2011 Nisan Anneleri

canım bende anakucağının arabaya monte edilen modellerini beğeniyorum.Artık bu modelleri alışveriş merkezlerinde bol bol görüyoruz.Güle güle kullansın bebişlerimiz.

Canım benimki de vermiyo sadece elevit ama benim 3 gündür kalçamda acayip bir ağrıvar koltuğa oturup kalkarken çok acıyo kramp gibi sanki acaba diyorum bi vitamin eksikliğinden mi ?

Ay siz bodrumda mı oturuyosunuz?? Biz de geçen yaz ordaydık,hatta ben ordayken hamileymişim ama bilmiyomuşum:) Bu yaz bilmiyorum gidemeyiz sanırım bir yerlere gibi
evet canım,tam bodrumun içi değil,Güllükteyiz biz..havaalanının orda..
ne güzeel Bodrumlular fazlaymış demekki bebişler bodrumu seçmişler..

amiiin cnm..gözün aydın,ne kadar büyümüş maşallaah ne güzel dönmüş senin bebiş,
bizimkilerde bir dönseler de rahatlasak vallahi,böylee zor oluyor,hemde normal doğum yapma iihtimalimiz azalıyor..

benimde öyle oldu canım biz de bodrumdaydık ve ben hergün tatilim ziyan olcak korkusuyla adet günümü beklerken meğer hamileymişim
deemek Bodrumun suyu yaramış,herkes aynı ay ve yerde hamile kaldığına göre..
ya da tatil yarıyor böyle durumlarda sanırım

biz Güllükteyiz cnm..havaalanının orda,Bodruma yarım saat mesafede yani..
havaalanına yakın olsun istedim,birde işyerime daha yakın burası..yeni aldığımız evde burda..
deniz kenarı güzel bir kasaba burası da..

maşallaah tosun paşaya,baya büyümüş..inş.şekeriniz de çıkmaz..
bu bebişler annelerinden obur mu nee,inşallaah doğunca da doyurabilecez..

canim ben bu c.tesi doktordaydim.yazmistim ama görmemissin..seker testim iyi cikti benim bebisimde 950gr.olmus. gelisimide hersey normal dedi doktorum.bizde mutlu döndük kontrolümüzden
gözün aydın cnm..bebişini gördün rahatlamışsındır..çük şükür iyiymiş de..
duruşu nasıldı bu arada..şekerden de kurtulmuşsun,gözün aydın..

Kızlar son zamanlarda ben çok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum kuruyorum kendimi ....ağlayasım var

aynen cnm bende bugün öyleyim,biraz bu yeni evin işleri yordu galiba,
bugün çok gerginim ağlayasım var,hatta biraz ağladım boş yere ama rahatladım sanki..
yoksa alakasız biryerde patlayacaktım daha kötü olacaktı..eşimde şaşırdı yazık...

kolay gelsin canım ne zmana kadar calışacaksın?biz iyiyiz oğluşumla anne uyandırıp bu saatlerde güzelik uykusuna yatıyor galiba tık yok

canım ben 5 - 6 nisan gibi sezeryan olucam ... Sanırım 20 -25 marta kadar çalışırım.. Yani 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. 38.haftada sezeryan olucak inşallah...

canım çok cix birşeymiş bu bebek arabasıdagüle güle kullansın bebiş

bunu görmüştüm çok kolay açılış ve kapanışı var.. Pratik bir araba... Ben beğenmiştim... Buna benzer başka bir model almıştım bende..

biz geldik teyzeleriiiiiii
yemeğimizide yedik
:122::122::122::122::122::122::122::122:

afiyet olsunn..... Yarasınnn....

Kızlar bişey sorucam magnesıum diasporal kullanan varmı? Tadı nasıl ve midede rahatsızlık yaptımı?

Kısslar bişey sorucam biz de park yatak almaya karar verdik çünkü şu anda oturduğumuz ev ve ilçede geçiciyiz yani düzenimizi oturtmadan bebek odası yaptırmıycam, ama ben doğumda inşallah annemlerde olucam ben ve bebeğime bi süre annem bakıcak biz toparlanana kadar şimdi ben park yatağı orayamı götürmeliyim pratik bişey da elsa sonuçta yatak götür getir nasıl olur bilmiyorum şu sepet beşikler nasıl en azından annemlere yada kayınvalidemlere uzun süre kalıcı gideceğim zaman götürürüm gerekli olrmu sizce

saol canımmmmmmmmmmmm
ben kullanıyorum tadı suyla hiç hoş değil ama ben meyve suyuna katıp içiyorum öylede içilebiliyomuş üzerinde yazıyo mideme bişey yapmadı kalsiyum benim mideye mahvediyo ama magnezyumda bi sorun yok

tatlım ben bebeğe vermicemmm kendim yicem ona geçsin

yaa bu nar olayını bende duydum ama doğruluk payı nedir insan emin olamıyor..
minicik bebeğe verilebilir mi,dr.a sorulmaz onlar böyle şeyleri hemen terslerler genelde ama
ben bir dr.a sormayı deniyecem yine de,sizde deneyin kızlaar..
eğer doğruysa bebişlerimiz ve biz çok rahat ederiz valla..

ben kullanıyorum canım,tadı çok kötü değil ama bazen içtikten sonra bulantı yapabiliyor.

bizde daha tam tarih konusmadık drmla ama nisanın ilk haftası benimde sezeyan olcak..bebişler sürpriz yapıp erken gelmez insallah cok korkuyorum erken gelmesinden

bende de daha birsey yok ama galiba varis oluyor bacaklarım cok agrıyor 20 dk ayakta kalsam ölüyorum ağrıdan..

he aynen o var sağ bacağımın sol iç kısmı çok kötü varis oldu doktorum varis çorabı önerdi öyle böyle değil baya kırmızı damarlar çıkmış ama göbeğimde bir şey yok çok şükür

günaydın kızlarrr
yaaa cnm acayip cips çekti ve şuanda içimdeki vicdan azabıyla beraber cips yiyorum kızlar lütfen biri bana dur desin. bi de tansiyonum yüksek çıktı üstelik

kız günaydınmı kaldııııııııııı anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin tatlımmmm azcık ye bişey olmaz ama paketi bitirme tamam mı kuşum azcık ye bırak madem canın çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…