- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.121
kızlar abzen ayaga kalktgmda kasıklarımda çok buyuk baskı hissedyrm ya szdede olyr mu bebşler dönyr mu ondan mı daha erken deil mi ki
selam canm hoşgeldn nasılsın
slm tatlım hoşbuldummmmmmmmmmmm
ay ya hava çok güzel sıkıldım ben işyerinde dişarı çıkmak istiyorum sen nasılsın
oluyor canım.. Bende de oluyor... Hatta bebek tersmi aşağıdamı diye doktor baktı ama herşey normal.. Bebek büyüdüğü için olur dedi...
ii canım ne olsn ewdeyiz bizd eeşim yemeğe gelecek onu beklyrm bende dsarı çıkcam gezcem biraz kuafre falan gtcem bi insan içine karışayım
ii o zamn tatlım..ayaga kalkyrm bi ağrı sonra sanki gunlerdr wc ye grmemişim gbi bi baskı anam ne oluyr dyrm
Slm kızlar,
Bugün evdeyim grip oldum yaaaa.Okulda çocuklardan kaptım herhalde.Boğazlarım feci ağrıyor bi de yutkunamıyorum.Başım desen o da ayrı bi alem ağrıyor.Hiç sevmiyorum grip olmayı üffff
Zencefil zararlı değil de mi yaaa eşime söyleyeyim de akşama gelirken alsın da bal ile karıştırıp yiyeyim iyi geliyormuş gribe
ayy kuaförmü ne güzelllll
kız ben saçımı filan boyatmayı özledim nasıl pesvente nasıl dökük görünüyom yani koca beni boşamazsa iyidir
adam 4 yıldır hiç böl dökük görmemiştir beni
ay saç boyamayı gectim zaten de kaşlarmı aldrmaya bile çıkamaştm çıkayım da bi kendme geleyimayy kuaförmü ne güzelllll
kız ben saçımı filan boyatmayı özledim nasıl pesvente nasıl dökük görünüyom yani koca beni boşamazsa iyidir
adam 4 yıldır hiç böl dökük görmemiştir beni
Slm kızlar,
Bugün evdeyim grip oldum yaaaa.Okulda çocuklardan kaptım herhalde.Boğazlarım feci ağrıyor bi de yutkunamıyorum.Başım desen o da ayrı bi alem ağrıyor.Hiç sevmiyorum grip olmayı üffff
Zencefil zararlı değil de mi yaaa eşime söyleyeyim de akşama gelirken alsın da bal ile karıştırıp yiyeyim iyi geliyormuş gribe
ii o zamn tatlım..ayaga kalkyrm bi ağrı sonra sanki gunlerdr wc ye grmemişim gbi bi baskı anam ne oluyr dyrm
Slm kızlar,
canım benim de saçlar öyle.. Hamilelikte cildim & saçlarım çok etkilendi.. Boya yaptırmak & kestirmek istiyorum doğumdan hemen sonra.. etrafımdaki herkesin saç kestirilmez diye batıl inancı olduğu için saçlarımı hiç kestirmedim,onların baskısından, uçları nasıl kırık anlatamam saçaklı bir haldeyim
canım benim de saçlar öyle.. Hamilelikte cildim & saçlarım çok etkilendi.. Boya yaptırmak & kestirmek istiyorum doğumdan hemen sonra.. etrafımdaki herkesin saç kestirilmez diye batıl inancı olduğu için saçlarımı hiç kestirmedim,onların baskısından, uçları nasıl kırık anlatamam saçaklı bir haldeyim
kuaför deyince aklıma geldi..
kızlar ayıptır sorması ama özel bölgenize ne yapıyorsunuz, ağda yapıyormusunuz
doğuma gidince nasıl gidicem bilemedim...ne yapılır oraya..:79:
Canım çok sağol.Dur ben deneyeyim şu zencefil-bal olayını.İnş iyileşirimcanımmmm geçmiş olsun ayyy dikkat et kendinee
zencefil bal bende yapmıştım boğazım şiştiğinde iyi gelmişti bi sorun olmaz herhalde inşallah hemen iyileşirsin
Canım saç boyatmak hadi kimyasal falan diye sağlık açısından önemli dikkat etmek gerekiyor belki ama saç kestirmek olayına ben de batıl inanç gözüyle bakıyorum.Rabbim sağlıklı ve hayırlı ömür versin evlatlarımıza.Ben kestirdim saçlarımı.Ama geçende günüm vardı orda bir arkadaş illaki tutturdu hiç iyi değil saç kestirmek olmaz kesinlikle denendi onaylandı falan demez micanım benim de saçlar öyle.. Hamilelikte cildim & saçlarım çok etkilendi.. Boya yaptırmak & kestirmek istiyorum doğumdan hemen sonra.. etrafımdaki herkesin saç kestirilmez diye batıl inancı olduğu için saçlarımı hiç kestirmedim,onların baskısından, uçları nasıl kırık anlatamam saçaklı bir haldeyim
ben kestirdim tatlım çünkü benim saçlar bele kadar bukle bukle ve çok gürdü banyodan filan çıkınca kurutamıyordum hamileyken hasta olmuym diye gittim kestirdim omuzlarımda hiç değilse kurutabiliyorum
ama doğum yapıym bende hemen boya yaptırıcam of bide inat ettim üstümede bişey almıyorum fazla hep aynı şeyleri giyiyorum gibi geliyo ben böle değildimmmmm
kuaför deyince aklıma geldi..
kızlar ayıptır sorması ama özel bölgenize ne yapıyorsunuz, ağda yapıyormusunuz
doğuma gidince nasıl gidicem bilemedim...ne yapılır oraya..:79:
Canım çok sağol.Dur ben deneyeyim şu zencefil-bal olayını.İnş iyileşirim
Canım saç boyatmak hadi kimyasal falan diye sağlık açısından önemli dikkat etmek gerekiyor belki ama saç kestirmek olayına ben de batıl inanç gözüyle bakıyorum.Rabbim sağlıklı ve hayırlı ömür versin evlatlarımıza.Ben kestirdim saçlarımı.Ama geçende günüm vardı orda bir arkadaş illaki tutturdu hiç iyi değil saç kestirmek olmaz kesinlikle denendi onaylandı falan demez miÇok sinirlerim bozuldu ama çok da üstüne gitmedim herkesin kendi görüşü
Slm kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?