2011 Nisan Anneleri

yok cnm bende grip olduğumda ıhlamur içtim
bi zararı yok, içebilirsin.
geçmiş olsun bu arada.

hogeldin canım hayırlı olsun bebişinizz allah analı babalı sağlıkla büyütsün
nane limon ıhlamur bişey yapmaz zencefilde iyi geliyo soguk algınlığına

yok cnm bende grip olduğumda ıhlamur içtim
bi zararı yok, içebilirsin.
geçmiş olsun bu arada.

sagol canim oksurmekten karnima agrilar girdi ya hap yasak dedi doktor kesinlikle hic bi hap veya surup yazmiyor anca boyel bitkisel cozumler ariyorum ihlamuru anneme sordum sorun degil dedi kaynanamda ihlamurun bebegi dusurme riski tasiyor dedi korkudan icemiyordum simdi kayantipta iceyim bari icim rahatlasin :2::2:

cnm çok geçmiş olsun nanelimonla ıhlamurun bi zararı olmaz merak etme.
bol bol c vitamini al meyve tüket.

Bana doktor ıhlamur içebilirsin dedi,korkma,geçmiş olsun..

Sepet dışı saten örtü oluyor onlardın mı?Yoksa onları ayrı mı alıyorsun_?Ama ben internetten baktım fiyatları daha fazlaydı...Hepsi içindeyse bu fiyat çok iyi..

kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen varmı aranızda?
biz her sene ets den alıyoruz tatilimizi erken rezervasyonla baya indirim oluyo.eğer düşünüyosanız erken rezervasyonlar başlamış.%40 a varan indirimler var.
bilgi veriyim dedim.

Fundacım,Allah sabır versin valla,zor bir durum seni anlayabiliyorum..hele böyle 7 aylık hamilelikle de hiç çekilmez,çalışan kadınsın birde,ne kadar düşüncesiz bu insanlar..biraz da eşin galiba..
ama sen sıkmamaya çalış canını,yoksa kendini vebebğini üzdüğüne kalırsın cnm..

bak cimcimeyee sen,şimdiden elinde oynatıyor haa..şaka makaa iyi olsunlar da sağlıkları yerinde olsun da oynastsınlar tabi..korkutmuş ama anneyi baya,sen korkunca o daha çok paniklemiş olabilir cnm..
ama arada sinyallerini göndermiş,dün gece bana da benzer bişey oldu,sonra yavaş da olsa 1-2 pıt yaptı,hemen rahatladım..o anlarda paniklememeye çalışıyorum ama takılıyor kafama tabi,hatta herşey duruyor sanki..

gözün aydın canım,sınırdan dönmüşsün en azından..uğraşmak zor yoksa..
muayene 25 doğum epudral olursa 800 civarı tabi ektra birşey lazım olur daha fazla gün kalınırsa ek ücret odeniyor hastane ışıl ışıl zaten 3 4 yıllıkmıs insallah doğumda da memnun kalırım
aaa ne kadar uygunmuş ücretler,valla bedava,gerçi bizim burdaki özel hastane daha da ucuz ama doktorları iyi değil,oyuzden dünyanın parasını ödeyeceğim vallahi Bodrumda..2000-3000 arası değişecek..bakalım artık ona da karar vermek gerekiyor tabi..
kilo alımın şekerinin yüksekliğinden de olabilir..şimdiye göre 14 kilo ortalamaların üstünde tabi ama
başlangıç kilon da önemli,zayıf kaldıysan kilo alımı daha çok oluyor tabi..

ben zaten yerindeyim,oyuzden tatil masrafımız yok en azından..
Bodruma gelirsen beklerim Aysucum,misafir de ederim,bebişlerimizle tanışmış oluruz ne güzeel

cnm gözünaydın normal görünüyosa normaldir.
kolestrol hamilelikte yükseliyomuş onu bende duymuştum problem etme kendine cnm.

Teşekkür ederim canım.
Şeker çıkmadı ya bu bana yeter.

Aslında ıhlamur gibi bitkileri kaynatarak değil de demleyerek içmek gerekiyormuş.
Yani suyu kaynatıp, ıhlamuru atıp içinde 3-5 dakika bekletiyorsun.
Maşallah, almaya başladın ya artık seni tutamazmışız
İyi dayanmışsın 6 hafta canım.
Ben 4 haftayı zor geçiriyorum
Bana kalsa ben giderim de eşim gitmez.

ben zaten yerindeyim,oyuzden tatil masrafımız yok en azından..
Bodruma gelirsen beklerim Aysucum,misafir de ederim,bebişlerimizle tanışmış oluruz ne güzeel

ayy cnm biz 2 senedir bodruma geliyoruz.sanıırm bu senede bodrum olucak.çok isterim görüşmeyi inşallah kısmet olursa ayarlayalım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…