- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.801
Anladım canım o zaman dikkat et semn bakma söylediklerime bebişlerin sağlığı çok çok önemli eğer zamanında böyle sıkıntılar yaşamışsan tedbirin normal eşin de haklı bu konuda dikkat et kendine
slm kızlar iyi kaynatmıssınız bugün 2-3 gündür tadı yoktu topiğin bugün yine masallahı var
hoşgeldiniz cnm...
hoşgeldinn :))) biraz geç gördüm ama yemek yiyordum :)))) tıkınmakla meşkuldum canım :)))
benim doktorum vermedi canım iğne felan... c.tesi doktordaydım hatta.. bebeğim 984 gr olmuş.. kasıklarımda ağrı oluyor ayakta dolanınca dedim... bebeğe baktı ters olursa olur demişti herşey normal baş aşağı duruyormuş bebeğim hiç bir sorun yok dedi.. ağrılarım için magnezyum verdi yolladı :))) şekerim biraz yüksek çıkmıştı yükleme sonraı tekrarlamam gerekirmi diye sordum kanda bişeye baktırdı son 3 ayda şekerim yükselmişmi belli oluyormuş onda... yükselmemiş :))) anlayacağınız şekerim de olmamış.. ama hiç iğneden bahsetmedi.. benim doktor zaten ilaç vermeme taraftarı hep..
sen doktoruna sordun mu böyle bir tehlikemi varda verdin yoksa normal presodür mü? ilk başlarda kanala yakındı senin değil mi.. belki onun için vermiştir... tedbir amaçlı.. boşver yargılama verdiyse vardır bir bildiği...
sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden
kızlar bebek arabası düşünmüşsünüz sanırım.. bizim niyetimiz Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bu markayı almak...dada doğrusueşime önce bu modeli gösterdim cnlı canlı öyle olunca ne yazıkki diğer modellere bile bakmadı..benim hatamdı.. ama tabi %60 karar verdi... beni istemesemde... saraçhanede AYHAN BEBE den alıcaz nakitte indirim yparlar herhalde bide sanırım destek alıcak bu araba için dededenhayırlısı olsun.. neden bu dediğimde 3-4 çocuk olunca 4. yede kalsın diemiş vs vs..çok açıklayıcı ve geçerli bi sebeb
Esteemcim bebk arabasında ne alacaksın ben hala karar veremedim?
kızlar bebek arabası düşünmüşsünüz sanırım.. bizim niyetimiz Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bu markayı almak...dada doğrusueşime önce bu modeli gösterdim cnlı canlı öyle olunca ne yazıkki diğer modellere bile bakmadı..benim hatamdı.. ama tabi %60 karar verdi... beni istemesemde... saraçhanede AYHAN BEBE den alıcaz nakitte indirim yparlar herhalde bide sanırım destek alıcak bu araba için dededenhayırlısı olsun.. neden bu dediğimde 3-4 çocuk olunca 4. yede kalsın diemiş vs vs..çok açıklayıcı ve geçerli bi sebeb
hoşgeldin cnmmmaşallah topiğe
hoşbulduk canım bnm inş. doğumdaşımayy sevdim bu kelimeyi
mustafa yusufu tembihle zamanında gelsin üzmesin anneyi ben işe yararsa hergece diyorum baban gibi aceleci olma annen gibi hımbıl davran diye
hosbulduk canım nasılsınız??
ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben
merhaba kızlar nasılsınız? kaynatmışsınız ne güzel hızınıza yetişemiyoruz
hoşgeldinn :))) biraz geç gördüm ama yemek yiyordum :)))) tıkınmakla meşkuldum canım :)))
benim doktorum vermedi canım iğne felan... c.tesi doktordaydım hatta.. bebeğim 984 gr olmuş.. kasıklarımda ağrı oluyor ayakta dolanınca dedim... bebeğe baktı ters olursa olur demişti herşey normal baş aşağı duruyormuş bebeğim hiç bir sorun yok dedi.. ağrılarım için magnezyum verdi yolladı :))) şekerim biraz yüksek çıkmıştı yükleme sonraı tekrarlamam gerekirmi diye sordum kanda bişeye baktırdı son 3 ayda şekerim yükselmişmi belli oluyormuş onda... yükselmemiş :))) anlayacağınız şekerim de olmamış.. ama hiç iğneden bahsetmedi.. benim doktor zaten ilaç vermeme taraftarı hep..
sen doktoruna sordun mu böyle bir tehlikemi varda verdin yoksa normal presodür mü? ilk başlarda kanala yakındı senin değil mi.. belki onun için vermiştir... tedbir amaçlı.. boşver yargılama verdiyse vardır bir bildiği...
angel74 nisa_86 hosbulduk kızlar nasılsınızleegörkemm sende hosgeldin tatlımmm..
angel74 nisa_86 hosbulduk kızlar nasılsınızleegörkemm sende hosgeldin tatlımmm..
oda iyiymişbende söylüyorum gazlı olma annenin sütünü cup cup ye..uyu vs die ama bakalım şimdiden laf dinlemiyolar ozaman ne olur halimiz bakalım
çok şükür iyiyiz cnm dün randevum vardı bebişimi gördüm
aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))
mersi canım... bizde iyiyiz...takılıyoruz işte iş güç.. arada dedikodu :))
slm kızlar iyi kaynatmıssınız bugün 2-3 gündür tadı yoktu topiğin bugün yine masallahı var
Şekerim kaç gündür sessizdi topik nerelerdeydinizmerhaba kızlar nasılsınız? kaynatmışsınız ne güzel hızınıza yetişemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?