- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.161
hoşgeldin tatlım maşalah kuzuyaaaselam annişler:92::92:nasılsınız ne var ne yok??biraz geçmişi okudum kaç gündür giremiyordum.baya birikmiş.bugün biz de doktora gittik teyzeleraslında 2 3 gün sonra gidecektim ama acayip belim ağrıyo haftasonundan beri dayanamadım.noluyo dedim.2 3 aydır acayip rahattım ne bel ağrısı ne bişey.saltanat bitiyo galiba ama 6. ayın bittiği bu kadar da kendini belli edermiymiş.gece sağdan sola dönemiyorum bel ağrımdan.korktum herkes gibi erken doğumdan gittim normal dedi doktor.bayanların bel kasları zayıf oluyo gebelikte ağrı oluyor dedi.gerçekten balayı dönemi bitiyo galiba kızlar.ben de gene ilk 3 aydaki gibi bel ağrısı uykusuzluk yorgunluk başladı.amaa bebişim iyi çok şükür. haftamızla uyumluyuz.ama başı yukarıda ters duruyo.son aya kadar dönerse döner dönmesse bidaha da dönmez dedi doktor.bakalım hayırlısı artık.
bu arada ağda konusunda ben de acayip sıkıntı yaşıyorum.hamile kaldığımdan beri jilet yapıom artık onda bile zorlanıyorum.normal doğumda sancı çekmekten çok bu olay gözümde büyüyonası olcak nası yapcam gitcem diye.gerçi benim doktorum biraz sezeryan yanlısı gibi ya hayırlısı...
jojop cum sesin çıkmıyor bir kaç gündür de görmedim seni bebişini görmene 3 gün kaldı biraz heyecan yaptırayım sana
selam annişler:92::92:nasılsınız ne var ne yok??biraz geçmişi okudum kaç gündür giremiyordum.baya birikmiş.bugün biz de doktora gittik teyzeleraslında 2 3 gün sonra gidecektim ama acayip belim ağrıyo haftasonundan beri dayanamadım.noluyo dedim.2 3 aydır acayip rahattım ne bel ağrısı ne bişey.saltanat bitiyo galiba ama 6. ayın bittiği bu kadar da kendini belli edermiymiş.gece sağdan sola dönemiyorum bel ağrımdan.korktum herkes gibi erken doğumdan gittim normal dedi doktor.bayanların bel kasları zayıf oluyo gebelikte ağrı oluyor dedi.gerçekten balayı dönemi bitiyo galiba kızlar.ben de gene ilk 3 aydaki gibi bel ağrısı uykusuzluk yorgunluk başladı.amaa bebişim iyi çok şükür. haftamızla uyumluyuz.ama başı yukarıda ters duruyo.son aya kadar dönerse döner dönmesse bidaha da dönmez dedi doktor.bakalım hayırlısı artık.
bu arada ağda konusunda ben de acayip sıkıntı yaşıyorum.hamile kaldığımdan beri jilet yapıom artık onda bile zorlanıyorum.normal doğumda sancı çekmekten çok bu olay gözümde büyüyonası olcak nası yapcam gitcem diye.gerçi benim doktorum biraz sezeryan yanlısı gibi ya hayırlısı...
Ayy canım benimde hiç gidip bişi alasım gelmiyor,bayramda xl süeter tarzında kazaklardan aldım adil ışıktan,tabii o bana kolları ve bedeni dökümlü dizime kadar inen bi tunik olduonları giyiyorum bikaç tane daha öyle kıyafetim var.Benim acilen bişiler almam lazım yine büyük beden reyonları dolaşmalıuım çünkü hamile kıyafetlerini bende sevmiyorum.
Valla göbüşlerden dolayı işimiz zora girdi,şimdi pudralı jiletler var onlardan kullanıyorum,doğuma kadar böyle devam ederim.
hoşgeldin tatlım maşalah kuzuyaaa
bende pazar günü temizlik yaptım sonuç olarak yerimden kalkamadım tatlım bel ağrısından bende çok çekiyorum zaten belim problemliydi benim sağ salim geçirseydik şu 3 ayıda
dönmesi filan için daha erken değilmi yaaa son haftalarda dönmüyomu zaten
ay dayanamadım gittim şekerim yahu.gördüm bebiki renkli de baktı doktor ama pozisyon yakalayamadı secde pozisyonundaydı dini bütün olcak yavrum. ama en azından daha net gördüm.öbür ultrasondan artık hiç anlamaz oldum ekrana sığmadığı için.sen ne zaman gitcen tatlım??
inşallah cnm şu 3 ayıda hayırlısıyla atlatsak...valla ne bileyim ben de anlamadım.ben de son haftalarda döner biliyodum ama...valla hayırlsı artık...sen de yorma kendini belin sorunluysa.
hoşgeldin tatlım maşalah kuzuyaaa
bende pazar günü temizlik yaptım sonuç olarak yerimden kalkamadım tatlım bel ağrısından bende çok çekiyorum zaten belim problemliydi benim sağ salim geçirseydik şu 3 ayıda
dönmesi filan için daha erken değilmi yaaa son haftalarda dönmüyomu zaten
canım bel ağrın için geçmiş olsun ,sanırım hepimiz yaşıcaz.Doğum içinde normal sezeryan hayırlısı osun artık ,bebişler sağlıklı sıhhatli gelsinler.Bebişinede koca bi maşallah
benim 29 ocak daha coook var ultrasona sığmayınca anlasılmıyo en son gittiğimizde eşim bir yeri gösterip kafası mı diye sordu doktor hayır poposu dedisenin ki kaç kilo olmuş merak ettim
Merhaba kızlarbilgisayarım bozulmuştu ne zamandır giremedim bugün servisten aldım denemelerim son hız devam ediyor
Geçmişi okumadım birazdan göz atıcam herkes iyidir inşallah
cnm ben kendimde gördüm nasıl sürdüğünü rakıyı direk eline döküp sürüyodu.acayip rahatlatıyo aklında bulunsun diyodu bana.
bambiik nerelerdesin canım yaa?uzun süredir görmüyordum seni nasılsın?
hoşgeldin canım.. nasılsın??
canım akşaam eşime dedımkı eve rakı alıp gel hayrola deyıp guluyo bana içelim açılalım dedım vela havlü diyo.sonra aslını anlattım aksam hemen deneyecegım inş.
karnımızı doyurdukta geldikkkk
esteem bacım 10 kg aldım toplamda maalesef 57 den 67 kg ye çıktım ahanda beni bunalıma soktun
karnımızı doyurdukta geldikkkk
esteem bacım 10 kg aldım toplamda maalesef 57 den 67 kg ye çıktım ahanda beni bunalıma soktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?