2011 Nisan Anneleri

inşallah hemen atlatırsın tatlım
bende saç kesilmez olayına batıl inanç olarak bakıyorum allahım uzun ömürler versin

ya sorma canım bende almadım hala ustme bişeyler eski şeylermi giyiyrm göbüşüm pırtladı iice tabi onlarla bakamadım hala çarşıda bi kez çıktım begenmeden geldm ne alacagmı bilemedim ki :44:
aynen hamile kıyafetlerini sevmiyorum normalleride kendime yakıştıramıyorum problem bende sanırım. her seferinde kendime bişiler bakıym diye çıkıyorum kendime almayıp bebişe alıp geliyorum

Yaaa zaten insan hamilelikte hassas oluyor Bi de böyle şeyler duyunca iyice pimpirikleniyor.İnsanlar da daha rahat olacaklarına yangına körükle gidiyorlar

bişey olmaz canım jiletten.. Ben göbeğimden dolayı orayı pek göremiyorum artık
ağdayı da kendim beceremiyorum, artık doğuma yakın dışarı gidicem, oda ayrı bir stres ..çokkk acıyo yaaa

sende haklısın tatlım yaaa torba değilki büzesin ağızlarını

aaaaa zararlımıymış ben bişey yapmıyo sanıyodum
yaaa banada nar zararlı demişlerdi grip olduğumda doktorum hergün bir büyük bardak nar suyu iç dedi ay bende şaştım hep farklı şeyler söleniyo

aynen hamile kıyafetlerini sevmiyorum normalleride kendime yakıştıramıyorum problem bende sanırım. her seferinde kendime bişiler bakıym diye çıkıyorum kendime almayıp bebişe alıp geliyorum
Didemcim bi süre sonra pantolona ihtiyacın oluyor yaa üst tarafı hallediyorsun bi şekilde ama işte hamiş taytları aldım ben çok hoşuma gidiyor çok rahat

ağdayı da kendim beceremiyorum, artık doğuma yakın dışarı gidicem, oda ayrı bir stres ..çokkk acıyo yaaa

kız bende zor görüyom oturarark biraz yapabiliyom 9 ayda noluruz aceppp
valla ağda işi zor allah yardımcınız olsun

Didemcim bi süre sonra pantolona ihtiyacın oluyor yaa üst tarafı hallediyorsun bi şekilde ama işte hamiş taytları aldım ben çok hoşuma gidiyor çok rahat

pantolona lafım yokkk kii aylardır hamile pantolonu giyiyorum ben göbüş çabuk çıktı ya bendede hamile taytı değilde beli geniş normal tayt aldım evdede onları giyiyorum
benim dediğim şu hamile takımları filan var böle altlı üstlü garip kocaman kocaman onları hiç sevmiyom

ben doktoruma sordum ilk üç ay önemli.. şimdi saçını boyatabilirsin dedi... Benimde aklım bir gidip geliyor bitkisel saç boyalarından alsam mı diye.. Eşim 6 ay dayandın sık dişini dio... Ama halimi görseniz saçımın beyazlarını saklayacağım diye rengaren bandanalar takıyorum... Ama saçlarımı bende kestirdim çünkü batıl inançlarım yoktur.. Benim saçımla kızımın ömrünün ne alakası var... Allah bebeklerimize uzun ve hayırlı ömürler versin...

kuaför deyince aklıma geldi..
Kızlar ayıptır sorması ama özel bölgenize ne yapıyorsunuz, ağda yapıyormusunuz
Doğuma gidince nasıl gidicem bilemedim...ne yapılır oraya..:79:

ağda yapıyorum normalde de.. Ayıptpr söylemesi artık göremiyorum ki orayı??? Ne hale geldi haberim yok ... Doğuma kadar 2 kere felan olur herhalde dışarıda yaptırıcam..jilet süremiyorum alerji yapıyo (

ay çok biliyosun deseydin...

ya sorma canım bende almadım hala ustme bişeyler eski şeylermi giyiyrm göbüşüm pırtladı iice tabi onlarla bakamadım hala çarşıda bi kez çıktım begenmeden geldm ne alacagmı bilemedim ki :44:

hehe.. Demekki tek değilim.. üniforma gibi oldu .. Bir siyah hamile pantalonu üstüne kolsuz uzun bir süeter artık içinede ne bulursam... Yani kıyafetimdeki tek değişiklik içime giydiğim badiler... 3 ay kaldı diye bende dişimi sıkıyorum... Ondan sonrasına bakıcaz artık..

