2011 Nisan Anneleri

Valla canım nerde zorluk var bizim idarecilerimiz hepsini uygular.Kolaylık göstermek nerdee....Az kaldı sabrediyorum artık inan.Eve sinir küpü dönüyorum bu aralar

Son düzenleme:
dün gece acile kaldrıldım hamilelik depresyonu geciren varmı?
çok kötüyüm

geçmiş olsun canım ne oldu bişiye canın mı sıkıldı?

Valla canım nerde zorluk var bizim idarecilerimiz hepsini uygular.Kolaylık göstermek nerdee....Az kaldı sabrediyorum artık inan.Eve sinir küpü dönüyorum bu aralar

Allah yardımcın olsun canım sen yinede bi bak yasal prosedürde neymiş bakalım inş çabucak geçer ben beni üzen olunca bebeğimide üzdüğü için Allah a havale ediyorum

canım herşey beklenir onlardan. ben de 1-2 aydır stresteyim geçen hafta yani ara tatile 4 hafta kala okul ve ders saatlerimde değişiklik yaptılar 2 okula gidiyorum .az kaldı 2. dönem zaten izne ayrılcam yapmayın dedim dinletemedim.Allaha havale ediyorum artık...

Maşallah canım,inşallah hep böyle güzel haberler alırsın.

Bi uyuz daha.Canım ben de muaf olamadım nöbetten.Daha önce okumuşsundur belki yazmıştım, müdür sağolsun idare ediver dedi uyuzzzzz.........

çok kötüyüm

Canım çok geçmiş olsun.Geçirmedim ama heran geçirebilirim

Ay siz bodrumda mı oturuyosunuz?? Biz de geçen yaz ordaydık,hatta ben ordayken hamileymişim ama bilmiyomuşum:) Bu yaz bilmiyorum gidemeyiz sanırım bir yerlere gibi

benimde öyle oldu canım biz de bodrumdaydık ve ben hergün tatilim ziyan olcak korkusuyla adet günümü beklerken meğer hamileymişim

kızlar saolun ben ağır gecriorum hamileliği ataklarım oluo ve zor kendme geliom rahmimde yumuşama var çok korkuyorum ama engel olamıorum kendmee

Yaaa canım inan kitleniyorum bazen söyleyecek söz bulamıyorum.bunların karşısında car car konuşacaksın daa ben de bunu yapamıyorum işte...Kendi eşleri hamile olsa ortalığı ayağa kaldırırlar.Gerçekten ama masum bebeğimi üzüyorlar yaaa Allah'ımdan bulsunlar inş

Bi uyuz daha.Canım ben de muaf olamadım nöbetten.Daha önce okumuşsundur belki yazmıştım, müdür sağolsun idare ediver dedi uyuzzzzz.........
Yaa ne bu böyle yaaaa valla uyuz bunlar yaaaa.Hep bize idare ediver zaten.Ama onlar bişeyi idare edecek olsa hocam resmi prosedürü neyse onu uygularım der.Al işte bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

vallahi güzel olur cnm..bekleriz,nereye geliyorsunuz Bodruma?

cnm kusura bakma yürüyüşe çıkmıştım yeni geldim yeni gördüm yazını.
2009 da türkbükündeydik
2010da torbada
siz neresindesiniz?

cnm hadi gözünaydın.maşallah kocaman olmuş kuzucuğun

çok kötüyüm

kızlar saolun ben ağır gecriorum hamileliği ataklarım oluo ve zor kendme geliom rahmimde yumuşama var çok korkuyorum ama engel olamıorum kendmee

cnm çok geçmiş olsun.
seni depresyona iten sebeplermi var hayırdır?

oy maaşallah bebişine. bu doktorların bilgisinden şüphe ediyorum bazen demek kafa atıyormuş yaramaz ha vay be

canım kolayı var doktora gider yeniden rapor düzenletirsin doğumuna 3 ay kalmıştır diye buna istinadende bir dilekçe yazarsın mevzuatın şu maddesinide göster gözüne sok

Madde 71 — (Değişik: 2.5.2006/26156 RG) Okulun bina ve tesisleri ile öğrenci mevcudu, yatılı-gündüzlü, normal veya ikili öğretim gibi durumları göz önünde bulundurularak okul müdürlüğünce düzenlenen nöbet çizelgesine göre öğretmenlerin, normal öğretim yapan okullarda gün süresince, ikili öğretim yapan okullarda ise kendi devresinde nöbet tutmaları sağlanır. Öğretmen, birden fazla okulda ders okutuyorsa aylığını aldığı okulda, aylık aldığı okulda dersi yoksa en çok ders okuttuğu okulda nöbet tutar. Okuldaki öğretmen sayısının yeterli olması durumunda, bayanlarda 20, erkeklerde 25 hizmet yılını dolduran öğretmenlere nöbet görevi verilmez. İhtiyaç duyulması hâlinde bu öğretmenlere de nöbet görevi verilir.

Hamile öğretmenlere ise doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez.

canım geçmiş olsun inş. atlatırsın biran önce bol bol evde dinlen kötü şeyler düşünmemey çalış Rabbim tüm gebeleri korusun inş.

nisacım
bana detaylıdaki doktor demedi cnm.ben kendi doktorumun haricinde başka bi hastaneye daha gidiyodum testlerimi felan yaptırmak için ordaki doktor söylemişti cnm.ama kendi doktoruma sordum gittiğimde öyle bişeyin olmadığını gayet iyi olduğunu söyledi cnm.

ne güzel canım boş yere korkutuyorlar desene en iyisini yapıyorsun aysucum 2 doktor takibiile

kızlar biz çıkıyoruz kociş geliyomuş yemek hazırlıcam.
kendinize çok iyi bakın.
yarın belki sabahtan giremem şeker için doktora gidicem kontrolüm var dua edin bana kızlar.
görüşürüz :80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…