- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.661
dün gece acile kaldrıldım hamilelik depresyonu geciren varmı?
çok kötüyüm
çok kötüyüm
çok kötüyüm
Valla canım nerde zorluk var bizim idarecilerimiz hepsini uygular.Kolaylık göstermek nerdee....Az kaldı sabrediyorum artık inan.Eve sinir küpü dönüyorum bu aralar
çok kötüyüm
Valla canım nerde zorluk var bizim idarecilerimiz hepsini uygular.Kolaylık göstermek nerdee....Az kaldı sabrediyorum artık inan.Eve sinir küpü dönüyorum bu aralar
çok kötüyüm
selammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dediBu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı
kızlar Rabbbim hepimize ama herkese sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinnn
Slm kızlar nasılsınız çok yorulduk biz bugün.Bi de müd. yardımcımız sağolsun sinirimizi bozdu.Nöbetten muaf olmak için gereken rapaor neymiş efendim doğumdan önceki 3 ayı kapsıyormuş yani 4*3=12 hafta öncesini diyor.Kısacası 40 haftadan da 12 yi çıkarıyor 28.haftadan sonra alabilirsin nöbetten muaf raporunu diyor.Ayyy öğretmen arkadaşlar siz 24.haftada almadınız mı yahuuu???Bende mi bi problem var acayip sinirim bozuldu
çok kötüyüm
Ay siz bodrumda mı oturuyosunuz?? Biz de geçen yaz ordaydık,hatta ben ordayken hamileymişim ama bilmiyomuşum:) Bu yaz bilmiyorum gidemeyiz sanırım bir yerlere gibi
Maşallah canım,inşallah hep böyle güzel haberler alırsın.
inş. hepimiz alırız canım güzel haberleri birbirimizle paylaşırız
Yaaa canım inan kitleniyorum bazen söyleyecek söz bulamıyorum.bunların karşısında car car konuşacaksın daa ben de bunu yapamıyorum işte...Kendi eşleri hamile olsa ortalığı ayağa kaldırırlar.Gerçekten ama masum bebeğimi üzüyorlar yaaa Allah'ımdan bulsunlar inşcanım herşey beklenir onlardan. ben de 1-2 aydır stresteyim geçen hafta yani ara tatile 4 hafta kala okul ve ders saatlerimde değişiklik yaptılar 2 okula gidiyorum .az kaldı 2. dönem zaten izne ayrılcam yapmayın dedim dinletemedim.Allaha havale ediyorum artık...
Yaa ne bu böyle yaaaa valla uyuz bunlar yaaaa.Hep bize idare ediver zaten.Ama onlar bişeyi idare edecek olsa hocam resmi prosedürü neyse onu uygularım der.Al işte bu ne perhiz bu ne lahana turşusuBi uyuz daha.Canım ben de muaf olamadım nöbetten.Daha önce okumuşsundur belki yazmıştım, müdür sağolsun idare ediver dedi uyuzzzzz.........
vallahi güzel olur cnm..bekleriz,nereye geliyorsunuz Bodruma?
selammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dediBu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı
kızlar Rabbbim hepimize ama herkese sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinnn
çok kötüyüm
kızlar saolun ben ağır gecriorum hamileliği ataklarım oluo ve zor kendme geliom rahmimde yumuşama var çok korkuyorum ama engel olamıorum kendmee
oy maaşallah bebişine.selammmm kızlar biz geldik çok ama çok mutluyuz detaylı usgdeki doktor rahim yetmezliği var demişti kendi doktorum ölçtü çok iyi rahim uzunluğu takma bunları dedi ben hergeldiğinde zaten bakıyorum dediBu arada benim yaramazım kocaman olmuşşş gelişimi 26 haftaya doğru gidiyormuş 900 gr olmuş şiddetli tekmeler anlaşıldı kafasıda aşağıya dönmüş ben tekme sanıyordum vajinama doğru vuran meğer kafa atıyormuş bugün de attı
Slm kızlar nasılsınız çok yorulduk biz bugün.Bi de müd. yardımcımız sağolsun sinirimizi bozdu.Nöbetten muaf olmak için gereken rapaor neymiş efendim doğumdan önceki 3 ayı kapsıyormuş yani 4*3=12 hafta öncesini diyor.Kısacası 40 haftadan da 12 yi çıkarıyor 28.haftadan sonra alabilirsin nöbetten muaf raporunu diyor.Ayyy öğretmen arkadaşlar siz 24.haftada almadınız mı yahuuu???Bende mi bi problem var acayip sinirim bozuldu
kızlar saolun ben ağır gecriorum hamileliği ataklarım oluo ve zor kendme geliom rahmimde yumuşama var çok korkuyorum ama engel olamıorum kendmee
cnm hadi gözünaydın.maşallah kocaman olmuş kuzucuğun
Aysucum çok sağol canım inş. bu arada sendede rahim kısa demişti sanırım detaylı usg ye bakan mı demişti canım:26:
oy maaşallah bebişine.bu doktorların bilgisinden şüphe ediyorum bazen demek kafa atıyormuş yaramaz ha vay be
haklısın bitanem nasıl korktum ne rüyalar gördüm gece her ağrıda doğummu oluyor dye kalkıyordum 2 haftadır ya detaylı usgdeki doktor dedi Allah tan bana güven vermemişti ilk andan itibaren
nisacım
bana detaylıdaki doktor demedi cnm.ben kendi doktorumun haricinde başka bi hastaneye daha gidiyodum testlerimi felan yaptırmak için ordaki doktor söylemişti cnm.ama kendi doktoruma sordum gittiğimde öyle bişeyin olmadığını gayet iyi olduğunu söyledi cnm.
cnm çok geçmiş olsun.
seni depresyona iten sebeplermi var hayırdır?
kızlar biz çıkıyoruz kociş geliyomuş yemek hazırlıcam.
kendinize çok iyi bakın.
yarın belki sabahtan giremem şeker için doktora gidicem kontrolüm var dua edin bana kızlar.
görüşürüz :80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?