Hadi yaaaa bak şimdii bilmiyordum zararlı olduğunu iyi oldu söylediğin.Ben bi de çabuk geçsin diye abartırdım...Şu pekmezi yapayım bari

canım yaa nasıl hamiş taytı aldın..ben bir tane aldım, göbeğin altında bitiyor..bir gün işe giydim yürüdükçe indi aşağı..ben çektim , o indi .. neredeyse dizlerime düşecekti..sinirden ağlayacaktım o gün

kuaför deyince aklıma geldi..
kızlar ayıptır sorması ama özel bölgenize ne yapıyorsunuz, ağda yapıyormusunuz
doğuma gidince nasıl gidicem bilemedim...ne yapılır oraya..:79:

ben sir makinam vardı kendim yapıyordum ama bir aydır göbüşümden zor oluyor geçen eşim yardım etti baya bi canım yandı nasıl yapması gerektiğini öğreniyor hala... kuaföre gideyim diyorum gerekirse tek tek temizlerim diyip izin vermiyor bir arkadasım da ısrarla ben yapayım yardımcı olayım diyor ona da ben yalnızca doktora gösterebilirim diyorum artık şu 3 ayı kocişle idare edicez sanırım hastaneye acilen gidecek olursam da jilet yapar ole cıkarım yola

ayy cnm keşke ağdaya alısabilsen jilet zor olur ağda zamanla azaltıyo ileride yardımı dokunur

ya ben güya lazere başlıyodum tatlım bebiş girdi araya tüm vucüt lazer yaptıracaktım doğumdan sonra artıkın başlıycam ne güzel annem inki bitmek üzere 6 seansı mı ne kalmış

Canım şu beli lastikli düğmeyle ayarlanabilen taytlar.Çok rahat.Doğumdan sonra da giyilebliir.Kilo aldıkça düğmeyi bir sonraki deliğe genişletebiliyorsun..

lazer doğumdan ne kadar süre sonra yapılıyo acaba ben de mi yaptırsam ağda yapmaya vakit bulamıyorum biraz da uyuzum saatler sürüyor

lazer doğumdan ne kadar süre sonra yapılıyo acaba ben de mi yaptırsam ağda yapmaya vakit bulamıyorum biraz da uyuzum saatler sürüyor

ya her seanstan sonra bi kaç saat emzirmemek gerekiyomuş bebeği demekki zararlı sütü kesinceye mi kalır ne olur bilmiyorum sorucam onu

Canım şu beli lastikli düğmeyle ayarlanabilen taytlar.Çok rahat.Doğumdan sonra da giyilebliir.Kilo aldıkça düğmeyi bir sonraki deliğe genişletebiliyorsun..

ay güzelmiş onlarrr , ben gidip yanlış model aldım :26: seninkinden görmemiştim hiç.. neyse ben de normal tayların büyük bedenleriyle idare ediyorum.. zatn marttan itibaren evde eşofmanla takılırım..hamile eşofman altı aldım, o da kullanışlı, beli ayarlanıyor.

jojop cum sesin çıkmıyor bir kaç gündür de görmedim seni bebişini görmene 3 gün kaldı biraz heyecan yaptırayım sana

selam annişler:92::92:nasılsınız ne var ne yok??biraz geçmişi okudum kaç gündür giremiyordum.baya birikmiş.bugün biz de doktora gittik teyzeleraslında 2 3 gün sonra gidecektim ama acayip belim ağrıyo haftasonundan beri dayanamadım.noluyo dedim.2 3 aydır acayip rahattım ne bel ağrısı ne bişey.saltanat bitiyo galiba ama 6. ayın bittiği bu kadar da kendini belli edermiymiş.gece sağdan sola dönemiyorum bel ağrımdan.korktum herkes gibi erken doğumdan gittim normal dedi doktor.bayanların bel kasları zayıf oluyo gebelikte ağrı oluyor dedi.gerçekten balayı dönemi bitiyo galiba kızlar.ben de gene ilk 3 aydaki gibi bel ağrısı uykusuzluk yorgunluk başladı.amaa bebişim iyi çok şükür.haftamızla uyumluyuz.ama başı yukarıda ters duruyo.son aya kadar dönerse döner dönmesse bidaha da dönmez dedi doktor.bakalım hayırlısı artık.

bu arada ağda konusunda ben de acayip sıkıntı yaşıyorum.hamile kaldığımdan beri jilet yapıom artık onda bile zorlanıyorum.normal doğumda sancı çekmekten çok bu olay gözümde büyüyo nası olcak nası yapcam gitcem diye.gerçi benim doktorum biraz sezeryan yanlısı gibi ya hayırlısı...

Ayy canım benimde hiç gidip bişi alasım gelmiyor,bayramda xl süeter tarzında kazaklardan aldım adil ışıktan,tabii o bana kolları ve bedeni dökümlü dizime kadar inen bi tunik oldu onları giyiyorum bikaç tane daha öyle kıyafetim var.Benim acilen bişiler almam lazım yine büyük beden reyonları dolaşmalıuım çünkü hamile kıyafetlerini bende sevmiyorum.

Valla göbüşlerden dolayı işimiz zora girdi,şimdi pudralı jiletler var onlardan kullanıyorum,doğuma kadar böyle devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…