- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.821
oda iyiymişbende söylüyorum gazlı olma annenin sütünü cup cup ye..uyu vs die ama bakalım şimdiden laf dinlemiyolar ozaman ne olur halimiz bakalım
çok şükür iyiyiz cnm dün randevum vardı bebişimi gördüm
kızlar bebek arabası düşünmüşsünüz sanırım.. bizim niyetimiz Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri bu markayı almak...dada doğrusueşime önce bu modeli gösterdim cnlı canlı öyle olunca ne yazıkki diğer modellere bile bakmadı..benim hatamdı.. ama tabi %60 karar verdi... beni istemesemde... saraçhanede AYHAN BEBE den alıcaz nakitte indirim yparlar herhalde bide sanırım destek alıcak bu araba için dededenhayırlısı olsun.. neden bu dediğimde 3-4 çocuk olunca 4. yede kalsın diemiş vs vs..çok açıklayıcı ve geçerli bi sebeb
saraçhanede daha uygunmuş fiyatlar
güzelmiş canım... 4.yede kullanırsın
canım çok haklı düşünmüşsünüz bu tarz şeylerde kaliteli olması önemli arkadaşlar 400e aldılar ana kucağı ile 3 aydır biniyor bebek araba yamuldu kızın parmağıda öyle döndürürken ayağını acıtmış keşke paraya takılmasaydık diyr birde kesinlikle herşeyden kısın bu tarz şeylerden kısmayın dedi ne kadar doğru bilemem ama onlar böyle bir tecrübe kazandı
sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden
Anladım canım o zaman dikkat et semn bakma söylediklerime bebişlerin sağlığı çok çok önemli eğer zamanında böyle sıkıntılar yaşamışsan tedbirin normal eşin de haklı bu konuda dikkat et kendine
ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyimgecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..
Şekerim kaç gündür sessizdi topik nerelerdeydiniz
aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))
aynen bende hayırlısı ile doğuralım da daha 3 ayımız var. neyse çoğu gitti azı kaldı :))
cnmhaklısın bitanem ama söyleye söyleye yer ediyordur muhakkak
bu arada diğer topiklerdede gördüm ben nar depolucam gaz sorunu için erkek bebeklerde daha fazla oluyormuş gaz :26:
meraba canım bizde concord neo'nun yeşil renkli olanını aldık ve çok içimize sindi. gerçekten uzun ömürlü olacak bi arabaya benzio, biz 2. yide düşündüğümüz için birde katlama kolaylığından dolayı bunu tercih ettik. yılbaşından önce e-bebekten aldık, indirim vardı 1200 e geldi peşinde. size bi rakam verdilermi saraçhanede??
ben hala hamile olduğumu tam idrak edemiyorumki..zaten küçücük bir göbeğim var 3 -4 aylık hamile giibiyimgecen mutfakta bişi almak için sandalyeye cıktım inerkende hopp atladım eşim görünce delirdi tabi sen napiosun die..
haklısın canım bende kızdım kendime zaten..normaldede pek öyle kendimi sakınan biri de değilim simdi zor oluyor alışması biraz agırlassam unutmam galiba
ayy canım aynısı bende de var rüyalarıma giriyor artık hastenede doğum yaptığım hala şaka gibi geliyor aslında masaya yatana kadar inanamycam galiba ben
Tatlım yaa işte yoruluyorum moral bozukluğu falan oldu ama dün bebişi görünce coştum özüme döndümmm esteem gelsin şu 32. hafta yaaa doğumdan daha fazla bunun için gün sayıyorum desem yalan olmaz
cnmdepoluk değil ya bi çay kaşığı yetiyo ay hoşsun sende bende duymuştum hatta konu açmışlardı bu konuda....
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
bizde inşallah bunu alıcaz..
biz bebişimle yemeğe çıkıyoruz teyzeleri hepinizi öpüyoruz dikkat edin gelicez kaynatmaya
haklsıın o zaman unutmazsın aslında iyide birden büyümemesi karnının bebek geliştikten sonra boşver
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
bizde inşallah bunu alıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?