2011 Nisan Anneleri

gözün aydin masallah canim bebisine

tamam cnm markası bayblife zaten aldığım beşiğin..int görsellerden ara bulursun... fiyatı 175 tlt cnm..konuşuruz çok öptüm

cnm ben yine geri geldim yok okadar yorgundum+uykum vardı ama yatağa yatınca noluyorsa oluyor uyuyamıyorum sinir oldum ya amann kalktım bende napıyım sen cicişlerini ekledindinmi cnm eklediysen bakcamda...

cnm ya maşallah senin bebişine... kocaman olmuş..büyütmüşsün.. hadi bakalım..

çok sağol esracım valla içim rahatladı rahatça uyuduk bugün bu arada bebeklerimiz aynı gidiyor canım sanırım doğumlarımızda aynı olacak 26. haftaya uyum gösteriyor 20 nisandan sonra bekleyelim dedi ama belli olmaz ne yapacakları bebişlerin

canim ben bu c.tesi doktordaydim.yazmistim ama görmemissin..seker testim iyi cikti benim bebisimde 950gr.olmus. gelisimide hersey normal dedi doktorum.bizde mutlu döndük kontrolümüzden

gözün aydın canım maşallah prensesine inş. hep mutlu haberler alırız

Tünaydın anneler,
nasılsınız bugün bakalım,
mesa canım ben bi yerde okumuştum eşinin dediği gibi Allah anneleri doğum sonrası uyanmalara hazırlıyormuş.Her olan olayı bi hikmete bağlamak lazım,uykusuzluğun hikmetide buymuş.İnşallah bu seni çok fazla etkilemez.Çok şükür bende şuanda çok bi uykusuzluk yok ama ilerki dönemlerde ne olur bilemeyiz tabiiki.Hepimize kolay hamilelikler ve kolay doğumlar

Kızlar son zamanlarda ben çok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum kuruyorum kendimi ....ağlayasım var

gunaydınn kızlaaaaaaaaar bz de yeni yaptk kahvaltmzı hiç keyfm yok bugun nedense...ölece otryrm zaten bebişimze isism bulamadık efkarlıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…