2011 Nisan Anneleri

slm tatlım hoşbuldummmmmmmmmmmm
ay ya hava çok güzel sıkıldım ben işyerinde dişarı çıkmak istiyorum sen nasılsın

ii canım ne olsn ewdeyiz bizd eeşim yemeğe gelecek onu beklyrm bende dsarı çıkcam gezcem biraz kuafre falan gtcem bi insan içine karışayım

ii canım ne olsn ewdeyiz bizd eeşim yemeğe gelecek onu beklyrm bende dsarı çıkcam gezcem biraz kuafre falan gtcem bi insan içine karışayım

ayy kuaförmü ne güzelllll
kız ben saçımı filan boyatmayı özledim nasıl pesvente nasıl dökük görünüyom yani koca beni boşamazsa iyidir
adam 4 yıldır hiç böl dökük görmemiştir beni

Slm kızlar,
Bugün evdeyim grip oldum yaaaa.Okulda çocuklardan kaptım herhalde.Boğazlarım feci ağrıyor bi de yutkunamıyorum.Başım desen o da ayrı bi alem ağrıyor.Hiç sevmiyorum grip olmayı üffff
Zencefil zararlı değil de mi yaaa eşime söyleyeyim de akşama gelirken alsın da bal ile karıştırıp yiyeyim iyi geliyormuş gribe

canımmmm geçmiş olsun ayyy dikkat et kendinee
zencefil bal bende yapmıştım boğazım şiştiğinde iyi gelmişti bi sorun olmaz herhalde inşallah hemen iyileşirsin

canım benim de saçlar öyle.. Hamilelikte cildim & saçlarım çok etkilendi.. Boya yaptırmak & kestirmek istiyorum doğumdan hemen sonra.. etrafımdaki herkesin saç kestirilmez diye batıl inancı olduğu için saçlarımı hiç kestirmedim,onların baskısından , uçları nasıl kırık anlatamam saçaklı bir haldeyim

ay saç boyamayı gectim zaten de kaşlarmı aldrmaya bile çıkamaştm çıkayım da bi kendme geleyim

gecmş olsn canım ya ewet zencefil ii gelyr eşin getrene kadr ballı sut iç sutu ılıt ama oda ii gelr yumşatr bol bol portakal mandalina falan ye yat dnlen canm bu tarz hastalıklar yatp dnlenmeden gecmyr valla

ii o zamn tatlım..ayaga kalkyrm bi ağrı sonra sanki gunlerdr wc ye grmemişim gbi bi baskı anam ne oluyr dyrm

cnm bendede oluyo o acayip bi baskı hissediyorum ve doğrulamıyorum ikibüklüm gidiyom wc ye sonra geçiyo ama.

çok geçmiş olsun cnm.bol bol c vitamini al dinlen

ben kestirdim tatlım çünkü benim saçlar bele kadar bukle bukle ve çok gürdü banyodan filan çıkınca kurutamıyordum hamileyken hasta olmuym diye gittim kestirdim omuzlarımda hiç değilse kurutabiliyorum
ama doğum yapıym bende hemen boya yaptırıcam of bide inat ettim üstümede bişey almıyorum fazla hep aynı şeyleri giyiyorum gibi geliyo ben böle değildimmmmm

kuaför deyince aklıma geldi..
kızlar ayıptır sorması ama özel bölgenize ne yapıyorsunuz, ağda yapıyormusunuz
doğuma gidince nasıl gidicem bilemedim...ne yapılır oraya..:79:

bende duydum o ömrü kısa olma meselesni de ben kestrdm valla çok uzuna dayanmayrm bakamyrm fazla

ağdamıııııııııııı aboooooooooo ay evlenmeden önce yaptırmıştım kıl kökleri iltahaplandı hep bi daha aslaaaa ben hep jilet yapıyom yaaa kolayıma geliyo doğuma giderkende öle yapcam bişey olurmu ki

canımmmm geçmiş olsun ayyy dikkat et kendinee
zencefil bal bende yapmıştım boğazım şiştiğinde iyi gelmişti bi sorun olmaz herhalde inşallah hemen iyileşirsin
Canım çok sağol.Dur ben deneyeyim şu zencefil-bal olayını.İnş iyileşirim
Canım saç boyatmak hadi kimyasal falan diye sağlık açısından önemli dikkat etmek gerekiyor belki ama saç kestirmek olayına ben de batıl inanç gözüyle bakıyorum.Rabbim sağlıklı ve hayırlı ömür versin evlatlarımıza.Ben kestirdim saçlarımı.Ama geçende günüm vardı orda bir arkadaş illaki tutturdu hiç iyi değil saç kestirmek olmaz kesinlikle denendi onaylandı falan demez miÇok sinirlerim bozuldu ama çok da üstüne gitmedim herkesin kendi görüşü

ya sorma canım bende almadım hala ustme bişeyler eski şeylermi giyiyrm göbüşüm pırtladı iice tabi onlarla bakamadım hala çarşıda bi kez çıktım begenmeden geldm ne alacagmı bilemedim ki :44:

canm ben hala agda yapyrm başka şeylerle rahat edmyrm hem uzun sure ii dayanyr doğumada öle olr tabi anszn gelmeye kalkmazsa bebişler

canım ben de inanmıyorum kestirmeme olayı batıl inanç tabi..
Şimdi kestiririm Allah korusun bişi olur, Kayınvalidem, görümcem bak kestirdin de oldu derler ona yorarlar diye kestiremedim...Yoksa Rabbim bilir, Allah korusun hepimizin miniğini..

canım ben zararlı değil biliyrdum ama burda hemşire olna bir arkadaş vardı bende çok hastaydım kullanma dedi.ben öncesinde sabahları kullanmıştım gerçi ama.erken doğun kanama falan yapıyor dedi bıraktım.pekmeze zeytinyağı(hakiki) ile biraz limon damlat karıştır iç.iyi geldi bana.bol bol ıhlamur kaynat iç.geçmiş olsun ben 3 hafta sabahlara kadar çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…