :2:
bak cimcimeyee sen,şimdiden elinde oynatıyor haa..şaka makaa iyi olsunlar da sağlıkları yerinde olsun da oynastsınlar tabi..korkutmuş ama anneyi baya,sen korkunca o daha çok paniklemiş olabilir cnm..günaydın kızlarnasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. bu sefer bende bir korku Allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. dua ede ede bir hal oldum. bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....
gözün aydın canım,sınırdan dönmüşsün en azından..uğraşmak zor yoksa..Kızlar bugün ne kadar ruhsuz bir topiğimiz var kimse konuşmamış,bizim şeker tarama testimizin sonucunu aldık.Çok şükür ki herşey normal doktorumuzla konuştuk 130 çıkmış normal dedi.100 lük yaptırmayacağım için ikinci kere seviniyorum
aaa ne kadar uygunmuş ücretler,valla bedava,gerçi bizim burdaki özel hastane daha da ucuz ama doktorları iyi değil,oyuzden dünyanın parasını ödeyeceğim vallahi Bodrumda..2000-3000 arası değişecek..bakalım artık ona da karar vermek gerekiyor tabi..muayene 25 doğum epudral olursa 800 civarı tabi ektra birşey lazım olur daha fazla gün kalınırsa ek ücret odeniyor hastane ışıl ışıl zaten 3 4 yıllıkmıs insallah doğumda da memnun kalırım
kilo alımın şekerinin yüksekliğinden de olabilir..şimdiye göre 14 kilo ortalamaların üstünde tabi amamerhaba arkadaşlar
bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?
cnm bak şöyle bişey buna benziyor
tamamen bu diil ama
http://www...............irbaby.com/bebek_besikleri/little_prince_tenteli_pembe_bebek_besik.asp
aysuu bebekle nasıl gidicezki:S
kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen varmı aranızda?
biz her sene ets den alıyoruz tatilimizi erken rezervasyonla baya indirim oluyo.eğer düşünüyosanız erken rezervasyonlar başlamış.%40 a varan indirimler var.
bilgi veriyim dedim.
cnm gözünaydın normal görünüyosa normaldir.
kolestrol hamilelikte yükseliyomuş onu bende duymuştum problem etme kendine cnm.
Aslında ıhlamur gibi bitkileri kaynatarak değil de demleyerek içmek gerekiyormuş.sagol canim oksurmekten karnima agrilar girdi ya hap yasak dedi doktor kesinlikle hic bi hap veya surup yazmiyor anca boyel bitkisel cozumler ariyorum ihlamuru anneme sordum sorun degil dedi kaynanamda ihlamurun bebegi dusurme riski tasiyor dedi korkudan icemiyordum simdi kayantipta iceyim bari icim rahatlasin :2::2:
Maşallah, almaya başladın ya artık seni tutamazmışızsağol tatlım ya. büyümüş mü gerçekten. çok sevindim. 2 haftada 2 kilo aldım toplamda her ne kadar hala 4 olsada(eşim yüzüne can geldi bembeyazdın diyor bakalım inşallah bebişi de büyütmüşüzdür.sen nasılsın tatlım
İyi dayanmışsın 6 hafta canım.biz iyiyiz canım oğluşum büyüdümü bende cok merakediyorum 6 hafta oldu2 haftada 2 kilo süper canım zorlada olsa yemeye çalış canım bende de bir iştahsızlık var sanırım mide yanmalarımdan oluyor:26:
Bana kalsa ben giderim de eşim gitmez.kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen varmı aranızda?
biz her sene ets den alıyoruz tatilimizi erken rezervasyonla baya indirim oluyo.eğer düşünüyosanız erken rezervasyonlar başlamış.%40 a varan indirimler var.
bilgi veriyim dedim.
ben zaten yerindeyim,oyuzden tatil masrafımız yok en azından..
Bodruma gelirsen beklerim Aysucum,misafir de ederim,bebişlerimizle tanışmış oluruz ne güzeel
Bana kalsa ben giderim de eşim gitmez.
cnm bak şöyle bişey buna benziyor
tamamen bu diil ama
http://www...............irbaby.com/bebek_besikleri/little_prince_tenteli_pembe_bebek_besik.asp
Site açılmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?